the people all call her alaska

Är proppmätt efter att ha ätit massor av våfflor hemma hos Johan. Såg i metro (tror jag) på morgonen att det var våffeldagen och skickade iväg ett mess till Johan och frågade ifall han hade ett våffeljärn. Det trodde jag knappt om honom, men det hade han. Så det blev kvällsfika (som hos farmor) med Johan och två vänner.
Annars har det varit en bra dag, har skrivit på ett vikariat nu, heltid fram till sista augusti. Så trots att jag antagligen inte får semester så känns det riktigt bra. Ännu bättre känns det att jag kommer få supermegalön den 25 nästa månad. Funderar på om jag ska lyxa till det med inte bara en iphone, utan en mac också.

Nu ska jag sova, imorgon är jag ledig så då ska jag ta tag i en massa syprojekt och andra grejer som jag måste fixa.




do you remember me

Jag har blivit världens sämsta på att blogga. Förra veckan jobbade jag 10-18 hela veckan, så då hade jag en ursäkt iaf.
Har haft en superbra helg igen. Jag och Bodil hängde hos Stina på fredagkvällen, åt scones och drack chaité.
På lördagen rände vi runt på stan eftersom jag hade ungefär tusen ärenden, hann inte ens med hälften. Sen var det ju helt underbart vårväder också, och jag hade min nya skinnpaj på mig (syntetskinn såklart).
Kvällen blev en vinkväll, vi förfestade med två av våra roomies här hemma, sen blev det bondebaren. Där mötte vi upp lite fler folk, bl.a Norgefredrik som vi har bott ihop med ett litet tag där borta. Kulkul!
En helt galen efterfest här hemma blev det sen. Vad jag önskar att vi hade varit filmade. Hände så himla mycket mysko saker som ingen förstod hur det hängde ihop.
Varför vaknade tex Kalle upp i min vinterjacka?


Här får ni se ungefär en centimeter av min superfina playsuit från Topshop.


lördag

Hade en sån bra helg. Först jobbade jag faktiskt extra i lördags, fast bara till tolv. När jag slutat så ringde Johan och frågade om jag ville med honom och Anna och åka ut till begianska trädgården.
Var hur härligt som helst att sitta inne och fika i det stora växthuset. Kändes som att det var sommar, för solen sken in på oss där vi satt och drack kaffe och lemonade, var tvungna att ta av oss till t-shirts. Sen blomdoften på det. Underbart!
På kvällen så var jag och bowlade med Anna och Johan igen, och lite kompisar till dom. Hur kul som helst, bowlar så sällan. Fast min träningsverk nu efteråt är inte att leka med. Känns som att jag har världens största blåmärke på halva min rygg. Måste börja träna!
Efter två timmar av bowlande och öldrickande åkte vi till söder, till en bar där vi fortsatte pimpla öl. Himla kul kväll!


Det är så kul när man för en gång skull lyckas fånga såna här saker på bild. Det är för övrigt Kalle som gör bowlingsmagplask.


Bowlingoutfit

Anna

Bror Johan


Anna, Kalle och Johan



<3


fashion

Efter jobbet idag så mötte jag upp Bodil och så tog vi bussen till Nordiska muséet, där utställningen Modemakt- 300 år av kläder precis satts upp.  Visades kläder från 1760, 1860 och 1960-talet. Var himla intressant faktikst, om än lite lite kläder. Jag gillar verkligen museum.
MoMa som jag var på i New York känns det som att jag skulle kunna strosa runt på hela dagarna.

Lägenheten som vi kollade på igår var bra förresten. Det var en ganska stor tvåa, lite ful möblering bara. Fast det hade varit många och kollat på den, så vette tusan ifall vi får den, får se.


1760 & 1960


bara ben

Jag gillar verkligen att vårsolen har börjat skina starkt var eviga dag. Att det har börjat bli geggigt på marken, gruset har börjat titta fram på asfalten och istapparna droppar.
Snart ska jag iväg till jobbet, börjar sent idag. Efter det så ska faktiskt jag och Bodil på en lägenhetsvisning. Hoppas det är nåt att ha och att vi får den.
Jag gillar att Gossip Girl avsnitt 13 äntligen har kommit också, som man har väntat.
Det enda som drar ner den här dagen är krångel med a-kassan. Det ska verkligen vara hur svårt som helst att gå med, så att man inte ska kunna få ut någon ersättning trots att man har betalat.



ett år sen


tallkrogen


ser ut som att jag hänger på en krok på väggen.


En påse pommes kanske?

Helg, helg, helg! Underbart har det varit.
Jag och Bodil var på stan igår en runda, åt på Hermans underbara veg.buffe på söder, gick på bio och alla saker jag skulle kolla upp och köpa var slut.
Igårkväll hade vi egentligen tänkt åka till Stina och Patrik som hade maskerad för Lotta, men jag har både ont i halsen och är förkyld så vi skippade det. Fast vid tolvtiden när jag fick ett mess av Stina att hon var utklädd till en påse pommes så ångrade jag ändå att vi inte åkt dit.
Nu ska vi åka några stationer bort och handla mat, härligt.




xxx




Röda lanthus med istappar och blå himmel, och ett hungrigt rådjur som lever på fågelmat.

Nu har jag varit i Stockholm i några dagar. Känner mig fortfarande ganska vilsen, lite som att jag bara är här på besök. Sen saknar jag Oet i Växjö en massa.
Fast ikväll kommer Bodil hit, ska hämta henne på stationen ikväll och hjälpa henne med väskorna och så. Det är bra! Har en massa saker jag vill hitta på i helgen med henne, Alice i underlandet, utställningar, blabla. 
Igår var jag hemma hos Johan och Anna och firade Johans 25årsdag. Av mig fick han en väst som jag sytt själv. Himla fin blev den faktikst! Så blev det paj och tårta och fia med knuff.

RSS 2.0