potatis äter man alldeles för sällan

Det är jobbigt att skala tre kilo potatis. Fast det går ganska snabbt ändå när man är två.
Igår gjorde nämligen jag och Bodil potatissallad som inflyttningsgröt till våra gamla roomies, som flyttat till en stor stor lägenhet i norra Stockholm. Sen drack vi margarithas tills klockan var väldigt mycket för att vara en söndag. Fyra timmars sömn var faktiskt lite lite när man jobbar.
mammutar och dans


Idag vaknade jag med en mammut på magen. Bra start!

Har haft en underbar heldag med min fina Bodil idag. Älskat Stockholm, vegmat, solen och livet. Nu sitter vi här i vår lägenhet i bagis och pimplar vin och skrålar med i alla bra låtar.
Ikväll blir det dans dans dans!

No more fat assTog en glass med söta Norgestina och Bodil idag efter jobbet. Och Bodil hade hittat en skjorta på second hand som jag letat efter ett tag. Såld till mig! 
Nu har vi precis promenerat ner till sjön som ligger ett stenkast härifrån, och sett tre rådjur på vägen.
Bra dag!

någon gång ska det ju hända

Imorse hände det som aldrig händer!
Jag väcktes av min klocka vid tjugo över fem och förbannade som vanligt att det var morgon. Kände mig som vanligt så trött så att det kändes som jag skulle stupa och förbannade att jag inte lagt mig tidigare kvällen innan.
Sen tänkte jag "bäst jag kollar mitt schema så att jag verkligen börjat sju", vilket jag typ alltid kollar och med besvikelse upptäcker jag alltid att jag såklart gör det. Men idag var dagen. Jag tittade på mitt schema där det står halv tio. Gnuggar mig i ögonen, kollar tio gånger till, kollar på mobilen så att jag kollar rätt datum, men det är sant. För första gången någonsin har jag faktiskt stigit upp för tidigt.

Kändes som att det var min bästa dag i mitt liv när jag fick lägga mig ner och somna om.
När folk på jobbet började gå hemi eftermiddags vid tretiden och jag visste att jag hade tre timmar kvar att jobba, då kändes det inte längre som min bästa dag dock.

nu bor jag i bagis
<3


RSS 2.0