Saturday today!

Nu har jag precis vaknat från en 2 timmars dvala. Gud vad jag är trött fortfarande.
Gårdagkvällen spenaderades med Szymon nere vid Kilen brygga här i Sandefjord. Först gick vi och hämtade en konstig snickarbänk som han skulle ha till något och sedan blev det film a la Madagascar 2. Så kul!
Och John va hemma och hälsade på också, han flyttade ut ut kollektivet för 1 månad sen, var så kul att se honom!

Idag har hela kollektiven, minus jocke och claes, tagit taxi ner till hvaltorget och gallerian för att shoppa lite. Det har nämligen regnat exakt hela dagen, var är snön? Jag och Bodil kom dock på att affärena vi helst ville gå i inte låg inne i gallerian utan en bit ifrån ute i regnet. Men vi hittade ett paraply ute på gatan så det löste sig.
Hittade en jättefin blå klänning att ha till tights och grå mjukisbyxor till jobbet. Hittade ännu mer saker iofs, men får ju inte shoppa upp lönen. Var ju inte därför jag åkte hit! Eller hur var det nu?! hähä
Nu är Shaker och Jannick och äter med sitt jobb, och sen ska alla hit och det blir party. Jag och Lisa, Ida och Bodil är hemma och håller ställningarna. Är nåt jävla jippo på Sportsman också med liveband och så som många ska på. Blir kanske dit vid 12-tiden.
Nä, nu ska jag klä på mig mina nya kläder och sminka mig!

XXO


Finally!

Sista jobbdan imån och sen är det HELG!! Lovely!
Det visade sig idag att jag och Bodil ska jobba måndag till fredag istället för sön-tors. Så vi jobbade fel när vi jobbade i söndags. Känns jobbigt att jobba imån då jag trott hela tiden att vi ska va lediga då, dessutom kommer vi komma hem vid 9 på kvällen och det känns så seeegt!
På lördag är det iaf fest här. Det är Shaker och Jannick som har bjudit in en massa MPX-folk (MPX = ett lager som ligger brevid Komplett där jag jobbar). Kanske blir kul, vem vet?!

Nää, nu ska jag ta och läsa i min bok som är så kul! Martina Haag - I en annan del av Bromma.
Läs den!

25 november!

För 7 minuter sen blev jag 21. UÄÄÄ!!
Hemska åldrar bara närmar sig!
Nää, men nu måste jag verkligen gå och lägga mig! Har inte blivit mycket sömn på länge!

Godnatt!

Och Johan, japp det är det lagret jag jobbar på, önskar mig nästan allt som finns där. ^^


Fylledag!

Vaknade upp med två rödsprängda ögon imorse. Kul när man ska jobba!
Hade iaf min roligaste jobbdag på länge. Skrattade hela tiden på jobbet, och det gjorde så fruktansvärt ont i mina magmuskler för jag hade såklart träningsvärk. Sen blev jag och Bodil upplärda på autostore. Äntligen! Tiden gick så fort när man var där uppe vid en egen dator.

Nu har vi kollat på dom 2 sista avsnitten av greys anotomy säsong 3. Vill ha säsong 4 nu!

Just det ja, igår fick jag in en lön på 8000 på mitt konto som jag inte tror är min. Jag har nämligen varit slarvig och inte skickat in några timelistor med hur jag jobbat till adecco. Så det är så himla skumt! Vet inte om jag ska säga till, eller om jag bara ska ta pengarna. Hmm...

Hepp hepp!

Nu har vi kört vårt första träningspass sen vi kom till norge. Det var Lisa som höll i det, ett vighetspass med styrka. Så himla skönt. Innan jag flyttar härifrån ska jag kunna gå ner i split, jag är nämligen jättevig i en övning som man är vig i om man kan splitta. :)
Igårkväll var jag, Ida och Bodil nere i den nya gallerian vid valtorget, 70 butiker har öppnat där. Make up store finns vilket är mkt farlig för både mig och Bodil. Syndade faktiskt och köpte en ögonskugga och kinamat.
Sen hade vi filmkväll då Lisa, Shaker, Nils och Jannick var med. Såg "Make it happen" (en dansfilm) och sen en dokumentär om Kurt Cobain som var super-B.

Nu har jag duschat och ska göra mig iordning inför kvällen. Kommer hit lite folk som vi ska dricka med. Jag coh Bodil jobbar imån redan vid 9. Vi trodde vi började vid 12, men sen när jag ringde Atle för att fråga om vi kunde åka med honom så sa han att vi skulle börja vid 9. Väldigt snurrigt det här!

Men ha en bra lördag!

XXO

Eget rum!

Återigen skoskav av jobbskorna. Verkar bara va jag och Bodil som jobbar 12-20-skiftet på Komplett just nu. Lite ensamt att sitta och äta lunch helt själva.

Saknar verkligen att ha ett eget rum. Det va så himla skönt att va hemma i Ellanda en runda och sova i mitt rum och ha min säng! Går knappt att va ensam här över huvud taget. Trodde inte riktigt jag var en person som behövde det, men så är det nog ändå.
Nu har jag iaf tagit med mina träningskläder till Norge, så imån ska jag kanske gå upp tidigare och springa en runda. Vore verkligen skönt!

Godnatt!

Koh Thai in my heart!

Nu har jag och Bodil varit i Växjö i några dagar. Vi kom iväg i tisdags då det var lugnt på havet, men tågen strulade mellan strömstad och göteborg och vi fick åka buss, så det var precis vi hann med tåget till växjö.
I onsdags gick vi på stan och shoppade, har inte gjort det sen jag flyttade till norge så det va härligt, åt självklart på Koh thai också. På kvällen åkte vi till Stina, skvallrade och gick sen ut på deluxe.
Igår så var jag hos doktorn och kollade upp lite saker, var tvungen att gå först till en sköterska som skickade vidare mig till en doktor som skickade vidare mig igen, till en doktor. Så hela förmiddagen gick åt till det.
Sen hämtade vi mamma efter hennes jobb och åkte till citygross och mediamarkt och köpte lite saker. På kvällen gick jag och mamma på huseby julmarknad och köpte likadana mössor. :D

Nu idag så ska vi snart in till stan igen och byta lite saker och kanske köpa något mer. Sen ska vi äta med A-L på Koh thai såklart, och sen blir det utgång med Stina på deluxe. Petter ska vi träffa med!
Imån blir det Madagaskar 2 som har smygpremiär i helgen (så himla tur!), sen ska jag bli firad eftersom jag snart fyller år, och Bodil fyller faktiskt år! Jag vet redan 2 saker jag ska få av mamma. En jättefin vit långkofta och ett par jeanstights! Yes!!

Förresten så ringde Sindre från adecco till mig idag och erbjöd mig och Bodil jobb in i januari, from måndag. Så nu blir det Komplett ett tag till. Så himla skönt att veta! Måste boka tåg hem över Oslo, vågar inte chansa på att färjan går igen. Ska ju blåsa på söndag!

Växjöpussar!

Kvällshäng

Den som sa att det är bra med frisk luft ljög antagligen. För idag när jag och Julia gick till Meny så fick jag en himla huvudvärk bara.
Som Engan sa: "´Ja, vi kan ju gå ut och gå så vi får frisk luft, fast jag öppnar hellre ett fönster!"

Nu sitter jag och Bodil inne hos nyinflyttade Claes och Jocke (han har iofs sovit på soffan sen vi kom hit) och äter tortillachips. Tror alla i det här kollektivet har en thing för chips!

Nä, nu måste jag snart gå och packa klart min väska för imån åker vi fhv till växjö, till alla i kollektivets besvikelse. Mohaha!

XXO

Fuck!

Jag har verkligen slutat kunna sova på nätterna. Igår natt gick jag och la mig vid 7 på morgonen och gick upp vid 11 ungefär vilket borde betyda att jag skulle va jättetrött igår när jag gick och la mig.
Men ikke, gick och la mig vid 1 ungefär och kunde verkligen inte somna, så fick gå upp och läsa vid 3-tiden som vanligt.
Gick upp vid 7 iaf för att göra mig iordning för adecco och hemfärd. Såklart stormade det ute, så färjorna var inställda hela dagen. Jag och Bodil gick hem och såklart somnade vi när vi skulle se "the holiday", sov till 1. Så nu kommer jag inte kunna somna ikväll heller. är helt lugnt ute nu, så imån ska vi åka vid klockan 7. Det är knappt nån idé att gå och lägga sig faktikst!.

pusspuss

Här får ni en bild på mig och Jullebulle som ska gå till meny nu och köpa nåt gott. Mmm!


Söndag kväll

Helgen är snart slut och imån kankse jag och Bodil åker till växjö. Blir alltså ingen sovmorgon för först ner till adecco vid 8 och lämna skattekort och prata lite om jobbtider och sen går färjan vid 10.
Måste packa väskan ikväll, och det ska inte bli mkt nerpackat. Vill kunna ta med mig så mkt som möjligt i klädväg tillbaka till Sandefjord.
Idag har vi storstädat kollektivet. Jag och Bodil tog tv-rummet. Och oj vad fint det blev!
Det suger verkligen att alla affärer har söndagsstängt här, är så himla sugen på godis. Får kanske gå en runda till superdyra yx och köpa en chokladkaka för 40 spänn. Huah!

Annars så har jag kurerat mig för min lilla hemska åkomma, så imån ska jag va frisk. Chihoo!
Hoppas verkligen jag får äta Koh thai i veckan! Mumma!

Trevlig kväll!


Piss

Igår var vi på en fest i 5:anhuset. Ett annat kollektiv med en massa svenskar. Trevligt :D!
Mindre trevligt blev det när jag gick upp i morse och bodil och claes skrek "akta kisset". Tydligen var det en idiot som vart hos oss och bara ställt sig upp och kissat på golvet. Uää!
Nu har jag varit på det norska apoteket. Älskar Apotek!

Snart ska vi ta Jannicks bil och köra till Coop och panta. + köpa en mopp för storstädningen imorgon.

XXO

Mirakulöst!

Hade en till sömnlös natt! Så direkt efter jobbet idag, då jag gjort en bridjet jones på vägen hem (kom en bil och skvätte upp vatten på hela mina byxor, uää!) så gick jag och la mig och sov i 2 timmar. Lovely!
Nu så har jag precis märkt en härlig sak! Min dator funkar! Det trådlösa internetet funkar helt plötsligt. Hade visst glömt sätta i internetsladden och märkte inte det förens nu när jag såg att den låg utanför. Tur det, för annars hade jag ju inte vetat att det funkat!
Nu dricker vi lite vin, sen vet jag inte vad som händer! Nåt kul fhv, och jag kanske ska åka hem till växjö nästa vecka. :D Hoppas!

puss och skål!

Sömnlös natt!

Kunde verkligen inte somna inatt.
Gick ändå och la mig efter klockan 1 och ändå så låg jag vaken,
Tittade på klockan första gången vid 4 och blev stressad.
När jag inte hade somnat vid klockan 6 så gick jag upp och satte mig i köket och läste.
Sen somnande jag faktiskt.
Klockan ringde vid 10 och då hade jag sovit 4 timmar och Bodil säger " ska vi inte titta på "the holiday" nu?
No way!
Snoozade till tolv istället!
Sen blev det mat och jobb!

Imorgon är det fredag och sen helg! Chihooo!
Vill verkligen göra något kul den här helgen, har faktiskt lite pengar kvar så har råd att gå ut.
Lönen kommer dessutom på måndag! :D

Nä, nu ska jag göra nåt tröttsamt så jag kan SOVA!

Godnatt!


Mardröm

1 timma kvar tills jag ska jobba!
Är så himla trött, vill bara sova sova sova.
Imån har vi iaf inget vi måste göra på förmiddagen så då ska jag sova till minst 12.

Drömde en så himla äcklig dröm imorse.
Jag var jagad av militärer och enda chansen att jag skulle få överleva va om jag la mig naken i en kammare full av likmaskar. Uääää! Vaknade lättad av väckarklockan!

puss


Tiden går...

Nu har jag bott i Norge i en hel månad. Det är ju ganska lång tid faktiskt, känns inte alls som det. Fast samtidigt känns det som om jag alltid har bott i det här kollektivet med dom här vännerna.
I helgen var det Halloweenfest, 100 pers dök upp.
Det var superkul...enda tills dagen efter och städningen som tog en väldans tid. Och även fast vi torkade golven 2 gånger så är det klibbigt och äckligt.


Här kommer en bild på mig som the grudge!



Gnissel från maja!

RSS 2.0