"Mitt olydiga lilla barn"

sa Bodil precis när hon såg att jag fortfarande inte har packat väskan utan istället sitter och köper saker på internet. Råkade beställa 2 par vita keds, upps. Måste skicka tillbaka ett par. Har iaf köpt min finafina kjol från fornarina + två bodys. Lovely! Kjolen var faktiskt nersatt med 200 kr. Vilken tur att jag inte beställde i förra veckan som jag tänkte!
Har dessutom beställt saker som jag ska få på flyget hem. En bacardi razz och min parfym Escada Moon sparkle 50 ml.

Här kommer lite bilder från midsommar


dans runt midsommarstången i ellanda



Bosse



Våra tuffa skuggor!



Jag och Julia


Nä! Nu måste jag packa! Åker om mindre än 4 timmar. Yihooo!


Stressigt värre

Nu är det bara en dag kvar tills jag ska till cypern med mamma. Kommer hem nästa mån å då på tis ska jag ta tåget till Roskilde för att festivala, är borta en vecka då med. Sen tis efter det åker jag och Bodil buss upp till Stockholm och går på allsång på skansen. Sover antagligen hos Linus! Lite shopping dagen efter å sen blir det tåg till Göteborg där vi ska hälsa på Robert. Liseberg och en massa annat blir det där. Sen tar vi tåget hem på Lördagen och då ska jag direkt hem och göra mig iordning för stor dubbel50-årsfest. Så mina 3 första semesterveckor är sjukt fullspäckade redan. Fast det känns ändå skönt att jag verkligen kommer göra en massa kul på min semester. Får se hur pengarna ska räcka till bara.

På midsommarafton var jag och Bodil hemma hos mina päron och åt en supergod middag bestående av en fransk vingryta med nypotatis till huvudrätt och sen glass och jordgubbar till efterrätt. Sen blev det dans runt midsommarstången då jag mest agerade fotograf, sen blev det fika. Gud vad vi var mätta sen! Körde in till stan och snabbstädade lägenheten innan allt folk skulle komma, sen blev väl kvällen lite sådär. Men det var verkligen kul att träffa Stina och Linnéa igen!

Idag har jag kört upp till samarkand och letat skor i varenda affär utan nåt resultat. Köpte massa trista nödvändigheter istället som ny tandborste och lypsyl + ministrumpor.
Ikväll blir det sex and the city på bio med gänget. Ska självklart vara uppklädda med klackar och allt. Lovely!
Nu ska jag köra hem med bilen!

puss och kram





Bilder från underbara gran canaria i höstas!


I WANT ACTION!


Oplanerat

som vanligt ja! Har inget planerat för midsommar som är om 3 dar, ingen verkar ju veta vad dom ska göra i år. Dessutom verkar ju vädret inte bli nån hit heller. Minns när man var liten och det alltid var fint väder på midsommar, och ifall det mot förmodan var regn nåt år så var det iaf varmt. Det är ju annat än vad det har blivit nu!
På Söndag blir det iaf Sex and the city med hela gamla härliga gänget. Back in Växjö! Lovely! Ska bli så kul att träffa Linnéa och Stina igen, var typ hundra år sen. Iaf med Linnéa!

Idag på jobbet hände iaf en kul sak. Jobbar ju på apotek och där tjatar dom hela tiden om vad som slösar vår tid så kallade tidstjuvar. Vi har då "Rena rum" på vårt jobb där vi sysslar med medicinen och där måste man ha speciella kläder och skor på sig. Nu ahar dom då kommit på att vi måste hänga rena rum-rockarna på ett speciellt ställe och det finns inga namnskyltar över platserna så alla hänger huller om buller. Istället ska vi ha en namnskylt på rocken så vi ska kunna hitta den. Så idag kom jag in samtidigt som vår chef skulle gå in, och varken han eller jag kunde hitta våra rockar. Han för att han glömt vart han hängt sin och jag för att den helt enkelt var borta. Så jag sa till honom om tidstjuvar och han erkände att det var en dum idé att alla rockar bara hängde i en hög!
Men iaf, jag hittade verkligen inte min. Tittade igenom alla och ingen trodde på mig, alla bara men den måste ju hänga där, men icke. Så jag fick ta på mig Julias rock istället och hela eftermiddagen gick folk och påpekade att jag hade fel rock på mig. Tack jag vet!
Sen nu ikväll ringde Isabel mig och pratade lite, och jag berättade att min rock försvann. Hon bara: " den vet jag var den var". Då var det tydligen så att den nya på jobbet som typ heter Urshult hade haft på sig min rock för att den tydligen höngde där hon hängt sin. Haha! Kul att hon gick runt med den hela eftermiddagen! jaja, får nog ha Julias mina 2 sista dagar innan semstern. Så himla snart! Wohooo!

Nu ska jag se lite avsnitt av sex and the city. Bye

böööh

Usch vilken trist dag det är! Gick och la mig vid 4-tiden igår och sov enda tills klockan var 3. Första dagen sen jag kom hem från festivalen som jag fått sova ut. Jobbade ju igår med, men fick sluta 5 istället för klockan 6 så jag hann hem i god tid till matchen. Hade verkligen tippat på att det skulle bli 2-1 till spanien. Så rätt man kan ha ibland! Synd det!
Men Zlatans mål var så jäkla snyggt!
Ja, vad ska man hitta på denna skitdag! Allt känns allmänt dåligt och jag vill verkligen inte jobba imån igen. Nu har dessutom Julias semester börjat så det blir lite tristare på jobbet. Funderar på att gå och lägga mig igen, eller kanske titta på sex and the city som förövrigt har preimär på lördag! Är galapremiär på tisdag som jag verkligen vill gå på, men blir nog inget med det.

bye

Sweden rock

         

Här är några bilder från sweden rock.
Först Julia och Bettan, boratpeople, hanna och gustav och till sist vårat skabbiga camp sista dagen!

<3

ZLATAN ÄR KUNG!

Ett tag sen

Ja, det var ett tag sen jag skrev. Har ju varit på sweden rock i en vecka och hade verkligen jättekul! Ska lägga upp lite bilder sen.
Den här veckan så har det varit fotbollskväll med babesen (Ah, zlatan alltså, vilken stjärna) och igår tog Petter sin student. Det var inte speciellt kul väder, kom en störtskur precis när alla skulle börja åka på sina flak. Bodil fick faktiskt sluta redan vid 3 så vi tog bussen ut till rottne hem till Petter. Kändes som när Bodil bodde ute i Rottne och allt alltid var härligt och skönt. Fick en massa god mat och dricka och sen åkte vi in till stan och gick på studentfesten. Träffade en massa jag inte sett på år så det var kul.

Om lite mer än en vecka så börjar min semester och då ska jag och mamma åka till cypern i 8 dar från Växjö. Ville egentligen åkt till Rhodos eller så men resorna gick upp direkt när första regnet trillade så det blev Cypern. Direkt när jag kommer hem sen så blir det till att packa om resväskan till en ryggsäck och ta tåget till Roskilde. För då blir det festival igen. Känns superbra nu, dock mindre bra att det endast är jag som köpt min biljett hittills. Men det ordnar väl sig fhv.

Btw så var det absolut bästa på hela Sweden rock Posion-konserten på lördagkvällen. Ringde Bodil då dom spelade "I want action tonight", hon hörde iofs nog mest mitt skrålande. Åh, helt underbar konsert längst fram!
Nu ska jag titta lite på sex and the city innan jag fixar iordning mig till jobbet.

puss puss


Packning

Ja, såhär gick det med packningen igår...det enda som packades ner var Bodil!





Har varit nere på stan en sväng och fixat det sista. Dock inga batterier till bitch min cd-spelare så aaah, det är inte bra. Får fråga Dolme om hon kan fixa det! Köpte en fin kofta när jag ändå var på h&m, bild kommer sen.
Nu är det bäst jag sätter igång med packandet eftersom vi åker om 3 timmar och det är en del som måste göras innan dess.
puss och hej!

SRF imorgon

Japp, imån åker jag och Dolme till sweden rock! Nu såhär vid 10-snåret så är äntligen allting fixat. Förhoppningsvis iaf! Har pratat med campfolket så vi vet var vi ska bo och fixat skjuts dit iaf.
Eftersom både jag och Julia var lediga (tänke åkt idag egentligen) så hängde vi hela dan. Vi tog deras bil ut till evedal och solade ett tag och åt glass. Träffade Petter där och bestämde att vi ska följa med ut och åka wakeboard nån dag. Lovely! Sen såg jag ett gammalt ragg med, pinsamt värre!
När vi tröttnade på evedal åkte vi hem till dolme och tog våra kick-bikar och kickade ner till sjön. Träffade Calle & hans tjej så hängde där ett tag...sen kickade vi hem igen.

Pappa ringde precis och sa att han kunde hämta oss på sön + att dom sålt min gamla cykel för 700. Så dom cashen ska jag få och det kan ju verkligen behövas eftersom jag saknar cykel för tillfället, för nej den har inte kommit tillbaka.
Så nu måste jag skriva mer på min pack- och glöm ej-lista och verkligen börja packa ner saker.
Adios!

En bild från i lördags på mig och min roomie!



 och här en bild på vilka tricks som kommer utlovas av mig och Juliet på wakeboarden. Hähä!

Söndag

Nu är det mesta till SRF fixat! Skönt det!
Dagen började med att jag och Bodil cyklade till ryttartorpet och solade och badade ett tag i värmen. Efter det så åkte vi hem och fixade sommarmat, och BU till ica och konsum som stoppade vår grillning pga av att det inte fanns några quornfiléer till salu.
Efter det så cyklade jag hela vägen till Julia och vi började med fixandet, eller det blev mest jag och Julias mamma som fick hämta det mesta eftersom Julia inte vågar gå in i helvetesgapet (derad föråd) pga av alla spindlar. Kollade så tältet var okej, stormkök, sovsäckar, 2 stora ryggsäckar och ja, skrev en lång packningslista. Stannade på kvällsmat med och då blev det äntligen quornfiléer. Yää!
Skjutsen strular fortfarande lite så vi får sen hur det blir med körning till srf. Imån ska iaf jag och Julia ligga på evedal och pressa och sen äta sushi och tillslut ta våra kickbikar och kicka runt sjön + att jag ska tvätta hos henne. Mkt på schemat!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imån och cykla hela vägen till Julia igen. Godnatt godnatt!


RSS 2.0