woli boli

Drömde inatt att jag och Bodil flög till Kreta? När vi kom fram så saknades min stora resväska, och killen bakom disken verkade hela tiden glömma bort att han skulle leta reda på den. Mardröm!
Alltid innan jag ska resa iväg så drömmer jag såna här stressande drömmar om resan och hur snett allt går. Som att man missar planet, glömmer hälften eller åker iväg fast man ska göra något viktigt hemma.
Inget får gå snett, bäst att packa ner mina kläder i allas resväskor.

Nu var jag precis inne på smhis prognoser, och det är mellan 25-27 grader i Rom i fem dagar framåt. Nu ska jag bli brun!

Hejdå Sverige, Hej ROM!

baaats

En av mina grannar här i byn har haft lite promblem med fladdermöss, eller inte så lite egentligen. Det hade nämligen flyttat in trehundra fladdermöss på deras vind. Eftersom fladdermöss är utrotningshotade så fick dom inte ta ut dom med gift eller så, thank god. Istället fick dom testa med att sätta upp lakan och lite andra tricks.
Nu har fladdermössen iaf flygit ut och har inte kommit tillbaka. Det jag tänker på då, vart tar trehundra fladdermöss vägen. Flyger dom långt och sprider ut sig, eller flyger dom kanske allihopa in på någon grannes vind, som våran.
Har bara sett en fladdermus i mitt liv och kan ju säga att jag nog skulle skrika ganska så högt ifall jag gick upp på vinden och upptäckte att det hängde flera hundra i taket.


vampire-bat

en bild på


andreas tilliander

jag ryckte till

Hemkommen från bion "Flickan som lekte med elden". Den var jättebra faktiskt, bättre än den första enligt mig, men jag vet inte ifall det beror på att jag inte har läst andra boken. var ju mycket mer spännande nu när man inte visste vad som skulle hända.
Fast vissa saker fick jag ofrivilligt veta, det är alltid lika kul när personer bredvid berättar något om handlingen, eller säger "ja, men det är ju han som är ...". Tack!


lala

Imorgon åker jag bil upp till Stockholm med mina föräldrar, för på söndag så flyger vi till Rom hela familjen.
I min bautaresväska ligger just nu ett par shorts. Jag är verkligen mästare på att packa.
Det jobbigaste med att packa till Rom är nästan att jag inte vet hur och vad jag ska packa. För tänk om resväskan försvinner och jag har packat ner allt snyggt. Då kommer jag bara få ha fula grejer i USA sen som jag ska till bara några dagar efter vi kommit hem från Rom. Stress stress, panik panik!

Om två timmar ska jag dessutom på bio för att se "Flickan som lekte med elden". Huah!
 

yey

Var är pappa?
Skulle behöva en bil nu så jag kan köra in till stan till Isabel och hennes lilla Nomi. Stackars Isabel verkar ha haft en tuff dag med en bebis som bara skriker, så jag ska köpa lite mat på vägen också.

Annars idag har jag gjort det vanliga här på landet. Ätit några björnbär, kollat tomaterna i växthuset och sett en massa SATC. Gick och la mig vid tolvtiden idag för jag var så himla trött, men så fick jag ett sms från posten. Mina nya skor hade kommit! Blev pigg på stört så när mamma kom hem så åkte vi och hämtade dom, ett par mörkblå låga converse. 
Efter det åkte vi till Alvesta och kollade in second hand affären "form och design", fanns en massa fint porslin och en del fina möbler. Dyrt var det dock, så det enda jag köpte var en väska.


en dålig konsterbild på håkis


because they love me

Både jag om mamma är med i Body shops kundklubb.

Fast det är tydligen bara mig dom gillar!

the day today

En massa fixande har det varit hela dagen. En lista på det!

> Har bytt piercing i tungan till en mindre, nu känns den ju knappt längre.
> Köpt små flaskor till schampoo och balsam
> Köpt nya tights (hålfria)
> Bokat hotell i LA
> Bokat tåg till Malmö och till Kastrup
> Gjort ESTA-ansökan och blivit godkänd (för inresa i usa)

Annat jag hunnit med är att hängt med Stinis och ätit Koh thai och tittat Wallander. Hämtat mamma från tåget.
Pratat i telefon med Bosse. Hyrt Mammut, en Keira Knightlyfilm och Kenny starfighterfilmen. Sett underbara Zlatan spela fantastiskt bra fotboll.

Nu ska jag nog ta och se en film faktiskt.

i just wanna take you out my dear

Min morgon har spenderats i en bil, utelåst från huset. Kanske bara för att kompensera upp en sjukt bra helg, för det är just det den har varit.
 
Fredagen med Petter, Martin och Skäggan, och så Håkan såklart. Han var bra, dock inte alls lika bra som på P&L, men han körde Atombomb, förvånande men kul.
Lördagen var jag och Linnéa i Haga och shoppade och fikade och hade det helt underbart. Blev en något stressig kväll med iordingsfixande och sedan åkte vi till Carls inflyttningsfest.
Vid tolvsnåret tog vi en taxi till höjd för att dansa loss till Andreas Tilliander. Var hur bra som helst och i slutet av kvällen var det jag och Linnéa som hängde bakom scenen med bl.a. Andreas.

darling

ett secondhandfynd

<3


med håkantröjan på

Nu ligger Petter och sover här bakom mig som den trötta arbetaren han är. Vi (eller mest jag) har precis sett den senaste Wallanderfilmen, ganska bra. Blev aldrig riktigt spännande dock.
När vi vaknar imorgon så ska vi åka till Göteborg med Martin och Markus och så blir det Håkan på liseberg på kvällen.
Sen ska jag bo hos Linnéa, ska bli så himla kul att träffa henne igen. Var i påskas sist. Vi ska se Andreas Tilliander på lördagen på något ställe, så det blir fest.
Ännu en bra helg kommer det bli. Börjar bli riktigt bortskämd med det här livet nu.

och ja gillare

några få pics från stockholm


promenadutsikt från linus lägenhet på kungsholmen till stan

 
bajenmaja och bajenjohan, anna och johan spelar fia med knuff


Johan hade iofs sagt att han bodde vid globen, men inte visste jag att det var uppe på

 
jag och linus på chokladfabriken




onsdagen

Här ute på landet har man två sätt att ta sig till stan. Antingen får man cykla en sisådär fem kilometer för att ta bussen in till stan. Eller så får man ha en bil att köra in med.
Eller så kan man ju bli hämtad. Petter körde ut till Ellanda nu ikväll för första gången med hjälp av min vägbeskrivning. Hämtade upp mig och så körde vi in till Växjö. Där blev det äntligen koh thaimat och tv-tittande i hans lägenhet.
Träffade på Stina också på konsum när jag skulle hem, trevligt!


syskonen olofsson






Härligt välkomnande!

Kom hem nu i eftermiddags från min Stockholmsvecka som har gått alldeles för fort.
Iaf så satt jag här uppe och tittade på Top Model nyss när jag hörde min katt Disa jama så himla mycket. Ropade på henne att jag var på övervåningen, för jag tänkte att grannens hund kanske skrämt henne igen så hon ville va med mig.
Men så kommer hon upp med en superfet mus i munnen, som hon dödat, för att visa den för mig. Så himla äckligt! Försökte säga åt henne på skarpen att ta ut den, men istället började hon leka med den. Slängde runt med den på mattan och upp på väggarna.
Jag sprang snabbt och stängde dörrarna till mina rum, sen ringde jag mamma. Tänkte att hon kanske skulle komma hem snart så hon kunde ta ut den, men inte. Hon skrattade först, fast när jag sa att Disa satt på mattan och åt så slutade hon.
Jag fick höja ljudet på tv'n jättemycket för att slippa höra kanstret när hon slukade den.
Nu har jag lyft ut hela mattan, och jag kan ju säga att det var inte långt ifrån att jag spydde när jag såg blodet och hjärnan som låg kvar på mattan.


prisutdelare till bajenspelare



Min bror Johan och Igor Armas igår på söderstadion.

Bilder kommer om nån dag

Bajen förlorade tyvärr matchen idag, men Johan fick dela ut pris till bästa hammarbyspelaren. Det var kul!
Efter matchen gick vi hem till Johan och Annas lägenhet igen där vi åt rabarberpaj som hon bakat, spelade fia med knuff och tittade på tv.
Jag är jättetrött efter den här helgen, trots att jag sov till tolv idag. Så egentligen borde jag gå och lägga mig, men det är en massa jag vill göra först. Som att sitta här ett tag till, eller läsa i min bok, eller läsa min elletidning kanske.

Igår när jag var ute med Johan och hans jobbkompisar så var hans chef med också. Känns som min chans att ha ett jobb när jag flyttar hit ökade väldigt mycket med tanke på hur många drinkar jag faktiskt fick av honom. Hann inte ens dricka upp mina drinkar/öl fören det stod en ny framför mig. Varför är det inte alltid så?


alright

Två utekvällar i rad och jag känner att jag inte är van vid det längre.
Fredagen med Stina, Patrik, Björn och Jimmy på Strand Hornstull. Igår blev det Garbo's med Johan och hans jobbarkompisar. Två riktigt roliga kvällar iaf.
Nu har jag ätit upp mina amerikanska pannkakor så ska bara borsta tänderna och klä på mig, sen blir det hälsa på i Johans lägenhet. Äta lite mat och sen gå på fotboll, Hammarby-Örebro.

ciao!

Är det någon som har lust att köpa en lägenhet till mig här?

Sitter i Linus (min storebror) lägenhet på kungsholmen här i Stockholm och lyssnar på musik efter lite fikande.
Kom hit i onsdags och det jag hunnit med sen dess är det här:
- virrat bort mig totalt några gånger, dessutom åkt förbi stationer jag skulle gått av på. Trodde jag hittade hyffsat bra här.
- Varit en snabbis i Stinas och Patriks nya lägenhet i Årstaberg.
- Träffat dosenCalle och druckit vin och ätit mat i SoFo.
- Gått på stan med Johan (min andra storebror) och Kalle och letat efter skor till mig över hela stockholm, nästan iaf. Slut överallt!
- Ätit med Linus uppe i Kulturhuset.

Känns som att jag har gått ungefär två mil idag, jag och Linus promenerade dessutom utmed vattnet hem till honom.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska träffa Calle igen, tror han vill gå ut. Sen vill jag se September Issue, dokumentärfilmen om Anna Wintour på Vogue, tror den går på dagen också. Så vill jag gå och köpa lite grejer jag har kollat ut.

Det enda som hade kunnat göra den här veckan bättre än den redan är skulle vara att Bodil skulle vart här.





fast ni satt lika löst som jag

Är precis hemkommen från en spontan resa till Vislanda med min pappa för att titta på Dan Viktor när uppträdde där med sina visor. Det var bra, och skönt att åka någonstans, om än bara till Vislanda, efter två dagar på landet. Imorgon ska jag dock åka längre bort än Vislanda. Till staden som jag tycker bäst om i Sverige, nämligen Stockholm.
Ska hälsa på mina bröder, Stina och Calle. Gå ut, shoppa och njuta av storstadsliv.
Kanske skulle börja packa faktiskt, ska trots allt försöka få ner allt i mammas gröna lilla rullväska. Hur det ska gå förstår jag inte riktigt. Men eftersom hjulet trillade av på min svarta rullväska efter peace&love så har jag inget val faktiskt.



jag ramla omkull och tog mig upp

Nu håller jag på att göra i ordning kvällsmat till mig själv. Det är något av det allra bästa och godaste jag ska äta, nämligen färska ekologiska majskolvar från birger ask och kantarellsmörgås med kantareller direkt härifrån skogen.
Sen chaite på det och min kväll är komplett.

Idag har varit en bra dag. Har fixat nästan allt från min lista, sista saken ska fixas senare ikväll när pappa är hemma, nämligen att boka hembiljetten från ny.
Dessutom har jag nu inbokat helgen efter denna också. Blir då Håkan i göteborg med Petter och hans vänner. Då kan jag äntligen träffa Linnéa igen också.

rather do it

Är hemma från helgen i malmö. Sara var tyvärr sjuk så hon gick på ipren hela helgen. Blev en jättebra helg ändå, men utan någon utgång. Istället blev det promenader och lägenhetsmys. Alphapet och chaite. Sen så har vi såklart varit och fikat på älskade glassfabriken som påminner mig om hösten 06 då vi hängde mycket i malmö.

Imorgon måste jag ta tag i allt som jag skrivit på min "att-göra-lista", inga undanflykter.
På sista tiden har jag mer varit sugen på att deppa och lära mig grejer via youtube. Nu är jag t.ex mästare på att fläta fiskbensflätor. Inte dåligt det kanske, men viktiga saker som att boka biljetter och ringa samtal måste prioriteras nu, eller imorgon då.
Nu ska jag istället titta på Satc, snart klar med första säsongen. Är ju ett måste nu inför USA-trippen att titta igenom alla säsongerna igen.

godnatt

but it's true, i'm still blue

Det här är spotifylistan jag lyssnar på nu om dagarna

autumn leaves

Imorgon åker jag till malmö för att hälsa på Saradarling, blir borta tills söndagkväll.

<3

R.I.P

det gör inte ont
när jag faller från en barstol
och det gör inte ont
om det piskar ett regn eller bränner en sol

det gör inte ont
att jag kom på andra plats
och det rör mig inte alls
om det är dag eller natt

det gör inte ont
att inte leva i slas
och det gör inte ont
att inte leva i sturedalström

det gör inte ont
efter tre dar på golvet
det som är skrivet är skrivet
och livet är livet

det gör inte ont
när hösten kallar
och det gör inte ont
när kicken skallar

det gör inte ont
alla mil jag vandrat
det gör inte ont
när vänner jag lämnat
det gör inte ont
att få skiten i sig
det gör inte ont
så länge du är med mig
håkan hellström

Det här gör ont



vila i frid bebis


..

Igår så störde jag mig på vissa personer. På hur elaka och självgoda dom kunde vara, och på att dom gillar att trycka ner andra männsikor.

Igår var jag irriterad för att jag inte kunde hitta ett par skor som jag vill ha någonstans.

Igår tyckte jag det var jobbigt att klockan var så mycket och att jag ville hinna se minst två skinsavsnitt till innan jag gick och la mig.

Idag spelar ingenting någon som helst roll.
Förstår inte ens varför jag la ner energi på att störa mig på idiotiska människor, varför jag bryr mig om vilka skor jag har eller varför det spelar någon roll hur mycket klockan är.

.

Den här dagen som började så bra med frukost ute i solen och att äntligen träffa min katt Disa, slutade tyvärr inte lika bra. Har varit med Sixten på djursjukhuset där han blev tvungen att röntgas då veterinären tyckte sig känna en kula i magen. Visade vara en böld av något slag, troligen cancer. Så nu ligger Sixten kvar på sjukhuset i övernattningsbur och imorgon ska han opereras. Är så himla orolig och försöker sysselsäta mig med saker hela tiden så jag inte ska tänka så mycket på det.
Veterinären ska ringa ifall något går fel under operationen imorgon eller ifall det visar sig att cancern spridit sig eller inte går att ta bort, för isf så avlivar dom Sixten medan han är nersövd.
Händer det vet jag inte vad jag gör.

RSS 2.0