Bling-bling

Gårdagkvällen började med drickaspel hemma hos Emma, Tor och Jim. Dom va mitt uppe i städningen av lägenheten när vi kom och Tor hittade deras grannars bortsprungna hamster under diskhon. Bob heter han. En gång tog jag och Bodil hand om Eriks hamster som också hette Bob, fast Bob hund. Vanligt hamsternamn det där.
Efter ett tag så kom en taxi som vi tog ner till stan. Direkt till Play där Tomas fixade in oss för free. Där fanns det en strippstång som Bodil, Emma, Marica och Jim dansade runt. Jag och Tomas hängde i baren och försökte se coola ut.
Efter ett tag gick jag, Jim och Tomas till Sportsman istället, fast det var ganska sent så vi hann inte va där så länge. När vi kom ut gick vi över gatan till Perfect och köpte en vegpizza(!!!), första gången en utekväll då jag lyckas få en vegetarisk pizza där.
Vi tog vår pizza och gick ut till vägen igen. Där började jag leta efter en skjuts som vi kunde åka med. Öppnade bildörrar och höll på. Till slut fick vi nån snubbe att köra oss till Shell för 100 kr. Märkte när vi kom fram att vi visst inte hade några cash så jag gick för att ta ut. Men automaten ville inte acceptera mitt kort, så jag gick in på Shell för att köpa något över beloppet. Såg då mina och Bodils ljuvliga ägg&tomatmackor ligga där i disken. Grabbade tag i ett 4pack och betalade. Tomas avskyr verkligen ägg och när jag kom tillbaka till bilen är det första Tomas säger "du har väl inte köpt dom äckliga äggmackorna nu igen". Det var bara att klistra på det falska léendet och ljuga för hela slanten. Men det kan jag!
Var så kul att ringa Bodil idag och berätta vad jag hade med mig hem. Glad blev hon!
Efter vi betalat snubben så gick vi upp till Blixt och väckte honom, och Jim och jag åt vår pizza. Sen tog kvällen slut!


jag och lilla lilla bob


ännu ett farväl

Nu är jag och Bodil snart färdigfixade inför kvällen. Ska hem till Emma, Tor och Jim, för det är Emmas sista kväll på ett tag och Tors för gott här i Sandefjord. Saad, but true!
Tur att Emma kommer tillbaka i maj igen.


Emma och jag!

Har egentligen inte tid att sitta här då vi sa va hos dom om 10 min, så adios amigos och ha en kul kväll.


det är inte sant

Det har varit vårväder här nu i nån vecka med strålande sol och bar mark. Men inatt föll det fucking jävla snö igen, och fortsatte falla hela dagen. Nu är det ett snötäcke 20-30 cm högt över hela marken igen. Gaah!
Längar så tills om en vecka då jag ska hem till Växjö. Då är det april och om det är snö då vet jag inte vad jag tar mig till.
När jag och Bodil flyttade in på höstvägen för 2 år sen den första april så var det så man kunde gå i linne. Förra året var det samma sak, sommarkläderna åkte fram i april. Jag vill ha en repris igen!


fulare hatt får man leta efter

Nej, men den var som trott verkligen ingen hit. Såg mest ut som en fiskehatt i väldigt gult stråmaterial. Dessutom skulle bandet runt den vara blå/vitt, både jag och Bodil är helt säkra på att det var så när vi beställde dom. Istället är det brun/rött/vitt. Ifall man går in och kollar hms hemsida nu, så är det faktiskt brun/rött/vitt på bilderna. Antingen har dom bytt ut bilden eller så har jag och Bodil blivit knäppa.

Den utlovade bilden:

 Skicka tillbaka tack!

Nu ska jag fila lite på min lista med kläder jag ska hämta när jag är hemma i påsk. Ska byta ut min garderbob helt, vinter mot sommar. Mina chinos, vita tygskor och kjolar och klänningar ska hit, medan alla tjocka koftor och fula vinterjackor ska hem. Älskar att kolla i min garderob när jag är hemma. Det är alltid en hel drös med kläder jag helt glömt att jag har, och mina skolådor sen. Har 2 flyttkartonger fyllda med skor, en del inte ens använda. Ska nog låna Bodils bautaväska, så jag slipper pressa och prioritera vad som ska med. Yää!


paket

Wohoo, hattarna har kommit. I januari så beställde jag och Bodil kläder ifrån hm, och nu har då äntligen sista ordern kommit till posten. 2 hattar är det, som vi trodde skulle vara superhärliga. Men hittade dom i katalogen sen, såg mycket mysko ut på modellen iaf. Så nu måste vi snart kila ner och hämta ut paketet så vi får se hur dom ser ut. Lägger upp en bild från provingen sen.

Mitt halsont som jag fick här om dan har börjat försvinna nu också. Skönt! Är mest bara täppt och lite hostig och tjock i halsen. Men det går an så länge det inte gör ont när jag sväljer.


Uäää

Tror jag håller på att bli sjuk. Har sovit mestadels av eftermiddagen, förutom då jag tittade på några avsnitt av gossip girl. Vaknade för en halvtimme sen och gick direkt ner till kiwi. Där köpte jag allt som fanns med c-vitamin i.
Vill abolut inte att den här halsonten ska slå ut ännu mer.

Innan idag så var jag och Bodil nere på stan och köpte påskkort på posten och njöt av solen. Nu har den mesta snön försvunnit här, iaf från gatorna, trodde jag. Men nej, nej! Nu har norrmännen samlat ihop all snö och lagt ut ett tjockt lager på gatorna igen. Blev helt paff först när jag kom ner till stan, men upptäckte att det var som en runda i stan. Ska nog bli skidåkning här i dagarna. KUL!


Vår i Sandefjord






Mmm

Kan aldrig få nog av den här vårsolen.
Jobbade 7-15 idag, så sen blev hem och ut på taket med mat. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ingen lust att sitta här och uggla iaf. Men vet inte riktigt vad jag ska hitta på för nåt ute heller. Hmm, en promenix vore trevligt!
Och en glass. Måste sluta förknippa sol med glass hela tiden!

En pic från i fredags då jag och Bodil upptäckte dom goda veg äggmöbökarna på shell.


SLURP!

beställda kläder




Emma Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM



Emma Dress SEK 159, Rut m.fl. - NELLY.COM


Canvas Sneakers Soft SEK 199, Peperoni - NELLY.COM


Trollet med den gula kepsen

Råttan: Säg smööör
Älgen: Smööör
Råttan: Och så säger du gåås
Älgen: Gåås
Råttan: Så sätter du ihop det, vad blir det då?
Älgen: Möööböööök

<3

släpp fångarne loss

"Ring isoleringen och ange, när ni tror att ni kan behööö-va mig. Jag har så oändligt gott om tid, att öööö-vaa mig, att ööö-vaa mig. Aaatt öööö-vaaaaa miiig!"

Det här sången ljöd nyss inne på mitt och boddans rum. Jag satt uppkrupen i vårt fönster bakom gardinerna och låtsades va en fånge från Tage Danielssonfilmen. Försökte mig tom klättra på väggarna, det gick inte.

Igår satt jag Ida, Lisa och Bodil ute på vårt tak i solen. Tränade på att stå på händer och andra akrobatiska saker som Ida och Lisa är proffs på. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå till fotbollsplanen med Shaker och Ralf, och satsa på en dagsfylla. Köpte oss 6-pack med öl och chips och grejer, men inte blev jag full inte. Fast det var kuul ändå!
På kvällen blev det kafka och sen ett packat cactus. Varför har jag börjat gå dit? Glasspitter och klibb på hela golvet, + packat, packat  med folk som knuffas och har sig. Jag och Bodil blev uppraggade av tjejer hela tiden, så vi gick hem. Tänkte köpa oss en pizza men Niclas skrek på oss att vi skulle ångra oss imån. Det hade han ju rätt i så vi gick hem istället. Väl hemma kom vi på att vi inte hade någon nyckel, som vanligt. Men efter ett tag kom Shaker och Niclas och några fler. Niclas förstod verkligen inte hur jag och Bodil hade lyckats komma hem före dom, "men ni gick ju och köpte pizza". Hahaa!

Det roligaste som hände under kvällen var när jag skulle fråga Frida ifall hon hört "Trollet med den gula kepsen" någon gång, fast jag sa "Kepsen med den gula kepsen" istället. Älskar felsägningar!

sanndröm

Inatt drömde jag en himla massa. Men en dröm va iaf att marie och sara och nån mer la ner en massa mynt i min jackficka. Dom va väl skyldig mig pengar eller nåt.
Fast sen när jag vaknade och gick till kiwi för att köpa cola, så funkade inte mitt kort. Så kände jag i min ficka, och där låg en massa mynt. 100 kr rättare sagt. Det är superkonstigt, för bodil gav mig en hundring igår som jag köpte en öl för. Men då fick jag ju max tillbaka 40 kr. Så dom andra är ett mysterium.

vilken härlig dag, lalalala lalalalalala

Man blir så himla pigg och glad när det är soligt ute. Nu har jag och bodil precis kommit hem från vår lördagsshopping.
Köpte mig en supersnygg skjorta och bytte mina jeansshorts mot större storlek. Perfa!
Sen köpte vi fetaostsallad och nypressad apelsinjuice och satte oss på torget och åt.
Och klockan är bara 13.31, brukar inte ens va vaken vid den här tiden på lördagarna. Lisa och Ida sover än. Medan vi har hunnit med en massa.
Provade en jättehärlig indiantröja på bikbok med. En sån med fransar och pärlor. Hade en sån då jag va liten, på det härliga 90-talet.

Igår så tog jag och Bodíl bussen till Tomas, sen blev vi hämtade av nån snubbe som skjutsade oss till Tor-björn. Sen vidare ner mot stan och en pub där alla var 40. Drog därifrån ganska snabbt och gick till sportsman. Där va det trist så vi gick till play. Där träffade vi de flesta kollektivarna, de va ungefär de enda som var där. Gick till Cactus som ligger vägg i vägg och var där tills stängning. Mmm, många ställen på en kväll. Tur att det inte är inträde här i Norge.




Wobididooo!

Freeedag, och jag har noll fredagsstämning. Men det ska snart fixas. Bodil sitter med Tomas på tråden och planerar kvällen. Antar att det blir fest av nåt slag.

Idag har jag varit duktig och sprungit en runda. Sen har jag vart på stan utan att köpa mer än ett armband. Fast iofs så beställde jag hem lite kläder från nelly. Men dom va billiga och fina så det var värt det.
Dessutom ska mami boka om min hembiljett till växjö i påsk så jag kommer redan helgen innan. Stannar där en vecka ungefär. Skönt ska det bli. Längar som bara den!
Linus är hemma då också så det blir äggletning ihop. Yää!

Nä, nu ska vi kolla klart på greys-avsnittet och fixa oss.


Fröken tö <3

Idag fick jag och Beudil sluta redanvid 3, så då tänkte vi att det va dags att ta en tur upp på berget. Det är ju tydligen ett måste när man är sandefjord-bo.
Vi frågade Ida om hon kunde rita en karta åt oss. Hon bara "vilken ära, det är aldrig nån som frågar mig om det"¨, vilket verkligen inte är konstigt (kommer till det sen).
Vi packade ihop vår matsäck och gick till rimi där ida hade förklarat från. Skulle börja gå åt vänster och sen skulle det finnas skyltar. Inga skyltar kom. Kändes som om vi bara gick hemåt så jag tänkte att vi skulle fråga någon. Stannade en tant och frågade om vägen upp på berget. Hon bara "Beuuurggget??", med tysk accent. Försökte förklara 3 ggr till ungefär sen säger hon "äääarrrr det norschaaa nii prrraatar?". Eeehh, neej!
Fick någon slags beskrivning av henne, och började vandringen uppför. Puuh, jobbigt var det. 90graders backar och bort, bort. Kändes som om vi kommit väldigt fel. Ida hade sagt att vi skulle hålla utkik efter ett dagis och en flagga som skulle skylta om toppen.
Till slut hittade vi till vad vi trodde va dagiset, men som visade sig vara ett psyke. Jag tyckte jag såg flaggstången (iofs utan flagga), men ingen gång uppför. Men jag tänkte att det bara va att klättra upp. Lättare sagt ett gjort, snön gick över mina knän och det var träd som piskade en i ansiktet överallt.
När vi väl kom fram upp så visade det sig att flaggstången tillhörde ett tomt, med ett hus. Upps! Fel berg!
Satte oss iaf där uppe och fikade och tittade på utsikten tills solen gick ner.

Nu så ligger vi här i våra sängar och värmer oss och tittar på En fyra för tre. Ikväll blir det Kasterbergsgården med Bodils team igen. Fast inga öl den här gången, det blir kaffe istället. Kan jag behöva som är trööött.

Tschüss!

back in the days

Jag har gått tillbaka flera år i tiden.
Har nämligen köpt mig Roller coaster tycoon 3. Ni kanske minns dataspelet där man skulle bygga ett nöjesfält. Nu har jag den 3:e versionen. Känner mig riktigt nostalgisk när jag sitter här och knåpar med berg&dalbanor. Dock inte lika bra längre, men det kommer väl.

Annars har jag jobbat 10 timmar idag. Har varit världens härligaste vårväder här, och då har man såklart stått inne och jobbat långpass. Men cash gillar vi!
Imorgon ska jag fhv inte jobba fören klockan 3 iaf, så då blir det promenad i solen (som för guds skulle måste skina imorgon med) med Bodil till Meny. Måste köpe mat, märkte idag att jag har tomt på det mesta. Fick äta tacos med endast färs, tomater och svamp i. Men det var gott ändå, älskar ju tacos.
Nu har Bodil bestämt att vi ska gå till seven eleven och köpa nåt gott. Sen blir det hem och titta på C/OSegemyhr. Nostalgi det också, helt insnöad på allt sånt nu. Bäst jag går nu, innan jag faller ihop av trötthet på min säng. Snaark!

Puss och adjö!

Vilda västern är ej som förut

Känner att jag varit lite dålig med uppdateringen här på bloggen.

I helgen så har Andree och Daniel varit och bott hos oss. KUL!
På torsdagen så låg vi uppe och pratade en massa. Så somnade inte fören sent, sent. Men såklart blev jag inringd på morgonen av Komplett. Orkade inte ens svara dom 5 första gångerna det ringde. Tyckte det va lite konstigt att dom inte gav upp, men det visade sig när jag kom till jobbet att det var Björn och Kenneth som ringt mig en massa. Det första Kenneth sa när jag kom var nämligen "svara i din telefon för helvete". Hej på dig också! :D
Var faktiskt inte alls jobbigt att jobba, tiden gick fort och jag fick en god veg gryta med ris till lunch.
På kvällen så skulle vi ha Shrekmaraton, såg bara 1:an och 2:an, sen blev det sängen.
Lördagen spenderades på stan först och väl hemma efter en massa greysavsnitt så fixade vi oss och förfestade. Dansade en massa och hade superkul. När vi väl gick ut var jag kalasfull och jaa, det gick som det gick. Jag följde med Tor, jim och några fler hem till Daniel Blixt och hans kompisar på efterfest. Vaknade vid 6-tiden av att alla gått hem och blev sur för att ingen väckt mig. Somnade om igen iaf och gick hemåt vid 12-tiden. Trodde då att jag missat Andree och Daniel, men dom va kvar. Hade Andrees kepa på mig, så tänkte att det va tur så jag kunde lämna tillbaka den. Men det behövde jag inte, utan den fick jag låna tills vi syns igen. :D
Bara 3 veckor kvar tror jag.

Har pratat med min papi idag också. Han betalar min hemresa i påsk, puss på det. Ska bli skönt att träffa mina katter och min mami, papi och bror också. Dessutom ska jag prova papis spikmatta som han köpt. :O

XXO

Utmanad

Såg att jag blivit utmanad på Lisas blogg


DU SOM LITEN:

1. Vad hette din första bästa vän? Amanda Sjögren
2. Vad hette din första kärlek? Aaron Carter. Gud jag var helt såld på den blonda pojken
3. Vilken var din favoriträtt? Lax med potatis och smält smör
4. Vilken var din favoritfärg? Grön och blå
5. Vart bodde du? På landet, i den lilla byn ellanda
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När jag fick en kanin i julklapp
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När vi avlivade vår katt Ida
8. Ville du bli när du blev stor? Jag ville bli känd, gärna sångerska som Carola
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Jag gillade nog nästan allt godis

DU, NU:
1. Vad heter din bästa vän? Bodil Halvarsson
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Viktor
3. Vilken är din favoriträtt? Bamee vegetarisk på koh thai i Växjö
4. Vilken är din favoritfärg? Blå
5. Vart bor du nu? I ett kollektiv i norges lilla stad Sandefjord
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Att jag kom in på friidrottsgymnasiet där jag träffade underbara Sigge, Marit och Anno. Och många många fler härliga människor.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Alla människor som jag känt som gått bort under åren
8. Vad vill du jobba med? Har inte en aning, vill ha ett kul jobb där jag känner att jag kan utvecklas och något jag inte tröttnar på för snabbt. 
9. Vilket godis tycker du bäst om? Choklad

Åh, vilken befrielse!

Vårt rum är städat och ommöblerat. Det var verkligen på tiden. Får se om det funkar att jag och Bodil sover med huvudena ihop. Men vilken stor golvyta vi fick, och mysigt blev det.

Imorse vaknade jag med ett märke på min hals, såg nästan ut som ett sugmärke. Bodil frågade vem som gjort det, och jag svarade att det va Edward från Twilight. Läser första boken i den serien nu. Tänk om man skulle ha en vampyr som Edward ändå, som vakade över en så det aldrig hände något hemskt. Mmm!

Det har varit jättesoligt och vårigt här hela dagen. Så när jag och Bodil masat oss upp vid 13-snåret så tog vi en promenad. Hälsade på hos Adecco, köpte nagellack, kollade lite i second hand och sen köpte vi glass och satte oss och solade lite.
Fast direkt när vi kom hem blev vi inringda för att jobba. Vi fick ta hand om pc-avdelningen själva. Kändes lite skumt, men ganska skönt ändå.

Imorgon kommer Daniel och Andree och bor här. Då ska vi bara göra en massa kul hela tiden. Heelg snart ju!

xxo

Foot loose



80-talet <3

hjälp efterfrågas

Någon som vet varför min text får olika typsnitt då och då? Stör ihjäl mig på det! Al, help mee!

sverige, sverige älskade vän

Nu kommer historien om resan till Varberg

Resan ner gick som det brukar när jag och Bodil reser. Stressigt, halvdåligt och en massa krångel.
När vi kommer över till strömstad med färjan så ska vi gå och hämta ut våra tågbiljetter. Har ungefär en timma på oss tills tåget ska gå. Vi går fram till automaten och kivas om vem som ska trycka in numret. Till slut är det Bodil som får äran. När den håller på att skriva ut så står vi lite och skämtar om att dom inte ska komma ut och såå. Smart! För det är precis det som händer. Inga biljetter kommer ut och det står ur funktion på displayen.
Vi knackar på hos banverket och en tant kommer ut. Hon är jävligt babblig men fösöker iaf få igång automaten. En biljett trillar ut. Saknar 5 stycken. Bodil och tanten öppnar upp automaten och ser att pappret tagit slut och att 3 biljetter sitter fast innuti. Drar ut biljetterna och vi saknar bara 2 hembiljetter. Får igång maskinen till slut men inga fler biljetter vill komma. Hoppar på tåget utan våra hembiljetter. Stressar runt på Centralen i gbg för att hinna köpa mat, hoppar på tåget i sista sekund och blir tvungna att sitta utanför toan på vägen ner till varberg. Blää!

I Varberg så får vi hemlagad mat av Andrees mamma, älskar hemlagat! Sen blir det filmkväll med alla och på lördagen blir det utgång. På söndagen är det bara jag, Andreas, Andree, Bodil och Daniel som hänger hemma hos Andree, och allt känns som det brukade göra i deras lya uppe i Framnes. Härligt!

Det roligaste som hände under helgen var när jag och Bodil skulle lära oss skejta. Vi skulle göra en ollie på Andrees uppfart. Först ut var Bodil. I sloooow-mooootion så försöker hon göra en och håller på att trilla. Andree säger åt oss att vi måste göra den snabbare och det är min tur. Jag stampar ner på brädan det snabbaste jag kan och trillar supernsnabbt. Ligger ner och skrattar (varför händer det här alltid mig?) och då kör Andrees föräldrar in på uppfarten där jag ligger. Hahaha! Pinsamt men sjukt roligt.

Glömde min kamera hos Andree så bilder kommer på torsdag. För då kommer nämligen Andree och Daniel hit! Chihooo!


back in town

Tillbaka i Norge!
Kom med färjan till Sandefjord igår vid klockan 1 på natten. Både min och bodils mobil hade då dött så vi kunde inte få tag på någon taxi. Så det blev till att gå hem på dom glashala vägarna. Väl hemma vid halv 2-tiden och suuupertrötta går vi in på vårt rum för att lägga oss. Jag tänder lampan och tycker vårt rum ser konstigt ut på något vis. Upptäcker att våra sängar är vända upp och ner, min nemofisk och min hulahulakrans hänger i taket. Vår stol är slängd i min säng och alla mina svarta pärlor är slängda i bodils. KUL! Absolut inte!! Jocke och Claes får passa sig, för det kommer bli hääämnd så det skriker om det.
Vi städar iaf upp lite snabbt och går och lägger oss. Känns som att jag inte ens har somnat när klockan ringer kvart i 6 och det är dags att åka till jobbet. Trött!

Nu till det värsta som har hänt idag. Sitter vid min kära dator när Bodil hojtar "en myra". Jag verkligen AVSKYR myror. Det är något av det värsta jag vet.
Min hjälte (bodil) slänger iaf ut myran genom fönstret, men då ser jag en till. och en till, och en till och en till. Min puls var snabbt uppe på 200 och fyy.
Nu är alla myror borta för tillfället. Men nåt skumt är det ju! En stack under sängen??
Huuah, bäst jag inte tänker mer på det här! Måste iaf stäääda rummet! Verkligen på tiden!

Ska skriva om hela varbergshelgen när jag inte är så här förbannat trött och hungrig. Så om ett tag kommer det!


snart

Om 10 min kommer taxin till oss och då blir det SVERIGE, och VARBERG.
Chihooo!

Hejpussses

att va uppe hela natten

detta måste vara den dummaste idén jag har haft någonsin.
Blev inringd igår, så bodil och jag jobbade till 9. Direkt efter jobbet åkte vi till castbergsgården för att ta en öl med hennes jobbteam. Blev snabbt 3 öl. Gick hem vid 1-tiden för att ta tag i packningen och så vidare.
Vi kom på att vi va rätt trötta ändå, och bestämde snabbt att sätta på en film och sova nån timme för att piggna till. Nu har jag fortfarande inte gått upp. Känner mig lika trött som ett spöke och inget är packat än.
SKÄRP DIG!!

Behöver verkligen någon som säger till mig på skarpen nu. Min säng ha nog aldrig varit skönare. Eller jag vet att jag alltid känner så, men nu är det helt extremt. Jaja, ska försöka masa mig upp!

godnatt! eller just det, god morgon...det suuuuger!

Hora, är de det enda du kan säga? Skaffa ett lexikon för fan!

Fick med bodil ner på stan idag till slut. Fast någon post kom det aldrig.
Nu har vi sett 3 filmer. På den första så somnade jag, den andra var sjukt dålig så den ville vi inte ens se klart, och den sista har jag sett 1000000 ggr så då pärlade jag under tiden.
Imorgon blir det att gå ner till adecco, tvätta alla mina kläder och packa. Sen på kvällen ska Bodil ta en öl med sitt team på jobbet, och jag är medbjuden. Kan inte bestämma mig ifall jag ska va uppe hela natten innan fredagen. Vi ska ta färjan över till strömstad vid 7 på morgonen, och eftersom vi brukar va uppe till 3-tiden så känns det knappt värt att gå och lägga sig alls.
Fast jag vill ju inte va trött när vi kommer fram till Varberg, men om jag sover hela resan så går det ju. Hmm...vilket dilemma.

Idag köpte jag ett supersnyggt garn, ett turkost. Så nu väntar jag bara på att Bodil blir klar med mina stickor så jag kan börja på ett nytt pannband.
Och nu blev hon det, så nu ska det stickas!


hahahaha

Läste precis min kära roomies blogg.
Så himla klockrent att hon skrivit att jag bara kunde säga 2 meningar, vilka var: "ja behöver gå på stan" och "varför har inte posten kommit än". Precis det hela mitt förra blogginlägg handlade om.
Jag har blivit ett EKO!

Nu kom Bodil på att vi inte alls är fattiga som vi trott, utan stenrika. Så nu vill hon kanske gå på stan ändå. Bäst jag frågar igen! Jaa!
Sen blir det Hitta Nemo!

Blubb blubb!


Det var ju det här jag inte skulle göra

Sitter vid min dator och kollar på en massa kläder, väskor, smycken jaa, allt man kan behöva helt enkelt.
Vill verkligen ha en genomskinlig regnjacka. Vet att hm har haft en röd genomskinlig fin sak. Har sökt och sökt efter den, men ingen verkar ha någon till salu.
Hm:et här i Sandefjord kan man ju knappast hoppas ngt på. Fast skulle verkligen vilja ner till stan och kolla lite ändå. Måste isf tjata supermycket på Bodil om jag ska få med henne. Hon tycker nämligen att vi ska ligga inne hela dagen och blev helt arg när hon såg att jag klätt på mig. :D

Villvillvill att posten ska ta och komma någon gång också. Ofta posten kommer såhär sent lixom?! Väntar nämligen på två tjocka brev från Sigge och Marit. <3

Insane

heter den nya berg&dalbanan på Gröna lund. Blir bara mer och mer sugen på sommar nu.
surfa in här så får du se den : http://www.goinsane.nu/
Verkar som om den går olika "vägar" beroende på hur mycket dom man åker med väger. Superkul ju!!
Varför kan inte jag få vara på ett roligare ställe än Norge just nu??



Bodil och jag i Jukebox, klassikern på Liseberg!


arvika, roskilde, hultsfred ??

Sitter och kollar upp en massa festivaler i sommar. Man kan ju inget annat än längta ihjäl sig.
Problemet i sommar är att nästan alla festvialer jag vill på är samtidigt. Vet inte riktigt hur jag ska prioritera?! Vilken festival som är roligast, vilket folk som ska på vilken, eller vilka band som kommer?!
Förra året var det så bra! För i juni var jag på sweden rock med Julia, sen juli var Roskilde med tvillingarna, Annelie och Julia, och sen i augusti var det Emmaboda med Stina, Linnéa och annat växjöfolk. Det var helt perfekt! Så skönt med en månads uppvilning mellan festivalerna dessutom.

Nu ska jag fundera vidare på hur jag ska göra, och övertala Bodil att följa med i sommar.


Stina och Linnéa på emmaboda


Stina och Jag på emmaboda


Edvin och Moje på emmaboda


Vårt camp på sweden rock

festivaler <3

en godnattlåt


en godnattsaga

Bodil
hej. berätta en historia?

11:09pmMaja

det va en gång en jättejobbig liten parvel som låg på sin lilla jobbiga madrass med sin lilla jobbiga dator. den lilla jobbiga parveln skrev hela tiden och trackade sin superroliga kompis. den lilla parvelns namn var boddan!

11:09pmBodil

tack tack

11:10pmMaja

den superroliga kompisen bad henne att dra täcket över huvudet och dra och helvete!

åt

11:10pmBodil

mat?

11:10pmMaja

NEEEEEEEEJ!

ät upp din arm!

11:12pmBodil

det va en gång en tjurig tant som satt på sin dyna som alltid sa åt sitt lilla barn att va tyst och ha tråkigt. men se det ville inte det lilla barnet så det lilla barnet gick ut i köket och spolade ner alla den sura tantens mediciner i avloppet, då dog den sura tanten.

11:13pmMaja

fast precis innan den sura tanten dog så åt hon upp sitt lilla barn!

snippsnappslut

jagb veeeet. vi skriver varsin mening så det blir en historia

JAAAA!!

11:14pmBodil

jaaa!

11:14pmMaja

du först

11:14pmBodil
det var en gång ett stort hus

11:15pmMaja

i det stora huset bodde en björn, en katt, en sköldpadda, en giraff och en räv

11:15pmBodil

en dag så bestämde räven att allihopa skulle åka till liseberg och åka alla karuseller minst tusen gånger! jaaa!

11:17pmMaja

efter att dom hade åkt alla karuseller tusen ggr så märkte dom att deras kompis giraffen hade försvunnit.

11:18pmBodil

men, tänkte dom, hur svårt kan det egentligen vara att hitta honom igen?

11:19pmMaja

så dom tittade uppåt, uppåt, uppåt.

11:20pmBodil

ända tills dom inte kunde kolla mer uppåt.

11:21pmMaja

men då kände dom att det drog till i deras nackar, och vips så hade giraffen slungat upp dom på sin rygg.

11:22pmBodil

giraffen satte av i språngfart och dom klamrade sig fast allt va dom förmådde!

11:24pmBodil is offline. 11:25pmBodil is online.

11:30pmMaja

men när giraffen galopperade över en flod så trillade katten i, och katten kunde inte simma. :O:O

11:31pmBodil

men då hoppade björnen i till undsättning och hans päls sög åt sig allt vatten så katten kunde springa upp på giraffryggen igen.

11:33pmMaja

puuh,tänkte katten då och slickade sin päls torr

11:35pmBodil

efter ett tag uppe på giraffryggen så blev sköldpaddan väldigt hungrig.

11:35pmMaja

så dom stannade till vid koh thai där alla tog bamee vegetarisk

11:37pmBodil

gissa om alla utanför koh thai blev förvånade när det kommer en björn, en sköldpadda och en giraff med en katt och en räv rullandes framför sig!

11:39pmMaja

dom rullade fram nästan hela vägen till varberg, men när dom rullade fram på stranden i halmstad så råkade dom rulla över några snäckor...och sprack!

11:41pmBodil

björnen och giraffen tog en kik in i sköldpaddans skal och hittade där en påse, i den la dom alla bitar dom kunde hitta av deras kära vänner katten och räven.

11:44pmMaja

sen sprang dom så snabbt dom kunde hem till deras stora hus och började fundera på hur dom skulle kunna snickra ihop sina favvokompisar.

11:45pmBodil

sköldpaddan kom med idén att lägga ut alla bitar på golvet och se det som ett pussel.

11:45pmMaja

så gjorde dom också, och dom fick ihop allt perfekt utom en liten detalj.

11:46pmBodil

det var att räven hade råkat få kattens svans och tvärtom.

11:48pmMaja

hur skulle det nu gå med deras balans tänkte björnen som visste hur viktig svansen va, även om den bara va en liten stump som hans egen.

11:50pmBodil

så giraffen sträckte ut sin hals så den blev vågrät och björnen lyfte upp både räven och katten, sköldpaddan kollade med spänning vad som skulle ske näst.

11:52pmMaja

först vinglade katten till, sen vinglade räven till, det såg riktigt illa ut för båda två.

11:54pmBodil

men sen krokade räven och katten ihop sina svansar och återfick balansen!

11:56pmMaja

för sammarbetsövningar var deras största talang, och efter lite träning så var balansen braa igen.

11:58pmBodil

sköldpaddan steg in i köket och hämtade saft och bullar till alla för att fira, wee!

Today

12:06amMaja

när dom satt vid sitt blå köksbord och åt bullar och drack saft så upptäckte giraffen att sköldpaddan inte sa något, och va väldigt vit i ansiktet.

12:07amBodil

räven, katten, björnen och giraffen skrek i kör: HAN HAR SATT EN BULLE I HALSEN!

12:09amMaja

så gjorde katten en heimlich manöver på sköldpaddan och bullen flög ut.

12:09amBodil

alla kramades och sen levde alla lyckliga i det stora huset tills alla dog.

SNIPP SNAPP SNUT, SÅ VAR DENNA SAGA SLUT


blablabla

helgen är redan slut, och vad har jag gjort?
nada!
nu har jag och bodil ätit en frukost eftersom vi glömde det imorse. det var gott! så invigde vi vårt unospel också. det var inte kul att spela när man bara va 2.
idag skulle vi egentligen haft hasseåtagekväll med jim och tor, sen skulle vi lagat mat i tomas nya lya och hälsat på frida i hennes lya också. men har vi gjort nåt av det? ikke!

däremot så har jag och bodil faktikst varit duktiga och städat lägenheten idag. eller, det va ju inte så att vi tog i direkt. eftersom jag har dammsugit upp ett par troser och lite annat smått och gott i dammsugaren, så fick bodil sopa köket. sen så är det egentligen vårt rum som behöver städas. men det råkade vi helt glömma bort, eller bara skita i.
vi bor verkligen i världens sunkigaste rum. egentligen är det ju inget fel på rummet direkt, utan mer på oss. vi tror nämligen att vi bor på en tipp. så allt åker direkt på golvet. fräsht? neeej!

nu ska jag fortsätta leka lite med min nya vattenpistol. den är kul! önskar jag hade en krukväxt här inne så jag kunde vattnat den lite.

godnatt på er som ska sova! puss

Svaampi!






Igårkväll blev inte riktigt som planerat.
Jag och Bodil skulle ju lagat en massa mat och spelat mariokart. Men maten orkade vi inte laga och när vi skulle sätta oss framför tv'n och spela så var mariokartet borta. Eller hela tv-spelet faktiskt!
Tristigt värre, så vi blev fulla istället.
Blev dessutom förfest hos oss, vilket vi inte skulle ha. Alla pärlade en massa och snodde våra fina kreationer som vi gjort. Sen så hade alla varsitt halsband med en pärlplatta och vi gick ut till sportsman såklart.
Tomas fjäskade in oss för halva priset. Han fixar mycket han (tex pizza till mig och Bodil häromdan för Kompletts räkning).

Nu ska jag pärla om allt som försvunnit. Trodde min kära blå svamp var borta, men ikke. Den låg här på bordet och väntade på mig!
Ska nog pärla Pölsa också när jag tänker efter. JA!

Adiooos!


-Tore, du prater! Vilken jesus-grej!


Slim susie

- Ja, Pölsa har alltid varit som en sån där, ja vad ska man säga, som en bajskorv som inte går att spola ner. Som bara flyter upp hela tiden.

- Du nu ligger du lågt, det finns till och med folk som mördar sig själva.


- Pölsa, de sitter fyra knarkare i din söffe o knarker! - Fyra bara?? Den skulle ju va fullsatt

- Jobbar du nåt då? - Nej fan, det hinner jag fan inte.

- Nä, jag ska börja om nu, få lite ordning på mig. Börja göra vanliga grejer, verklighetsbaserade grejer, bara dricka folköl. Å så ska jag stå för flinten

- Du vet när man ligger i magen innan man föds, då är det ju tyst, och när man dör, så ja, då förmodar jag att det också är tyst. Och därimellan är det bara ett jävla oväsen och jag orkar inte med det.

- Pölsa has no fear, cause he's got a lot of beer.


RSS 2.0