Försoning

har jag och Bodil precis sett på dvd nu. Har velat se både den och "Stolthet och Fördom" sjukt länge och eftersom den senare gick förra helgen så var vi bara tvungna att hyra Försoning idag med snygga Keira Knightley. Den var dock inte alls så bra som S&F så det var lite av en besvikelse. Gjorde veg.burgare också, så gott!

Nu blir det en alldeles för sen kväll igen för mig, var ute och drack lite igår med ju. Julia har nämligen skickat en massa roliga filmer på oss precis, som jag måste ladda upp på facebook, och det var ju inte lite segt heller. En är verkligen jätterolig, det är när jag och Bodil ska visa alla trick vi kan göra på min kickboard. Haha!

Nu är det bara 10 sek kvar av uppladdningen, så godnatt!

xxo

Void-festivalen

Kollade precis upp vilka som skulle spela på festivalen i kalmar till helgen och märkte att welle erdball ska spela på lördag. Åhh...vill verkligen se dom! Dessutom skulle jag vilja se vargpakten eftersom stinas patrik spelar i det bandet. Men att jobba lördag då det ska va 30 grader ute och strålande sol är ju också kul...not.

Bodil har framkallat en massa kort idag som jag förgäves försöker hitta, hon måste ha tagit med sig dom till jobbet. Ohh, hittade dom nu! hähä! Gud vilka gamla kort, enbart partykort typ. Lovely!

Nu ringde Bodil precis och klagade på att hon hade så jäkla tråkigt så nu ska jag cykla till henne på golfbanan. Blev nämligen mutade, får vad jag vill i kiosken om jag kommer. Haha!
Så nu måste jag cykla!

Auf wiedersehn!

Nyklippt!

Ja, så skulle allt krångla som vanligt. Robert och Max kommer ner till helgen och då är det nån festival i kalmar som även stinadarling ska på. Bil skulle vi få åka och få halva priset på armbandet för vi känner kristoffer. Men nej, tror ni inte då att jag jobbar på lördag. Och ifall vi åker på lördag så måste jag för det första få gå tidigare, och för det andra betala tåg å så. Bööh!

Nu har jag iaf klippt mig och shoppat lite på stan! Bilder kommer länst ner!

Julia ringde precis om att hon vill att jag följer med ut på deluxe ikväll och firar att dom klarat teorin. Så nu måste jag äta med detsamma!

Cheers!

image42


Linne 129 kr
Sjal 99 kr
Tights 99 kr

Allt från Gina

Klappat och klart!

Nu är förhoppningsvis det mesta till sweden rock fixat. Efter att jag, Simon och Julia slutat vid 12 så cyklade vi till oxgrillen och åt varsin burgare. Julia och Simon cyklade bort till vägverket för att skriva förarprovet och jag cyklade till norremark och hämtade mammas bil. Vid 2 hämtade jag Julia som hade klarat provet! YÄÄ! Vi körde till systemet och köpte sjukt mkt dricka och sen till citygross och handlade nudlar bl.a. Simon ringde och hade också klarat det, ännu mera YÄÄ!

Nu har jag precis kommit hem så jag ska ut på balkongen och läsa i min bok ett tag. Läser för tillfället " Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini som även skrivit Flyga drake. Så himla bra! Så det är bäst jag rappar på för vid kvart över 5 ska alla kluvna hårtoppar bort för då ska jag till min frisör Alexandra.

Byebye <3

Varmt!

Ja, varmt har det sannerligen varit idag. Ute är det ju enbart skönt om det är varmt, men när man cyklar i värmen till jobbet och måste ta på sig långärmat och långbyxor när man väl är framme och då dessutom kylan inne har slutat funka så är värme inte det minsta kul. Trodde verkligen jag skulle svimma ett tag där innan klockan 6 då det var som stressigast. Puhh! Hoppas det är lagat tills imån!

I helgen var vi på grisfest på campus, jag, Stina, Julia och Bodil. Var på en riktig studentförfest med allt var det innebär. Sen bar det av till området och jag tappade nog bort chicksen minst 3 ggr under kvällen.
Händelserna under kvällen var dessa:
>Stina blev inlåst på en Bajamaja (dörren gick i baklås)
>Jag trillade på dansgolvet och Bodil drog upp mig med lillfingret vilket resulterade i stuket finger
>Julia och Stina trillade båda två på dansgolvet och kunde inte resa sig upp på en kvart pga skrattanfall
>Jag och Julia fick typ hur många cider och öl som helst av 2 mkt generösa killar
>Ölen försvann då Bodil hoppade på mig bakifrån, hittades i hela mitt hår...mumma!

Imån ska jag och Julia låna mammas bil så vi kan fixa allt till Sweden rock som vi förövrigt åker till om 6 dagar! Yää!


GE TILLBAKA MIN CYKEL!

Trodde verkligen det här skulle bli en bra helg! Började så bra med att jag inte var bakis i morse och ikväll blir det grisfest på campus. Men såklart skulle det hända nåt! När jag och Bodil gick och köpte frukost och sen kom tillbaka hem såg vi at min cykel inte stod i trappuppgången med dom andra cyklarna, så nu har jag letat överallt och det är ingenstans. STULEN alltså!
Har nu polisanmält det, är så himla ledsen. Älskar verkligen min cykel och kan typ inte ta mig nånstans om jag inte har den. Vet inte hur jag ska ta mig till jobbet på mån, orkar verkligen inte stiga upp ännu tidigare bara för att ta en buss som dessutom alltid är försenad.
Fattar inte männiksor som tar saker, och dessutom en låst cykel i en låst trappuppgång!

Nu ska jag GÅ ner till stan!


SKÄRPNING!

Har du också fått ett sms där det står: " Bojkotta höjningen av bensinpriset genom att inte tanka mellan den 23 och den 26 maj".
Blir så irreterad på det här! Jag tycker det är bra att bensinpriset höjs så att alla bilägare tänker lite mer på sina onödiga rutter med bilen. Jag cyklar till jobbet så det kan alla andra som har jobbet inom kilometrarna också göra, ifall du nu råkar va så lat att du inte orkar sånt så finns det nåt som heter kollektivtrafik.

Så alla ni som klagar på att årstiderna försvinner och att sommaren inte var som förr, tänk efter! Är det människorna i Afrika eller människorna i Väst som bär största skulden? Inte så svårt att räkna ut!
Är inte några kronors högre bensinpris ett väldigt billigt pris att betala för allt vi ställt till med, tom kanske överkomligt jämfört med att jorden går under om 100 år.

CYKLA FÖR TUSAN!

21/5

En to do lista!

> Kolla ifall fornarinakjolen finns i nån affär i Växjö
> Lämna tillbaka hyrfilmer
> Sortera upp tvätten
> Dammsuga lägenheten + våttorka toan och köket
> Plantera om paprika-, basilika- och chiliplantan
> Så "en blomma för dagen" + majs på balkongen
> Diska
> Handla upp dom sista matpengarna på kortet
> Laga GOD mat
> Boka tandläkartid + den andra tiden

Och eftersom alla på jobbet har börjat klaga så får jag väl ta ner julstjärnan också. Och nej, den syns faktiskt inte, det är en genomskinlig glasstjärna.


Underbar morgon...not

Vaknade 7.37 och trodde verkligen inte det var sant. Jag kan aldrig fatta vad siffrorna på klockan betyder direkt när jag vaknat. Ibland vaknar jag nämligen mitt i natten då klockan kanske är 3 och då tror jag alltid, utan undantag, att jag försovit mig med 3 timmar. Så stört!
Iaf så försov jag mig imorse till det klockslaget då jag ska cykla hemifrån. Klädde på mig det snabbaste jag kunde och cyklade iväg så jag kom bara nån minut försent. Men dagen blir alltid helt konstig om man försover sig, det är som om man är helt ur fas och typ stressad fast man inte behöver vara det.
Blev en jobbig eftermiddag också. Först gjorde jag en sak på jobbet i typ en timma som jag tydligen inte kunde göra idag så jag fick göra det ogjort. Vilket typ tog dubbla tiden! Det var ungefär som i ondskan när Erik måste gräva en grop helt perfekt, bara för att senare få fylla i den igen. 

Vid klockan 6 då jag äntligen slutade så cyklade jag i ilfart till friskis och svettis för att träna med mamma, skivstång/spinning. Skivstången var jättetrist och instruktören dålig. Däremot spinningen var förvånandsvärt kul och mkt jobbig! Cyklade sen hem i ilfart igen för att hinna se lite av Gossip Girl iaf.
Sen blev det desperate housewifes som är så himla bra. Vill verkligen veta nu vad hemligheten med Dylans mamma och pappa är. Bodil och jag tror att Dylan är adopterad eftersom hon inte minns ngt från sin barndom på wisteria lane. En annan sak som är lite skum är att ifall nu Katherine dödade sin man med en ljusstake på nedervåningen, så vad är då grejen med övervåningen? För i förra säsongen så var det ju nåt med rummet på övervåningen och nåt märke i golvet och allt. Hmm, förstår ingenting! Nån annan som gör?

Nu ska jag ställa alla klockor jag äger så jag inte försover mig imån. Godnatt!


Uppdatering

Puh, nu är träningen slut och jag tänkte kollat på cashmere maffia, som jag inte rikigt vet vad jag tycker om iofs men det gick ändå inte så det spelade ingen roll vad jag tyckte. Imån börjar iaf gossip girl igen. Wohoo! Fast böckerna är bättre, precis som det alltid är. Träningen gick iaf mkt bra, var jobbigare än jag trodde. Åt dessutom mat typ en halv timme före. Bra Maja!
Nu måste jag verkligen börja träna regelbundet och då inte 1 g i månaden utan ofta. Det är faktiskt Julias fel att jag inte sprungit på 2 veckor nu eftersom hon är klantig och trillat med cykeln. Utan löparkompis blir det så himla trist att springa.

Eftersom jag alltid glömmer bort att skriva vad som hänt på helgerna kommer här lite uppdateringar i form av bilder:
Enjoy:

   

kajsa på sparkcykeln, sissi och kajsa + joppe, klabbe och petter ( förfest på vår balkong)

         

Fest 1: Gordon, isabel (födelsedagsbarnet) , nermin, amela och theo. 
Fest 2 Födelsedagsbarnet carro, simon med rökringar.
Fest 3: Niclas grillar upp altanplankorna!



  

Grillning med Kerstin!

 Majken, Bodil och Petter innan sport kareokekväll!

Nu ska jag läsa Bodils cosmopolitan och kolla lite på kläder innan jag går och lägger mig.

Nattinatti!

Rubrik

Den här veckan ska bli en bra vecka! Lönen kommer ju på fredag och det är alltid härligt! Bokade en klipptid idag. Äntligen ska alla kluvna toppar bort och håret ska bli fräsch. Lagom till sweden rock som är om mindre än 2 veckor, shit vad snart! Måste boka en massa andra tider också som vaxning, tandläkare och ja, nåt mer. Dessutom måste jag och Julia hitta skjuts till festivalen, så nån som ska köra bil till sölvesborg på måndagen kan gärna höra av sig.
Snart ska Amela komma och hämta mig så ska vi och träna core, lovely! Imån ska jag träna med mamma också, spin/skivstång. Gäller att bli fit nu inför sommarsäsongen med festivaler och utlandsresor. Längtar till sommaren ngt så otroligt nu!
Har ett litet dilemma. Sara vill att jag ska jobba lördagen den 14 juni åt henne, ifall jag gör det så får jag ju mer cash vilket skulle vara skönt till sommaren. Men samtidigt är det för det första så jäklar jobbigt att jobba lördagar, ångrar mig alltid på fredagkvällen. Dessutom så kommer det säkert hända nåt kul just då som jag inte vet nu. Fast om jag istället inte jobbar så kommer det vara världens segaste helg så jag lika gärna kunde göra nåt trist. Hmmm... måste bestämma mig tills imån.

Här kommer en bild på en supersöt kjol från nelly.com

image27

från fornarina, typ 700-800 kr eller nåt. Vill ha!!


Fredagslycka!

Det är så himla skönt att den jobbiga veckan är över, för helgen räknas ju inte in. Jag vill inte ha en tråkig stund nu på den här efterlängtade helgen.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lite folk vill att vi ska ha förfest men det blir nog inget med det. Är trött och mest sugen på att se en chickflick-film och ta det lugnt.
Imån vill Julia att jag och Bodil ska med henne på "en dag på strippen" i emmaboda där chicks with guns spelar, en skum bilmässa eller nåt. Jag är ju pank iaf så vet inte hur det blir med det!
Såg den snygga hunken idag som jag träffade på sports i ons. Han gick på stan med sitt gang och jag cyklade förbi det söligaste jag kunde bara för att få mig en rejäl titt! Hähä! Hoppas man kommer se honom mkt ute nu för tiden!

Nu ska jag och Bodil göra nåt kul! okej ljug, vi ska till netto och lämna tillbaka ett minneskort. :/ men sen...

puss och kram!


Bohemian Rhapsody

Igår var ju en sån skitdag rent ut sagt men den fick en oväntad kul vändning. Satt vid datorn och va allmänt depp när petter skrev att han hade tråkigt. Han tyckte vi skulle gå ut på sports och sjunga kareoke. Jag var inte så pepp men efter mkt tjat + att Bodil var sjugen så gick jag med på det. Så Petter kom hem till oss och vi drack upp hans sprit som han glömt hos oss (som jag förövrigt hade tänkt dricka i helgen, hähä). Sen gick vi ut! Såklart kostade sports, vilket det aldrig gjort på ons tidigare så vi satte oss på pause först och tog en öl. Tänkte inte varit ute så länge eftersom jag skulle jobba 7-17. Hurra! Men när Petter åkte hem vi 12-tiden så stannade jag och Bodil ändå kvar, och gick in på sports. Sjöng först "När vi gräver guld i USA" med GES men det lät inte nåt vidare så vi valde Bohemian Rhapsody till den andra gången. Den låten är ju ganska svår egentligen men vi har sjungt den på kören så vi kunde den galant och alla blev mkt impade (förutom några längst fram som också kunde den och satt och sjöng med hela tiden) . Bodil och jag försökte sjunga våra stämmor vilket gick lite sådär. Haha! Men men, underbar kväll och jag glömde nästan den jobbiga veckan.
Blev dock påmind efter enbart 4 timmars sömn då det var dags att stiga upp och cykla till jobbet. Var ovanligt pigg hela förmiddagen faktiskt men efter middan så kändes det som om mina ögonlock vägde 100 ton. Fick gå upp och dricka 2 koppar kaffe så sen gick det. Men det var så skönt när klockan var 5, gick direkt hem och la mig och sov i 1 timma.
Nu har jag precis lagat paj som står i ugnen och doftar. Slurp! Och imån är det fredag! Yäää!

XXO

AAAAAHHH!!

Är på skitdåligt humör, det här är verkligen ingen bra vecka. Förstod redan i söndags att det inte skulle bli nån bra vecka, och då pga att jag skulle jobba så himla långa dagar. Men sen dess har det bara blivit värre. Efter att allt gick skit i måndags så blev jag ändå glad när jag kom hem och hittade ett avi på dörrmattan. Min tröja från usa hade kommit. Gick för att hämta den och då säger hon på posten att det blir 120 spänn. Jag bara " VAAAA!!", hade redan betalat frakt å allt. Men då tog såklart posten i sverige avgift med. Eftersom jag verkligen är helt pank denna månaden så fick jag dra det på matkontot. Bra lix!
Idag var ändå den värsta dan, fick utskällning av chefen, fick jobba över och en massa annat! Vill sluta på mitt jobb nu + flytta från växjö!

Har iaf köpt min roskilde-biljett idag, eller bokat den iaf...där försvann mina sista 2000. Men det känns ändå skönt att ha den köpt! Längat så mkt till mina 5 semesterveckor!

Bäst jag slutar nu så jag kan återgå till mina ton med disk! Jippi!!


image24


image25

image26

Underbara bilder från underbara roskilde-06!


Lurad...

Okej, nu ska jag berätta om i lördags då jag blev lurad. Det började med att jag och Bodil skulle gå ut och gå, men vi kom inte så långt för vi märkte att vi hade värsta roliga lekplatsen i närheten av där vi bor så vi började gunga och så istället. Det var verkligen en underbar dag, soligt och varmt fast att klockan var 7 på kvällen och vi började fundera på vad vi skulle laga för mat. Självklart ville vi ju grilla men vi hade ett stort problem, vi äger ingen grill. Jag drar mig till minnes att min kusse Anton har sagt att han grillat för ett tag sen, så jag skickar iväg ett sms till honom och frågar om han har en grill. Får tillbaka " Nej, tyvärr...".
Bodil och jag går då till Ica för att köpa oss en engångsgrill. Vi hittar ingen men expediten hämtar en och vi ska preis betala när min mobil ringer: skyddat nr! Det är en kille som säger att han heter Kenta och är kompis med min kusin och har hört att jag söker en grill. Jag stoppar snabbt Bodil som tänker köpa engångsgrillen och vi börjar gå hemåt. Det visar sig då att Kenta har en grill som han är villig att låna ut, enda problemet är att han sitter nere vid sjön med några kompisar, men han kommer snabbt underfund med att han har bil och kan köra grillen till oss. Vi bestämmer att träffas vid shell en halvtimme senare! 5 min senare ringer min mobil igen och det är Kenta. Han säger att när dom skulle hem och hämta grillen så blev dom så himla sugna på att grilla själva så vi får komma till dom och grilla istället. Hmm, tänker jag. Vilken uppraggning allt verkar vara! jag frågar vilka som är med honom och han svarar lite flyktigt. Så jag och Bodil bestämmer oss för att komma dit! Allt för grillen! Ringer Julia som ska åka till oss och berättar att vi har ändrade planer och att vi ska ses vid simhallen. På bussen en halvtimme senare så ringer Kenta för typ 5 gången...hmmm, tänker vi. Känns som om det är nåt skumt med alltihop! När vi äntligen kommer fram till sjön och dom japanska träden så märker vi att alla skrattar värsta mkt. Går fram till dom och på marken så står det en ENGÅNGSGRILL!!!!
Kenta finns inte och inte den riktiga grillen heller! Så det blir fisljumna veg.bullar och potatissallad. Sen blir det deluxe! Så var det med den grillningen!

Är på tok för godtrogen! Måste sluta upp med det!


                 

Godnattinlägg

Nu har Bodil åkt till sina hemtrakter dvs Boda i Norrland och då kunde man tro att det skulle bli lugnt och skönt här hemma i lägenheten. Men inte...istället flyttar Julia in i Bosses rum. Fast det är tur för jag tycker typ bara att det är skönt att va sj en dag sen tröttnar jag. 
Blev beodrad övertid idag igen..börjar bli till en vana nu! Tänkte verkligen att vad skönt att jag inte jobbade till 6 nån g den här veckan men så fick jag jobba mördarpasset 7-18 idag. Verkligen inte kul!
Till helgen har jag iaf en massa förhoppningsvis kul fester att se fram emot + att jag slutar 12 på fredag.
Imån måste jag skriva om hur jag, Bodil och Julia blev medlurade på en grillning i lördags, eller egentligen var det mest jag som skulle bli lurad, jaja, mer om det imån.
Nu måste jag sova så jag orkar gå upp kvart i 6 imån med, hemska tanke! Kommer iaf ha Julia att cykla ihop med till jobbet.

puss och godnatt!


A story

Puuuhhh! Det här har varit den stora dagen av letande!
Det började med att jag skulle deklarera och verkligen inte kunde hitta mina deklarationspapper så jag började leta. Kom då på att jag dessutom inte vet vart jag har mitt slutbetyg för nånstans så jag ropar på Bodil för hon vet alltid vart jag lagt mina saker och ifall hon mot förmodan inte vet det så hittar hon dom på ett kick! Men idag var tydligen ett undantag för hon hittade ingenting. Jag fortsatte iaf leta och efter ett tag hade jag hittat alla årsbesked och andra trista papper + att jag hittade mitt betyg bland alla papper! Wohooo!
Men inte blev det lugnt då, för då kom jag istället på att jag borde kolla när jag ska börja jobbet imån och tror ni inte då att schemat är borta istället. Bodil och jag letar i 100 år utan resultat och vänder praktiskt taget upp och ner på hela lägenheten. Buhuuu, tänker jag. Måste gå till jobbet vid 7 bara för att inte komma försent iaf. Men så tänker jag ändå att schemat kan ju faktiskt ha trillat ner mellan kylskåpet och köksbänken i den lilla lilla springan. Det enda stället vi inte latat på eftersom det nästan är helt omöjligt. Försöker lysa med mobilen men ser ingenting. Hittar inget att peta med men så kommer jag på att jag har massa vissna solroser på balkongen (visste att dom skulle komma till användning) så jag går ut och rycker loss en stjälk och börjar peta i den jävla springan och schemat trillar ut! Tadaaa!
Ska aldrig mer slarva bort saker!

the end


Äntlich!

Ja, äntligen är det helg...har iofs bara jobbat 4 dar den här veckan men lika jobbigt ändå, dessutom kändes det som om alla var lediga idag utom dom som jobbar på dosen i växjö, dvs jag. Trodde nästan jag hade gått upp en timma för tidigt igen (var på jobbet 6 på morgen en g för nån månad sen) för det var verkligen ingen trafik på morgonen och mötte knappt en enda cyklist. Idag var det tom värre att gå till jobbet än det brukar pga två saker:
1. Det regnade! Vilket det faktiskt inte har gjort i växjö på typ 2 veckor (som för övrigt måste vara rekord) och jag hatar regn och än värre att cykla i det.
2. Jag vaknade som Quasimodo, jag hade alltså typ ett mkt svullet vänster öga, fint...not!
Genomled iaf dagen och nu har jag precis varit med mamma på Kamuyots dansföreställning på teleborgshallen. Så himla bra! Känner mig sjukt kulturell nu för tiden!
Valborg känns knappt värt att nämna ens...var hos Stina innan iaf i hennes nya lägenhet över tegnergallerian och från hennes fönster såg man faktiskt fyrverkerierna från Växjösjön. Tristare utekväll har jag knappt haft, men men...
Imån ska jag handla tyg och målardukar, sen blir det till att förhöra Simon och Julia på körteorin och om det mot förmodan skulle bli fint väder så blir det grillning hos Fredrik och Isabel på kvällen!

Btw så fick jag resultatet på högskoleprovet och det gick verkligen inte så dåligt som jag trott, läsdelen som jag fruktade mest hade jag tom det bästa resultatet på av alla delarna. oh yeah!

image14

XXO 

RSS 2.0