Får jag köpa den här?



Här är min nya kärlek som jag precis har varit och testat på Expert. För 6000 norska i affär eller 5500 på internet kan den bli min...och det ska den.
Nu ska jag kolla vad jag får för rabatt på den från jobbet.

PS. Glömde tillägga att jag jobbade hela dagen övertid idag, dvs att jag nu har mer pengar än jag trott. DS

det eller det

Ibland kan det vara så himla jobbigt att ha ett val. Att ha pengar, men att inte få spendera dom på vad man vill.

När man var liten så var det alltid bestämt vad som hände på helgerna. Man fick sin lilla veckopeng som skulle räcka till lördagsgodiset. Skulle man åka någonstans så var det ens föräldrar som både bestämde och betalade.

Det är inte så att jag vill ha det sådär igen. Nej, nej. Det är bara det att ibland när man har val så blir det liksom bara jobbigare. Man vet inte vad man ska välja, vilket som blir bäst för en själv, för alla andra och för plånboken.
Jag känner ofta såhär med saker och ting.
Fast egentligen så vet man ju nästan aldrig innan vad som blir bäst. Så man borde kanske bara skita i att tänka en massa och bara göra.

en gång hade jag ett långt hår

Som jag saknar väldigt mycket.
Ska aldrig mer slita sönder mitt hår så mycket som jag gjorde. Nej, nu ska jag fixa ett långt friskt snyggt hår.
Tycker nog ändå att mitt hår ser lite längre ut än det gjorde på P&L. BRA!





GE MIG!


if I was a rich girl

Ikväll har jag underhällit mig med att kolla in lite kläder som jag inte får köpa. Jag och Bodil var inne på Topshops sida och la allt i korgen som vi ville ha. Här är det som jag la i min korg:
 









Blev över 400 pund om jag inte minns fel. Jobbigt att jag har pengar men inte får köpa. Borde ju spara mina pengar till USA, fast man vill ju iofs ha fina kläder när man är där också. Hmm...

ibland är en dröm det finaste man har

Det luktar rökelser här i lägenheten. En doft som alltid får mig att bli nostalgisk. Jag gillar såna dofter.
Annars sitter jag och tänker lite på hur mitt liv är. Vad som ska hända och så. Känns konstigt att jag inte vet över huvud taget vad som händer efter jag och Bodil har varit i USA.
Så i november har jag inget jobb och ingen lägenhet, förhoppningsvis så har jag väl iaf en del pengar kvar. Fast det kan man inte vara säker på efter att ha varit i NY.
Det jag vet att jag vill är att jag vill ha en egen lägenhet. Ett ställe med mina möbler, och där jag bestämmer hur det ser ut och vad som händer. Lägenheten ska dessutom ligga i Stockholm.
En annan sak jag vill ha är en bra kamera, en systemkamera. Så att jag kan fånga mitt liv på lite finare, färggladare kort.

Nu ska jag lägga mig och läsa i sista boken i Twilightserien, så länge vi båda andas. Läs den!

sakna-listorna

Det är snart bara en månad kvar tills jag och Bodil åker härifrån Norge. Det jag kommer sakna med Norge är:

- Icas provsmak, framförallt världens underbaraste potatis i ugn.
- Römme (som gräddfil eller creme fraice, eller en blandning kanske).
- Havet
Jaa, det var nog det. En hel del folk med såklart.

Okej, här kommer listan om vad jag saknar med Sverige, nu och hela tiden.

- Koh thai
- Findus majskolvar
- Halloumi (inte speciellt svenskt dock)
- Svenskt billigt lösgodis
- Stockholm
- Diamantvin

    


the shrimp



wow

fäst

När jag slutat vara en fjant igår så gick jag och Bodil och köpte öl på kiwi. Sen tog vi taxi till Tompi.
Utgång på Cactus där det var hawaiitema, och sen så bjöd Tompi på champagne.



















hej, jag är mogen



om ni tyckte detta var löjligt så ska ni bara veta hur mycket vi skrattade

ps. jag och bodil bor i samma rum. ds

den största orättvisan just nu

Kom hem från jobbet nyss och det första jag gjorde var att kasta mig över min choklad, så nu är jag mätt, och trött.
Håller på med ett collage, eller blir nog några stycken. Sitter därför och klipper i mina cosmotidningar och det går sådär. För varje gång jag hittar något intressant så måste jag läsa det.
Så nyss läste jag då att tjejer har tio gånger så känslig hud som killar. Det är ju helt sjukt! Varför är det så?
Det här är verkligen helt superorättvist.
När jag var yngre och var hos min bästis Stina så brukade vi alltid bråka med hennes storebror Kalle. Så brukade han slå oss det hårdaste han kunde, himlans vad ont det gjorde. Men när vi slog tillbaka så gäspade han bara och sa, "är det en mygga som biter mig eller?"
Jag har alltid trott att detta är något man mest bara säger (brukade själv säga så när han slog mig, fast jag fick bita mig i läppen samtidigt), men då kanske det inte är så. Utan det är bara så att han är kille och därför har välsignats med en hud tio gånger mindre känslig än oss tjejer.

we are shadows

Just nu vill jag se dokumentären om Broder Daniel som började gå på bio den 3 juli. I Sverige då såklart.
Tittade precis på trailern, och det känns så konstigt att se Henrik Berggren sitta där och prata, och tänka att jag har faktiskt träffat honom, pratat med honom och sett honom uppträda.







Dokumentären handlar om när Broder Daniel återförenas och spelar ihop två månader förra sommaren för att hålla en avskedskonsert tillägnad Anders Göthberg som tog livet av sig tidigare det året.

You die young, you die when you're young

Six flags

Just nu älskar jag mitt liv!
Igår bokade jag och Bodil våra flygbiljetter från Köpenhamn till L.A. Den 5 oktober så åker vi dit. Sen så har vi bestämt oss för att vi på något vis ska ta oss vidare till San francisco för att gå på bl.a. nöjesfält och så. 
Därifrån flyger vi sedan den 17 oktober till New York för att bo på Manhattan.
Har precis bokat hostel för 18 dagar och inrikesflyg för endast 5000 ihop. Känns som att vår resa kommer bli superbillig i jämförelse för vad iaf jag tänkte från början.
Så nu ska vi bara hitta en hembiljett från New York i början av november också för cirka 3000 kronor, som ditresan kostar.


Vilket boende ska man ta?

Jag och Bodil är inne på alla möjliga sajter just nu och kollar upp flyg till LA, inrikesflyg mellan LA och NY, och sen flyget hem. Dessutom kollar vi upp vart vi kan bo på för ställe i NY.

Har hittat två alternativ.

det här:



eller det här:




Okej, det är kanske så att det skiljer sisådär några tusenlappar mellan dom två alternativen. Först är det Plaza hotel, och det andra är Fresh hostel. Lutar tyvärr åt det andra. Men det ligger på Manhattan iaf.

Gullsnoppen, eller kvicken?

När jag och Bodil bestämde oss för att se den nya Harry Potterfilmen här i Norge så var jag först lite tveksam till det här med norskt text. Jag tänkte att det skulle bli ganska jobbigt att sitta och läsa på norska (har väldigt svårt att koppla bort texten), fast sen tänkte jag att jag ändå har vant mig vid att allt är på norska så att det inte skulle göra nåt.
Men Norge slutar visst aldrig att förvåna.
Det är tydligen bara Harry Potter som fått behålla sitt namn här, allt annat har dom bytt namnet på så det ska låta lite mer norskt (läs; knäppt).

En liten ordlista:

Dumbledore: Humlesnurr
Quidditch: Rumpeldunk
Hogwarts: Galtvort
Ginny: Gulla

Ja, det finns hur många fler exempel som helst. Stackars Madame Pomfrey som får heta Pussy Pomfritt.

smaken är som baken

Här om dagen när jag och Bodil tittade på Harry Potter och den flammande bägaren och Voldemort precis höll på att återfödas ur en stor kittel så kläcker Bodil kommentaren: "Åh, det är nu Voldemort blir så snygg."



SNYGGING!

visioner

Nu har jag en sån där "göraalltingpåengång-stund". Jag packar, torkar håret, laddar låtar och lägger in på min ipod, och nu sitter jag här och skriver.
Imorgon klockan tio så tar jag färjan till strömstad och tåget till värnamo. Ska till mina underbaringar Sigge och Marit, och för sista gången så blir det fest i deras stora hus, beachparty. Jag har dock inte riktigt hunnit fixa nåt bra till temat. Bodil föresolg att jag skulle vara en sjöstjärna, och ifall jag haft min symaskin här hade det kanske gått. Istället får det bli någon trist strandoutfit, bikini, blommor, solhatt?

Apropå nåt helt annat så spanade jag som tusan efter Håkans turnébuss idag, men såg inte skymten av någon. Däremot så åkte jag samma buss som en massa som skulle till festivalen, och ni kan ju tänka er hur frestad jag var att skita i att gå av vid mitt jobb och istället åka vidare till Tönsberg. Fast disiplinerad som jag är så gick jag av där jag skulle.
Har tänkt på att jag ska sluta tänka på allt som jag missar och inte gör, och istället tänka på allt roligt jag faktiskt ska göra. Därför tänkte jag att ni också ska få se att jag snart ska få ett liv.

Här:
Sista helgen i augusti ska jag och Bodil flytta härifrån. Min pappa ska komma upp på fredagen, och på lördagen packar vi in mina saker i bilen och åker ner till Göteborg. Där ska vi hänga hela helgen och gå på finnkampen, bo på nåt ställe och gå på liseberg. På söndagkvällen bär det sen av hem till Ellanda.
Den nionde september tar jag sen tåget till Stockholm för att hälsa på mina bröder och kolla in deras köpta lägenheter, träffa Stina och Calle, och försöka att inte shoppa allt för mycket.
I Stockholm ska jag vara en vecka, så jag kommer hem på tisdagen tror jag. Hemma någon dag och sen blir det att hälsa på Sara i Malmö och kolla in hennes lägenhet och ha det mys. 
Den tjugosjunde åker jag sen med min familj till Rom för att fira min pappa som fyller femtiofem år. Kommer hem den andra oktober och är bara hemma några dar för att packa om och sen blir det det som jag och Bodil har varit här och sparat pengar för, USA





mamma, jag, pappa, linus. På öland förra sommaren

oh baby, baby

Min nya kärlek är Sid!



mera skins!

man borde få vara ledig hela sommaren

Jag är på toppenhumör idag trots att jag missar Håkis, och trots att jag snart ska till jobbet.
Det är nämligen sol och varmt ute, och jag och bee har precis varit nere på stan för att säga upp oss från adecco, fixa med timmar på manpower, och boka färjan till mig imorgon då jag ska till Sverige över helgen.
När vi kom ut från manpower så märkte vi att det var en jättehärlig marknad i stan. Så vi strosade runt bland alla stånd och tittade på sunglasses (mina majabågar har ju gått sönder) och hittade fina att köpa, åt glass och suktade efter popcorn.
Känner mig kanske lite bitter ändå att jag snart vara inne på ett varmt lager, dessutom ska jag åka färja-tåg-tåg till värnamo i tio timmar imorgon, helt själv. Jag hoppas nog ändå på att det är fint väder eftersom jag ska vänta i strömstad i två timmar och tänkte sitta på nån uteservering och äta.

Hoppas håkis tar tiofärjan med mig imorgon! 


Slottsfjell

Undra vad Håkan Hellström gör just nu? Kanske sitter på färjan över till Sandefjord?
Det är nämligen så att han ska göra sin enda Norgespelning idag, och här i trakterna till och med, Tönsberg. Han spelar vid klockan åtta ikväll, och jag jobbar till klockan nio. Jag som verkligen ville se honom igen. Han var helt klart det allra bästa på Peace & Love. ÅÅÅHH!!


träning ger färdighet

Alltid lär man sig något nytt.
Idag var det Bodils tur.

Ni vet när man väntar på någon som ska knyta sina skor så tycker man ju alltid att det tar en himla lång tid. Så tänkte jag med, enda tills jag träffade Bodil. Det är nämligen ingen som lärt henne knyta en rosett, så hon har lärt sig själv. Det kan man ju räkna ut hur det har gått. Såklart att hon har fixat det, men inte är det nån smart, snabb rosett inte. Mera en vrid hela din arm ur led-rosetten.
Ifall jag och Bodil skulle tävlat om vem som kunde knyta 10 par skor först, så skulle jag vara färdig redan innan hon hade hunnit knyta 5.
Idag då så skulle jag lära Bodil hur man knyter på det traditionella sättet, och nu tror jag hon hajat. Fast inte går det snabbare för det, men snart så.


Jag har inget liv när jag jobbar kvällar

Jag och Bodil skulle egentligen ha haft Harry Potter-maraton i helgen. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss eftersom jag alltid blir partysugen när vi har bestämt oss för att ha hemmakväll, men vi hann iaf med dom tre första filmerna innan helgen var över.
Eftersom jag ska till Sverige i helgen, och vi ska se den sjätte filmen på måndagen efter, så måste vi nu se filmerna efter vi slutat jobbet. Jobbar till nio varje kväll den här veckan, så vi har precis kollat klart på Harry Potter och den flammande bägaren nu.
När vi kom hem från jobbet idag stod det förresten en soppa på spisen som Engan bjöd oss på till filmen. Kändes som att vi var två sjuka barn där vi låg nerbäddade i soffan med våra täcken och varsin skål med rykande soppa.







Lite festivalpics hipp som happ
1. Bodil
2.Andree, två tjejer och Lovisa
3. Lovisa, Andreas och Linnéa


"Grön är färgen på själen"

Haha, läste precis en kommentar jag fått av min bror Linus på inlägget "Vilken färg har själen äskling?" 

Det här är lite av inlägget:


här kommer därför en lista på saker jag inte får köpa. Köp till mig!

1. helhelhelvita converse (i tyg)
2. svarta låga converse
3. hoffmaestrotröja
4. den roliga bandtröjan som seth i oc har
5. nytt nagellack

Fast jag har däremot några saker jag får köpa, nämligen lite tågbiljetter. Har hittat tågbiljetter till sthlm i september när jag flyttat tillbaka till Sverige igen, för endast 190 kr tur och retur. Sen ska malmöbiljetterna till Sara bokas också, lika billiga dom.

Linus kommentar:

linus  ([email protected]) om vilken färg har själen älskling?:
Den har ju färgen grön så klart! ;-)

1. Blir skitiga direkt och det ser ju inte okej ut
2. Svart funkar inte i sommar. Låga är ute i höst
3. Den är säkert inte ekologisk. Har krävts flera 100 liter vatten. Är det värt det? Svar nej!
4. Då vet ju alla att du är en nörd, som bara sitter framför TVn och inte är social eller intressant. Det får du inga vänner på.
5. testat på djur och en konsumtionspryl som inte är hållbar på något vis.

Där ser du, helt rätt att köpa SVANEN-märkta tågbiljetter till en av världens grönaste städer för att underhålla din relation med familjen. Det är hållbart!

:-D
 

walking on the moon

Det är helt otroligt, solen skiner här idag. Därför skjuter jag och bodil lite på vårt harry-maratontittande som vi skulle haft ikväll/natt och korkar upp ölen istället.
Ska duscha och så och sen ska vi bort till kilen till Frida, Niclas och Rodda. Är bjudna till Cissi och Emma också, så får se om vi hinner med det också.


vilken färg har själen älskling?

Fredag är det idag, ingen som missat det. Jag brukar alltid tänka att veckan har gått snabbt när fredagen kommer, men den här veckan har varit otroligt seg. Varit trött varenda sekund och bara tänkt på allt kul jag missar för att jag bor i Norge. Ett exempel är att hoffmeastro spelar i sthlm nästa vecka, varför bor jag inte där?
Efter den roliga jobbresan hem med Micke, Mattias och Sus som flyttar hem idag (Varför blir jag och Bodil alltid kompisar med alla försent?), så har jag hunnit fika med Tompi, Rex, Fidde och Lottie. Efter det gick vi en för mig farlig runda på stan. Har egentligen lovat mig själv att inte gå mer i affärerna här eftersom jag är dålig på att hålla i mina pengar, och nu ska det s-p-a-r-a-s. Hittade en massa jag ville ha, här kommer därför en lista på saker jag inte får köpa. Köp till mig!

1. helhelhelvita converse (i tyg)
2. svarta låga converse
3. hoffmaestrotröja
4. den roliga bandtröjan som seth i oc har
5. nytt nagellack

Fast jag har däremot några saker jag får köpa, nämligen lite tågbiljetter. Har hittat tågbiljetter till sthlm i september när jag flyttat tillbaka till Sverige igen, för endast 190 kr tur och retur. Sen ska malmöbiljetterna till Sara bokas också, lika billiga dom.

hejhej

Harry och Hoffmaestro

Sitter och läser en massa kända bloggares bloggar, och tydligen verkar det som att dom alla ska gå på galapremiären av Harry Potterfilmen ikväll. Varför har inte jag en jättestor blogg? Så skulle jag också kunna joina.
Nej, istället sitter jag i Norge och kollar på kläder som jag inte ens har råd att köpa (får köpa), och jag måste minsann vänta mer än en vecka på premiären här i Norge för Harry-filmen. Dessutom kommer jag vara tvungen att se den med norsk text. Jag är sjukt dålig på att inte läsa texten, den bara slinker med.
Skulle förresten inte förvåna mig ifall vi dessutom bokar fel, och bokar den med norskt tal. Hujedamej!



Får jag köpa den här?

sov du lilla...

Man märker att man är riktigt trött när man inte bara gör misstaget att ta ett för litet lock till kastrullen, utan också sätter på det, dvs lägger ner det i vattnet.



såhär trötta, eller egentligen mest varma, var varbergkompisarna på P&L

pengar rullar in som dom ska

Andra jobbdagen avslutad, med 3 övertidstimmar både idag och igår också. Det går bra nu!

Är så trött så jag skulle kunna stupa på stört. Men snart är det allsång på skansen, och sen morden i midsommer, sommar på högsta nivå. Så än kan jag inte gå och lägga mig. Dessutom vill jag inte att det ska bli imorgon.

Idag på jobbet fick jag och Bodil beröm av pc-teamledaren. Han kom ut till oss och sa att vi var dom bästa skrellarna som han vart med om, och han bara "och ni är vikarier, då är det nåt som är fel". Härligt!

Lyssnade på P3 nästan hela dagen. Förutom vid ett då Nour var sommarpratare på P1, ännu mer sommar på högsta nivå. Hon sa så himla mycket bra, och berättade en del hemska saker, och en hel del väldigt orättvisa saker om könsdiskriminering.

Lyssna här: http://www.sr.se/p1/


Bara dårar rusar in



Är det nånting jag skulle vilja säga till er ungdomar framför allt, så är det att
Vad folk än har sagt till mig om att jag inte borde göra det här
exempelvis att jag sjunger dåligt och sådär
så har ingenting spelat nån som helst roll
jag står fortfarande här efter 9 år
och ni också
så, så fel kan det ju inte vara

Så när ni går tillbaka till era tv-apparater
till era skolor eller till era jobb
så tänk på det
att fösök hålla kvar vid drömmen
för det är precis en sån dröm
även om den inte är realisk
och även om den inte går att uppfylla
som får en att hålla hakan lite högre i tillvaron

Håkan Hellström
(peace & love 09)

vem behöver se transformers?

Haha, nu har jag och Bodil precis gjort inbrott i vårt eget hem.

Kom hem från stan precis och upptäckte att dörren var låst. Vi hade varken nycklar eller mobiler med oss. Så antingen så fick vi sitta och vänta tills nån kom hem, eller leta upp vart alla var.
Eller så försöker man ta sig in utan nyckel!





Vi byggde den här "ställningen" att stå på från början. Så kupade Bodil sina händer till ett trappsteg och tryckte upp mig som kravlade mig upp på taket, och in genom fönstret.
Skrapsår på armarna, men vad gör det?!

dubido

Jag är så himla bra på att snooka reda på saker. Att få veta allt jag vill och ännu mer där till.

Nu ska jag och och Bodil ner till bion och boka biljetter till Transformers ikväll med Frida och Niclas. Snart har Harry Potter dessutom premiär, några dagar senare i Norge än i Sverige såklart. Segland! Verkar tyvärr krocka med mitt Värnamobesök också, får bli efterlängtad Harryfilm några dagar efter premiären för min (och bodils, eller hur??) del.

Nu verkar det som om Engan kommit, han tar över Lisa och Idas rum (dom flyttade i fredags).

hej


en dag på stranden, nej

Idag hade jag ställt klockan på halv elva, för det var tänkt att jag, Bodil och Frida skulle ner till stranden och sola och bada. Vaknade när klockan ringde och såg att det var mulet, hurra. Så nu har jag sovit ända tills nu istället, och det är ju faktikst inte mitt fel den här gången utan vädret.

I fredags tog jag och Bodil bussen till Stokke och Björn. Han bor i en liten stuga vid en gård, så vi satt ute i trädgården och drack öl och åt pizza. Jag kröp även runt i jordgubbslandet och åt av alla gubbarna som fanns, mmm. Sen klappade vi såklart kaninerna Sprett och Snoopy också.
Vid halv tolv så tog vi bussen in till Sandefjord igen för att gå till Emma och sen ut. Var väl ute i en halvtimme sisådär, sen började det åska så vi kutade hem det snabbaste vi kunde till våra små datorpärlor. Det var tur det, för ett litet tag efter vi kommit hem så stod det spön i backen.

Igårkväll så blev det en hemmakväll istället. Så vi laddade upp med massa god mat och "En shopoholics bekännelser", och några skinsavsnitt. Bra kväll!



Frida aka Muppmamma och Martin


svarthatt

Grillen är på och potatissalladen står färdiggjord i kylen. Inget badande idag, men det har hänt en annan bra sak.
Lite historia först:
När jag var i Växjö så hittade jag nämligen äntligen en svart hatt. Som jag hade letat! Var glad i hågen och ville ha på mig den dag och natt. Därför ville jag, trots att Bodil försökte avråda mig, även ha på mig hatten på Hoffmaestrokonserten på P&L.  Självklart skulle jag dessutom stå längst fram på konserten. Så jag studsade fram med ena handen på hatten och den andra handen i luften. Sen tänkte jag att jag skulle byta hand, och trög som jag var så släppte jag ena handen redan innan jag lagt den andra handen på. Såklart slåg en kille till mig i huvudet och jag tappade hatten. Böjde mig ner för att ta upp den från marken, men då blev alla sura på mig och drog upp mig. Trodde väl att jag jag skulle trilla eller nåt. Hatten hann därför sparkas iväg och jag såg den aldrig mer. (Tyckte iofs att det är lite väl många som hade den på sig på festivalen efteråt, hmm).
Vad som hände sen tror jag att jag ska hålla er utanför.

Nu då idag iaf så var jag nere på hm i sandefjord, och då helt plötsligt så fanns den svarta hatten igen. Säkert för att jag har tjatat på dom så mycket. Så nu har jag min fina hatt igen, och är glad som tusan för det.




stirra ner, stirra ner

Ska iväg nu igen och äta lite mat och dricka öl i björns trädgård med Bodil.



Peace&Lovebild på mig och Buedil, när vi ser timbuktu.


solen skiner

Nu har jag vaknat från min skönhetssömn eftersom jag är ledig idag. Woho! Inga 30 grader inomhus på ett lager, men utomhus är det lika varmt igen. Därför ska jag och Björn åka till stranden nu. Trots att jag är förkyld och hostig. Fast det går faktsikt inte att ligga inne en sån här varm dag, dessutom har jag fått shortsbränna sen P&L som jag måste försöka sola bort.

Igår köpte Bodil ett nässpray till mig, ett för barn. 2 till 10 år ska man vara. Tydligen ville receptarien på apoteket väldigt gärna att jag skulle ha ett sånt. Bodil försökte ändå med, "men det här då, kan jag inte ta det?" Receptarien bara svarade "jo visst, fast det är bättre du tar det här för barn då."

Solkräm var det ja!


He's just really fat!

Måste skriva ner en kul sak som hände på midsommarafton.
Vi var en hel del folk hemma hos mina föräldrar på dagen. Massa kusiner, flickvänner, morbröder och syskon och så vidare. Min kusin Klas flickvän Pardis är utbytesstudent här i Sverige, hon är från Iran har jag för mig.
Så när vi står i köket och ska ta mat så springer min ena katt in. Det är såhär att jag har två katter, Sixten och Disa.
Sixten är den biffiga (läs tjocka) killkatten som äter hela dagarna och den enda motionen han får är när han springer fram till matskålen. Gör han ens det förresten?
Min andra katt Disa är den lilla rädda slanka tjejkatten, hon är mest ute och jagar hela dagarna därav sin slanka figur.
Ja, det var då Sixten som kommer inlunkades till matskålen i köket och Pardis får syn på honom och sätter sig ner och börja klappa och gulla med honom. Sen tittar hon upp på mig och säger:
- Oooh, she's pregnant?
Jag börjar såklart skratta jättemycket och föklarar att det är en kille, men att min mamma ger honom en massa mjölk hela tiden.

Här kommer en bild som visar hur mycket större Sixten är än Disa:


host, snörvel och snyft

Jag som trodde jag höll på att bli bättre från min sjukdom. Men nu slog den till med ny kraft, min näsa rinner, min hals hostar och min röst är hes.
Ja, jag har varit på festival och andats kiss. Göran berättade nämligen det för mig på jobbet här om dan. Att anledningen till att man nästan alltid får ont i halsen efter festivaler är för att det är så dammigt, och eftersom alla kissar överallt så åker det upp i dammet och då andas man in det. Tydligen gillar inte halsen att andas kiss, så då får man ont i den.

När jag känner mig lite mer kry ska jag ta tag i P&L-grejerna. Lägga upp bilder och skriva lite text och så. Nu ska jag krypa ner i min säng med näsdukar och skins.


RSS 2.0