Det värker i armar och ben!

Nu har jag lyft tv-apparater i 3 dagar, och inte vanliga små lätta utan typ 47 tums. Puhh! Det är verkligen tungt! Snart kommer jag va musklig som bara den. Fast igår var det ändå värst då jag skulle hämta 40 saker på en gång. Fick ta en stor pall ocg stapla på och det var tungt som bara den. När jag var klar såg jag dessutom ut som värsta emo-ungen med skärsår på hela armarna.

Nu är det bara 3 dagar kvar till vår halloweenfest. Är 50 anmälda på facebook just nu, så man får väl räkna med dubbla antalet. Alltså det kommer va 100 pers här hemma hos oss. Shit!

Idag när vi vaknade så hade den första snön trillat här i Sandefjord. Det ni! Fast vi åkte med Trond och han hade sommardäck fortfarande så vi krockade med ett räcke och det var otäckt. Hann i tid till jobbet iaf! Men en buckla blev det.

Nä, nu är min mat klar! Vi var och handlade på coop idag där Frida jobbar. 40 procent på alla grönsaker och findus frysgrejer. Härligt med lite billig mat för en gång skull.

Puss och kram!

Inte som jag tänkt mig!

Blev inringd av adecoo idag för att jobba på komplett! Ett lager här i Sandefjord som jag absolut kan tänka mig att jobba på hela tiden nu. Var så skönt att slippa va hemma och tänka på allt som hänt!
Det jobbiga är att vi inte vet ifall vi ska jobba imån, så vi kommer va tvungna att va uppe vid 8 ifall adecco ringer oss igen, för idag blev det en mkt stressig morgon då vi hade ungefär 30 min från att adecco ringde tills vi skulle ta bussen till jobbet.

Jag och Bodil råkade låsa ute oss från lagret, men ändå inte komma ut från byggnaden helt, vi hamnade i receptionen och kom ingenstans. Dessutom hade vi glömt våra jackor och väskor inne på lagret. Till slut kom iaf en mattant och öppnade dörren åt oss. Hann med bussen, annars hade vi fått vänta en timma. Så himla tur!

Nä, nu är det väl bäst att man snart går och lägger sig! Men först lite Greys anatomy kanske?!

Puss


Polis, polis, potatisgris!

Har varit den värsta helgen på väldigt länge för nästan alla i kollektivet. Jag var dock lyckligt ovetande av allt som hänt enda tills i morse då Lisa ringde och tyckte jag skulle komma hem.
Jag hade en jättekul kväll igår ute på Kaktus! Var den enda som hade det ungefär!
Nu kollar jag och Bodil på sista minutenresor till Cypern! Vill bort från allt jobbigt som hänt!
Har sagt upp mig från jobbet så jobbar antagligen ändå inte på ett tag nu.
Föreställ er en drink på en härlig strand i Ayia Napa och sol, sol, sol! Ta mig dit nu!

I helgen ska vi iaf ha en stor halloweenfest och jag ska va den otäcka tjejen i antingen the grudge eller the ring. Scary! Vi har iaf köpt en massa pynt och fixat ljud och rökmaskin. Årets party alltså!

Nä, nu ska jag och Bodil kolla på Mamma mia!

Ångest!

Usch, har som en stor klump i magen som inte vill førsvinna.
Vet inte hur jag ska gøra med jobbet.
Det ær verkligen inte kul att ringa 200 norrmæn om dagarna.
Och det ær bullshit att norrmæn ælskar svenskar, det ær typ 1 av 100 som gør det høgst, varfør skulle dom ens gøra det?

Nu ska vi ha morgonmøte och jag måste fundera ut hur jag ska gøra med allt.

Kan inte någon annan bestæmma istællet!

Nu får ni ett inlægg!

Så nu skriver jag æntligen ett inlægg då!
Ær på jobbet just nu och har sålt abonnemang till 2 stycken idag. Precis nu innan lunch så pratade jag med en kille i 25 minuter. Han va invandrare så han kunde knappt norska, och eftersom jag pratade svenska så blev det hela ænnu svårare. Iaf så køpte han till slut av mig efter att han hæmtat en tolk och allt. Haha!
Dessutom så ær jobbet lite jobbigt før en del norrmæn børjar ragga på en øver telefon. Det var en som erbjød mig jobb i Drammen och en som ville ha min facebook. Scary!!

Næ, nu ska jag førsøka ringa lite fler och sælja till! Længtar tills klockan ær 4 och vi har slutat!

(Bodil ringde till en som hette Günther Macho i førra veckan. ^^)

Jobb

Japp, nu har vi fått vårat førsta jobb. Ska sælja telefonabonnemang hela dagarna och har både fast løn och provition.. Bra att vi har fast løn, kanske inte fattar nån norska och inte sæljer så bra. Men det får vi hoppas inte hænder.
På måndag børjar vi iaf så det blir en till vecka utan nåt å gøra...

Mitt sug efter mat (som jag skulle førsøka stilla hær i norge då maten ændå ær så dyr) ær værre æn någonsin tror jag. Har man inget å gøra så vill man ju bara æta hela tiden.
Igår var vi nere på KIWI och pantade allt sen festen i lørdags. Det blev 270 norska, så dom køpte vi massa toapapper och diskmedel før. Bra bra!

Pusspuss

Akkurat!

Andra dagen i Norge nu. Sitter på ett bibliotek och lægger in våra profiler på lite olika bemanningsføretag. Såklart vægrar min dator att fungera med det trådløsa hær. Uææææ!!
Annars funkar det fint i kollektivet och att sova i samma rum som Bodil och Julia också. Dock så vaknade jag igår natt av att Julia låg och pratade. Trodde det va nåt viktigt men mærkte att hon blundade och stammade fram meningar utan nån betydelse. Sen sa hon " Meeen tyyyyst!", så då førstod jag att hon pratade i sømnen. Læskigt! Ville væcka henne men vågade inte riktigt før jag tænkte att det var som att væcka mænnsikor som går i sømnen.

Næ, nu ska vi gå till Manpower och boka ett møte och sen hem och laga mat! Slurp!

RSS 2.0