Lite pics

Ja, här kommer lite bilder från igår!

            


MAT <3

Söndag igen! Buhu! Så himla tråkigt, jobbade igår dessutom så det här är min enda helgdag så jag borde göra nåt kul egentligen. Bodil jobbar ju idag igen så hon kommer inte hem fören efter 6.
Var ute igår med Julia och Bosse, blev grillning hemma hos Julia först. Så himla gott! Har velat grilla enda sen det blev varmt och det började lukta grillat precis överallt.
Skulle gått ut på terassen på Loft, hade premiär igår nämligen så även fast vi kom typ innan det öppnade så var det kö över hela vägen. Ställde oss sist och kom nästan fram. var typ 2 meter från vakten men där tog det stopp. Stod typ helt stilla i 20 min minst så vi bestämde oss för att gå till Deluxe istället vilket var lättare sagt än gjort. Stod hel intryckt mot väggen och en jobbig tjej vägrade flytta sig så vi kunde komma ur kön. Kille bakom oss blev värsta förbannad på henne och hjälpte oss ut. Gick till deluxe då där Julia egentligen inte kommer in men pratade med favvo-vakten Andreas som fixade in henne med. Mkt folk ute med sådär kul. Såg mitt hatobjekt ute...böööh, förstörde mkt av kvällen.
Cyklade hem sen med Bodil och Totte som försökte skjutsa varann på Bodils cykel som inte har ngn pakethållare så det gick väl sådär. Så jag cyklade ifrån dom och dom blev arg på mig och ringde å klagade...hähä!
Jag hann iaf både äta en macka, sminka av mig, borsta tänderna och gå och lägga mig innan dom kom, så det var ett bra drag att cykla ifrån dom.
Nu är klockan snart redan 5 och jag måste gå och handla mat för det ekar i kylskåpet, vilket det iofs nästan alltid gör hemma hos oss. Imån ska jag träffa Stinadarling som är hemma några dar i Växjö, yää <3. Måste dock gå och hälsa på Bodil på golfbanan så hon med får träffa Stina, men då får jag kanske en glass iaf! Okej, nu ska det bli mat, bolognese ikväll! Slurp!

Hämnd

Hörde världens bästa tips på en hämnd på "Christer"i P3. Det var Kitty som berättade den. Säg att man är förbannad på en kille vid namn Anders för nåt han gjort och vill hämnas på honom, då ska man göra såhär:
Man börjar med att spy i en påse, som man sedan plattar till så mkt det går och stoppar in i frysen. När den är fryst och klar så går man hem till Anders då han tex är på jobbet. Man kastar in spyan (uttagen ur påsen) som en frisbee genom Anders brevinkast så den kommer en bit in i hallen. Sen när Anders kommer hem så kommer det ligga en helt färsk spya på hans hallgolv och han kommer defenitivt att fråga sig vem i tusan som har spytt på hans golv, och hur i hela friden människan har kommit in i lägenheten. HAHAHA!!!

Ikväll ska jag och Bodil göra falafel, mumma!! Men först måste jag städa lägenheten.

XXO


Edith Piaf + ny klänning

Satt ute och solade idag igen och tycker faktiskt att jag för en gång skull blev lite brun, eller det tog iaf. Det var så himla varmt, kändes som mitt i sommaren. Satt helt i lä och behövde hälla vatten på mig hela tiden för att inte stekas.
Sen när det började svalna lite så cyklade jag ner på stan en runda och bytte mitt fotoalbum (behövde nämligen ett nytt för mitt gamla var med sånna "fickor" som man sätter i korten i och eftersom alla kort nu för tiden är olika storlekar så kan jag inte ha ett sånt album. Så i tisdags köpte jag iaf ett nytt, men tror ni inte att jag då kommer hem med ett med "fickor" igen. Bytte nu iaf till ett som man får klistra in bilderna i själv. Pöööh)
Sen köpte jag ett nytt vitt linne med knappar och en marinblå hängselkjol <3 (har börjat älska blått) och en vit kort jacka.
Nu har jag precis kommit hem från konserten som jag och mamma gick på, Ainbusk tolkar Edith Piaf. Den var jättebra!

                                     


xxo


Pannkakor med solsken...lovely!


Måndag igen, men det känns inte lika jobbigt som det brukar för den här veckan har jag 3 halvdagar. Idag råkade jag komma en timma tidigt till jobbet men fick ju sluta tidigare då så det var underbart!  Satt ute i solen på balkongen hela eftermiddagen på mina nya utemöbler och åt pannkakor. Perfekt dag!

Det finns inget konstigare än att höra sitt egna namn på tv! Jag och Bodil satt och åt framför "Lilla sportspegeln" som hade Zlatan-special och helt plötsligt säger dom att Maja Olofsson har skickat in en fråga till honom. En annan Maja Olofsson alltså. Jag och Bodil vred oss av skratt så vi kunde varken höra frågan eller svaret, men det var det absolut roligaste som hänt idag! Ska förövrigt vinna tröjan han signerade!
Dessutom så har tydligen min ena chef sagt upp sig idag. Spännande! Ska bli intressant att gå till jobbet imån...

XXO


RSS 2.0