malmö

Mamma och jag var i malmö i lördags. Blev en riktigt bra dag trots att vegegården hade semesterstängt så vi fick äta indiskt istället. Jag höll inte alls i plånboken som det var tänkt, utan köpte upp en massa pengar på massa fint. Fast nu när jag väl fått jobb spelar det ju inte så stor roll längre.
Kanske visar allt fint jag köpte någon dag när det inte är så stressigt som idag.


1,2 & 3: Mamma och jag fikade på chokladfabriken, och köpte praliner såklart.
4 & 5: Fina snea hus vid lilla torg

you blow out the winter

Då ska man börja jobba i Stockholm på måndag, den första mars. Vad hände med februari?

everyone wants you to shine on their way

Visste ni att det bara är 4% av irlands befolkning som är rödhåriga? Så himla trist!
Appropå nåt helt annat så blir Malmödagen med mami av imorgon. Äntligen ska jag få äta på vegegården igen som enligt mig är en av Sveriges bästa veg.restaurang. Sen ska vi äta choklad på chokladfabriken och kolla in lite kläder och så.
Hoppas verkligen att tågen kommer och går i tid imorgon och att det inte snöar och blåser för mycket. Nej!


bad kids

Kom hem från Stockholm igårkväll efter tågförsening såklart.
Fredagen, lördagen och halva söndagen så hängde jag med Bodil, så kul att äntligen ses igen. Vi shoppade litegrann, blev bjudna på fredagsmat, gick på fest med Anna och Johan, spanade in ett hus att bo i och hade kulkulkul. På söndagen när Bodil åkte hem vid tretiden var jag väldigt sugen att hoppa på tåget till Växjö. Men nej, istället mötte jag upp Stina och åkte hem till henne.
Anledningen till att jag inte kunde åka hem på söndagen som det var tänkt, var att jag skulle på intervju på tisdagen. Kändes för övrigt som att den gick bra, men var fler sökande såklart så fick inget svar på direkten.Jag kände mig inte så pepp på flytten till Stockholm nu när jag var där. Vet inte ifall det beror på att det alltid är lite läskigt att flytta och skaffa sig ett liv på ett nytt ställe. Eller ifall det helt enkelt är den här vintern som gör mig så opepp.

lalala

På fredag blir det Stockholm, och äntligen ska jag träffa Bodil igen. Vi ska kolla in ett hus och glida runt i vår framtida hemstad. Jag ska försöka att inte slösa en massa pengar, får se hur det går med det.

23.30
ser ut som konstsnö, särskilt snön under granen


den här behöver jag också


acne


gunsgunsguns


betsey johnson


you have failed

Tycker det är kul att Reinfeldt har lite svårt med att läsa av statistiksiffror och därför sa fel igår på partiledardebatten. Nej, ni moderater har inte lyckats ge jobb åt 100 000 fler personer nu jämfört med år 2006.

Sitter och tittar på vad man kan göra en dag i Malmö. Åker kanske dit med mamma på lördag, och i så fall ska jag handla tyg. Har kört runt i eftermiddag och letat en massa efter jacktyger och annat, men hittade inte det jag ville ha.två stulna bilder från Pelles födelsedagsfest i fredags


RSS 2.0