this is my life

Vet inte ifall det är för att det är natt eller för att jag är skum, men jag känner mig konstig. Tom på något vis. Liksom inte helt deppig som det annars kan vara, utan mer bara lam.
Hade roligt på jobbet, men sen när jag kom hem kändes det konstigt. Jag är konstig!

Nu ska jag sova och jag var duktig i ungefär en dag då jag inte köpte kläder, nu är köpförbudet åter igen brutet. Who cares?
Är en kjol och en kofta rikare i alla fall.

godnatt


blablabla

Det som hänt sen sist jag skrev är att jag och Bodil har badat i det norska havet. Finally! Var inte det minsta kallt, helt skumt. Fast det var iofs ganska grunt där vi doppade oss.
Vi åkte till "stranden" med Tomas och Shake, men dom va badkrukor och satt bara och kastade tång på oss.

Efter jobbet idag var jag nere en runda på stan med Fredrik och Ida. Var duktig och köpte ingenting. Hurra för mig! Egentligen var det mest för att jag var hungrig och bara kunde tänka på mat, såg nämligen en hel del fina saker.
Jag vill ha en hatt, en svart en. Såklart finns den inte i min storlek här i Sandefjord.
Funderar faktiskt på att be mami köpa en i växjö, och ta med upp när hon och papi hälsar på till helgen. Har redan beställt dom två sista twilight-böckerna och en massa veggimat av henne, så en hatt mer eller mindre.

sova kanske?

weekend

Igår vann jag efter mycket om och men (mygel) på vinlotteriet på jobbet. En flaska vitt vin tog jag med mig hem. Underbar start på helgen.
Kvällen startade vi hemma hos Emma där Andree, Andreas, Daniel och Jens också va. Fick en karatefylla och försökte komma in gratis på sportsman. Det gick inte!
På efterfesten hos Emma igen fick jag först en speta i handen. Sen kröp jag uppe på ett sovloft och då så kände jag att det knäckte till i min tånagel. Resulterade i blod och en svart nagel. Nice!

Idag har vi skejtat lite och ätit kinamat, och jag har kommit på att jag vill ha en longboard. Vilken fart alltså.

Nu har jag precis duschat och ska öppna första ölen.

puss

Ja gillare

Efter fyra öl igår i kollektivet blev det Pir med en massa trevlans människor. Jag köpte inget ute, hurra för mig.  
Idag är det Kristi himmelsfärd och snart kommer Fredrik hem från jobbet, och Emma hit efter duschen, så då blir det utflykt. Vet inte rikigt vart, men något kul ska vi komma på.
Ikväll kommer dessutom Andree och Andreas hit. Härlig helg! Fast inte riktigt än, först ska vi jobba på Komplett imorgon. Vi är tillbaka!

puuh

Min dag idag har bestått av att jag lekt mamma, pappa, barn, där jag var tvungen att va bejbin hela tiden. Fick bara säga dadda och bli matad med geggamojja.
Jag har byggt 10 000 sandslott, bara för att nån liten jäkel ska hoppa i sanden och förstöra dom.
En liten flicka har kammat mitt hår i en kvart med en trädgren full av sand.

Ja, jag har jobbat på ett dagis idag!

Min rygg värker efter att dom norska barnen har klängt på mig hela dagen. Dessutom envisades några med att kalla mig för Silja, tydligen var jag lik en annan vikarie som jobbat där med det namnet.
Frågan "varför snakker hon så rart?", kläckte dom små knytterna hela tiden. Ja, jag är svensk!
Fast det bästa var ändå i början, en flicka som babblade som in i tusan med mig sa att det va lite jobbigt att jag pratade engelska. Haha!

Jag är helt slut!


festivalyra

Skulle överraska Bodil genom att köpa våra Peace&Love-biljetter medan hon stod i köket och lagade mat. Fast såklart blev hennes mat klar alldeles för fort och hon kom in på rummet och frågade vad jag gjorde.
Jag undvek frågan lite, men sen såg hon mig plocka fram mitt älskade Visa-kort och då var det kört. "Köper du P&L-biljetter maja??". Hmm, JAA!
Nu så är dom fixade och det känns mycket bra, fast vi inte har en aning hur eller ens varifrån vi ska komma dit. Hoppas på att det blir Växjö ändå, koh thai och växjös sommar några dagar skadar aldrig.

Nu har vi dessutom sett sista avsnittet av greys. Oh my God, säger jag bara.
Är ju en oskriven regel att man aldrig avslöjar vad som händer i serier eller böcker, men himla vad sugen jag blir på att skriva ner allt. Se det!


Håkan i sommar igen är ju helt perfekt. Dessutom Thåström, Kalle-Baah, Hoffmaestro & Chraa, Mötley Crüe och en himla massa annat bra.

Ja gillare

dagen

Lagertestet är gjort, inga fel alls minsann. Skönt!
Idag blir det skejting för mig och Bosse, får ju inte tappa det nu. Måste hitta ett mjukt ställe där vi kan träna ollie, för jag kommer trilla. Inte det skönaste att göra på asfalt.

pusshej

äntligen funkar det

Måndagstristessen har härjat i min kropp hela dagen.
Det enda vettiga som jag har gjort idag är att ha gått till manpower. Fick reda på att komplett inte får ringa in folk från adecco längre (som vi har jobbat för). Så nu blir det till att börja jobba för manpower igen, och jag hoppas dom får in oss på komplett snabbt.
Måste dock göra om lagertestet, känns ganska löjligt med tanke på att vi för det första har gjort det på adecco en gång redan, och för det andra så har vi ändå jobbat på komplett i ett halvår ungefär. Jaja, det är ju lätt iaf.

Annars har jag sett näst sista avsnittet av greys säsong fem. Ååh, vad det är bra! Vill ha sista nuu.


pics från takhänget



Jannick som rödtott (och galen) och lisis



Erik och Shake



Jag och Boddan



Idis

syttende maj

Hellyckad kväll igår. Efter lite velande bestämde vi kollektivare för att skippa alla förfester och ha en egen istället. Det blev ganska mycket takhäng och ölspel. Helt plötsligt så stormar det dock in folk hemma hos oss. Förstår inte riktigt hur alla fick reda på att vi hade förfest.
Billy skulle dj:a på Play och vi var alla uppskrivna på gästlistan. Så nästan alla drog dit. Jag däremot gick till lägenheten över Play där vi varit på förfest dagen innan. Där letade jag upp Tomas jägerflaska som han lämnat där dagen innan. Smart!
Jag och Patrikarna skulle gå på en efterfest på nåt skumt ställe med en massa russar, och bli hämtade av en russebuss. Fast jag kände att det skulle vara lite jobbigt att åka iväg nånstans och inte rikigt veta hur jag skulle ta mig därifrån. Så jag gick hem istället.
Fick ett sms vid tio över sex imorse av Patrik:
"Hej, du ska veta att du missade århundradets nach." (efterfest)
Just då kändes det faktiskt ganska skönt att jag inte följde med, sängen lockade lite mer.

Idag är det Norges nationaldag och dom är ju som galna här. Det är flaggor överallt och alla tjejer har folkdräkter på sig medan killarna har kostym. Jag, Bodil och Tomas gick ner i mjukisbyxor och linne för att köpa cola, kände oss sjukt nerklädda. Att få tag på cola var inte det lättaste heller, med milslånga köer överallt.


Påväg ner mot stan


Norrmän

duschen nästa

Oj, dålig uppdatering här, och jag har inte tid att skriva nu heller egentligen.
Imorgon kommer text och bilder från senaste dagarna, promise. Tänkte bara bjuda på en bild från igår på mig i mitt lite ljusare hår, ja gillare.



Ikväll blir det några öl igen, kanske på ett tak, kanske här.

1+2+3

Kom med lite snabb huvudräkning fram till att ifall man skulle äta en mozzarellapizza varje dag i en månad, då skulle det bara kosta 450 kronor. Det är ju helt otroligt billigt.
Iofs har jag absolut ingen plats för 30 pizzor i min och imbros minifrys, synd det.

Tänk om Bamee vegetarisk på koh thai skulle vara så billigt...


måste verkligen hitta en bättre bild

mat in my heart

Sitter här med en plastcape runt axlarna och blekning i håret. Är lite orolig att håret ska gå av, det är sjukt slitet. Fast Bodil skippade mina stackars ljusa toppar. Haha, det är bara en liten slingtopp som råkade doppa sig i blekningen, och den är helt vit nu.
Mitt hår ska däremot bli ljusbrunt, ha köpt en färg så får se hur det ser ut om några timmar.

Jag behöver verkligen åka till coop igen. Det är halva priset på dr oetker-pizzor där. 15 kronor för en pesto och mozzarellapizza är ju rena rama rånet. Dessutom det jag och Bodil lever på enligt vissa.

Nä, nu svider ögonen. Bäst jag sköljer ur blekningen ur håret.

I wish I was a mermaid

När man har en massa pengar som man nästan bara vill slösa upp och därför går på stan, det är alltid då det är helt omöjligt att passa i ett enda plagg, eller ens se något fint över huvud taget. Fast direkt när man är pank så blir det däremot raka motsatsen. Man till och med försöker undvika att va i närheten av någon affär. Men hur man än försöker så lyckas man ändå alltid se hur mycket snyggt som helst som man behöver, för helt plötsligt är precis allting snyggt. Man vill ha varenda sak i varje skyltfönster. Varenda liten annons visar nåt man vill ha.
Just nu har jag kommit in i en sån period. Jag har egentligen gett mig ett köpförbud på ett tag framöver, men jag vill ha allt, och jag behöver allt just nu.
Jag behöver en ipodhögtalare, och en cykel att ha här i norge till sommaren. Jag måste ha en backpackerryggsäck, och jag måste förnya mitt pass. Dessutom kommer det nya snygga kläder till varenda butik varje gång jag blinkar, och jag vill ha allt.
Dessutom måste jag absolut nu på en gång köpa min peace and love-biljett, och jag måste för tusan fixa nån slags tågbiljett eller festivalbussbiljett till borlänge.

Två lediga platser i en bil någon?

bakdag

Emma är tillbaka i Sandefjord igen. Så idag bakade vi en paj ihop. Jordgubb och blåbärspaj med vit choklad. Blev ganska rinning med good.

    



Emma, Bodil, deeg och paj

svinfluskan

Blev inget Frida och Niclas igår. Istället hade jag, Ida och Bodil förfest här hemma. Hur kul som helst. Däremot mötte vi upp Frida och Niclas ute på först Castbergs och efter det gick vi till Sportsman.
När jag och Bodil skulle gå ut från Sportsman vid stängning så kom det fram 4 norrmän till oss. Dom försökte trycka in oss i ett hörn och sa "Gruppkyss" och "är ni svenskar?". Inspirerade av senast spelade låten på sportsman så skrek jag och Bodil "Bugger off, fuck you" och sprang upp. Haha!
Jag och Tomas gick in på perfect pizza och Tomas köpte en vegetarisk rulle. Ja gillare! Sen fick vi skjuts av Alex till efterfesten hos Jim, Elin och Yrian. När vi va framme så upptäckte Tomas att kebabsåsen i rullen hade runnit ut över hela hans kavaj. Han blev arg och slängde iväg rullen, men jag fångade upp den och trippade in i trapphuset. Ida skrattade som en tok eftersom jag gjorde ett droppande kebabsåsspår efter mig.
Efterfesten blev avblåst eftersom det var någon som skulle jobba dan efter som bodde i lägenheten. Jag ville hem så Ida och jag blev skjutsade hem av Alex.

Jag och Bodil är i full gång av vårt oc-maraton och vi äter jordgubbar. Lovely!





wake up, hurry up!

Det är bra att man ligger och sover till tjugo i nio, då man ska va färdigfixad för kvällen och redo att gå vid nio.
Nu har jag iaf hunnit med att duscha, sminka mig och sätta upp håret. Snabbt som tusan faktikst.
Ikväll blir det förfest hos Frida och Nicklas på Kilen eftersom det är Nicklas birthday imorgon. Så snart så går jag Bodil, Ida och Lisa dit.

Party on!


Jag igår!

igår, idag

Igår så blev det förfest hemma hos Tomas med Fidde, Marika och Rex. Fick se den roliga sälbucklan i deras parkett. Dom har fått någon slags vattenskada nämligen, så det ser ut som det ligger en säl under golvet.
Vid tolvtiden tog vi en taxi ner till stan och gick till Sportsman. Efter ett tag kom Yrian och Sebastian och Yrian och Bodil utmanade mig och Sebastian på biljard. Vi var verkligen för fulla för biljard. Sköt ut bollarna från bordet en massa gånger och inte ner i hålen där dom hör hemma. Jag tror vi spelade i mer än en halvtimme.Tomas och Rex hann tom gå och äta under tiden och hinna tillbaka innan det va slut. Till slut gav Yrian upp och puttade ner deras sista boll och vi knuffade i 8:an.

Nu nyss så har jag och Bodil skejtat ner till stan och tagit en fika med Tomas, Fidde och Rex. Sen blev det lite shopping.
När vi kom ut från gallerian så kom det några tjejer dragandes på en tjej med ögonbindel, fängelsedräkt och fotboja. Möhippa på G. Dom satte henne på en stol utanför och tog av henne bindeln. Satte upp en skylt med texten "Jag tecknar dig för 10 kr", och gav henne block och penna.
Vi tjatade på Rex tills han gick med på att ställa upp som modell. Haha, inte en likhet blev det mellan honom och teckning. Kul va det! Jag och Fidde hade dessutom matchat varann perfekt idag med beiga uppkavlade chinos, vita tygskor och blå jacka, check this out

Nu vill jag ha kinamat och senaste avsnittet av greys, och det ska jag få.




Minns ni?

Jag och Bodil såg precis på ett klipp på facebook på 2 killar som spelade och sjöng en låt. Vi kunde låten båda två så vi satt och sjöng med, fast vi kunde inte komma på vilken låt det var. Sen lite innan refrängen skulle komma så kom jag på det, "det är ju Sailor moon för tusan".
Vilken nostalgi. Kollade alltid på det här på helgmorgonarna när jag var yngre.




Nu ska jag gör mig iordning och sen ska jag och Bodil till Tomas.

pancakes

Gud vad det går bra för alla idag. Lisa fick jobbet hon så gärna ville ha. Simon har tagit körkort efter långlång tid. Vad kul för alla! Känner mig helt glad, som att det är mig det går bra för. Haha!
Har sovit en timme nu iaf, känner mig pigg. Är väldigt sugen på pannkakor dock, men känner att hela kvällen snart är här. Hinner jag?
Kvällens planer är väldigt ospikade än så länge eftersom det egentlígen inte händer något. Tror jag tänker bättre med pannkakor i magen.
Nu säger bodil att vi ska gå och handla. Jaa!

nu börjar jag ändå bli trött

Inatt har jag nog sovit högst 4 timmar. När Bodil gick upp i morse så tänkte jag "varför är hon uppe mitt i natten, jag har ju precis somnat". Sen går den hemska sanningen upp för mig och jag tänker "det kan inte vara sant, det kan bara inte vara morgon redan". Klockan 6 kan ju iofs knappt räknas som morgon enligt mig. Nä, före 8 borde man slippa gå upp.
Fast man är ju så illa tvungen när man ska jobba.
Hade egentligen tänkt gå och lägga mig ett tag nu när jag är hemma. Fast eftersom jag är pigg just nu känns det så himla onödigt. Man är ju så trött när man vaknar sen igen. Hmm.., dilemma.

Igår när jag hade varit och borstat tänderna och gick in på vårt rum så låg Bodil i sin säng och skrattade som in i tusan. Tittade mig omkring men fattade verkligen inte åt vad det var, sen såg jag det. Hon hade tagit på sig min pyjamas. Men hon fortsatte skratta och sa åt mig att titta i min garderob. Överst i min tröjhög hade hon lagt min carlingströja som jag fått i födelsedagspresent av henne, och som hon klagat på sistonde om att jag inte använt på ett tag. Bodil skrattade hur mycket som helst åt det här. Säga vad man vill om hennes kvällshumor, men hon roar sig själv iaf.


"lika som bär"

Har inte rikigt förstått den här grejen med att alla bloggare ställer frågan "tycker ni att jag är lik blablabla?". För det första är dom aldrig lika personen som det gäller. För det andra, vill dom va lika någon annan eller vad handlar det om? Kan väl kanske va kul att va lik nån man tycker se bra ut, fast ser dom inte likheten själva i så fall? Varför ställa frågan?

Så, jag och Arne Weise? Huh?!

 

so i'm like asthma?

Alla i vårt kollektiv har varit hemma idag, och eftersom Fredrik har flyttat in här med en bil så blev det en utflykt till coop. Älskar att åka till större mataffärer. Dessutom 40 % på alla frukter och grönsaker. Yey!

Annars har dagen bestått av OC, och åter OC. Tänk om man skulle ha en Seth Cohen hemma hos sig. Skulle aldrig ha en deppig stund. Mmm! Summer har tur hon.


Kalimera

Det känns som att jag bor på höstvägen i Växjö igen. Vaknade upp av barnskrik och hög musikpuls från nåt ställe. Förstår inte vilket barn som är här och skriker, här bor ju vi.
Blev i alla fall väckt från mina drömmar som har varit lika dana i 4 dagar nu. Jag drömmer att jag är utomlands, och sen kommer jag alltid på att jag ska jobba så jag måste försöka hinna med ett plan hem. Det går aldrig. Stressar som in i tusan i drömmarna. Undra vad det här betyder??
Haha, just det ja. Imorse drömde jag dessutom som man gjorde ibland när man va liten. Att jag gick på toa och verkligen gick på toa. Eller det kändes jätteverkligt så jag vaknade med ett ryck och trodde jag kissat på mig. Fast det hade jag såklart inte, haha.


Hötsvägengungan, bodil

Sadisttandläkare

Sitter här och tittar vad det kostar att sätta i både vanlig tandställning och osynlig räls, och konstaterar att det är svindyrt. Vem vill egenligen betala pengar för något som gör att man ser ut som om man har en hel tågbana i munnen? Särskilt flera tiotusentals kronor. Men sina snéa gaddar hade vart skönt att slippa.
Varför va min tandläkare en elaking och vägrade mig tandställning? Dra ut tänder va det enda som han ville göra.

Bra dessutom att jag är en mästare på att spara pengar, så att jag har råd med såna här grejer. Ännu mera plus till att jag hellre spenderar pengar på resor och kläder än på tandställningar. Jag behöver bli rik, NU!


hur säger du?

Jag har glömt hur ofräsch man känner sig om fötterna efter en dag på komplett i äckliga begagnade verneskor med stålhetta. Idag har vi varit där igen och jobbat på pc. Skrällt pc som in i tusan! Himla vad jag och Bodil jobbar bra ihop.
Igår jobbade vi på lindex här i stan. Det enda som va positivt med det jobbet var att det tog 5 min att gå hemifrån på morgonen. Nästan hela dagen satte vi i larm i kläder, och hängde upp på galgar. Jippi!
Verneskor imorgon igen!

Jag har alltid sagt uttrycket "dra alla över en kant". Sen idag läste jag att en bloggare skrivit "dra alla över en kam", och tänkte hmm, har jag sagt fel hela livet eller. Frågade Bodil va hon sa och hon sa kam-alternativet. Blev faktiskt tvungen att kolla upp det, och då visade det sig att man kan säga på båda sätten.

helpie!

läste precis att en pojke i norge kan vara smittad av svininfluensan. skulle kolla vart i norge och såklart visade det sig att det är i vestfold. landskapet där vi bor. dessutom inte alls långt från tönsberg. usch!!
avskyr såna här läskiga epedemisaker!


pig

uuusch, har suttit nu och läst en massa om svininfluensan och skrämt upp mig själv.  kommer bli sjukt paranoid ifall jag får någa influensasymtom. dessutom är jag orolig för jannick som är/var i mexiko. hjäälp!
det första möjliga fallet har ju kommit till sverige nu också. tur att man inte är där. tror norge är safe fortfarande.
vill ha ett munskydd!

let me go on

jag gillar söndagar!
ja gillar att sova länge, och att det är tillåtet att va tråkig och ligga inne och ha oc-maraton hela dagen. jag gillar att gå ut enbart en kortis för att skejta ner till affären. mmm! ja gillare!

det jag mindre gillar är att vårt rum åter igen ser ut som "hej kom och hjälp mig", så att vi nu måste städa!

Tjohej!


dom bästa på kretis! och jag vill åka iväg igen! ny och la nästa!


nya planer

har varit inne på festen ett tag, men öppnade aldrig mina öl. oc-maraton med chips och dipp i vårt rum lockar mera. så så blir det istället.

haha, stod här i vårt kök nyss och blandade dippen och så hör jag att det kommer in några norrmän i vår lägenhet. tittar fram från köket och tittar förvånat på dom. dom skyndar sig ut och säger "shit, vi råkade gå in i hennes lägenhet."
hähä, som att jag bodde här helt själv som en liten tant och inte hade en nys om att det va fest i lägenheten bredvid.


Gäsp!

Jag har köpt mig en bräda. Äntligen tog jag och Bodil tag i våra skateboarddrömmar och gick till swag och fick varsin ihopsatt. Underbart! Dom är så snygga dessutom.
Igår blev det grillning med Yrian och Jim. Sen blev det utgång ner till hamnen där även Martin, Erik och Shake joinade oss. Tillslut blev det dans på castbergs.
Nu ikväll har Jocke sin födelsedagsfest, så snart borde jag vakna till lite och duscha osv.

Hörs!


RSS 2.0