1700

Så himla typiskt mig att jag satt här och bloggade tio minuter innan jag skulle åka tåg till Göteborg. På grund av det så glömde jag såklart både min ipod och min bok jag skulle läsa. Så det blev inget depechepeppande på tåget för min del. Istället har jag sovit alldeles för mycket och läst Elle och Kupé pärm till pärm.

Depeche igår var iaf braa. Så skönt att jag sett dom nu, har ju velat det i en massa år. Fast gitarrmartin hade ju inte behövt sjunga typ fyra ballader, neej.
Idag har jag traskat runt i Göteborgs slask och provat massa kläder. Ville egentligen köpa en acneklänning, men eftersom jag inte får använda upp massa pengar så blev det bara två linnen. 

fast jag har tydligen namnsdag den nittonde...

peppad

Om tio minuter ska jag till tåget. För ikväll ska jag se Depeche Mode med Linnéa i Göteborg.

Äntligen säger jag bara!

om du vart här hade du fått alla mina lakritsar.

Igår när pappa och jag åkte hem från Isaberg så köpte han en gott&blandatpåse till mig. Så visade det sig att det bara va en pandalakrits i, ni vet dom som är typ runda avlånga med massa hål i. Mina favoriter då! Istället är det en massa såna andra lakritsar, dom salta. Som Bodil älskar.

Saknar dig!


polarn <3

hemmafru?




Titta vad jag gjort!
Egna hamburgerbröd, nyttig variant, och sen egna vego burgers också.

Nu så håller jag på att packa och valla skidor. Imorgon har nämligen pappa tagit ledigt för att vi ska åka slalom i Isaberg. Med tanke på min hårda träning så undrar jag ifall jag kommer kunna stå upp på lördag.


i farmors skåp



Fick en hel korg med koppar, fat, skålar och glas av farmor i julas. <3


dåligt tålamod

 
Min katt Disa tycker det är jättebra att vi har satt upp både fågelbord och julgran, så att hon kan ligga under granen och spana på vilka fåglar hon ska ta.


Fast efter nån timme utan någon fångst tog hon det säkra före det osäkra och la sig precis under fågelbordet. Ifall en eller annan fågel skulle tippa överkant.

Where trouble melts like lemon drops

Igår hittade jag tre stycken glas som låg i en låda under sängen. Helt oanvända var dom, kul.

Så trots att jag idag råkade ta sönder två av dom tre glasen, så har det här blivit en oväntat bra dag. En massa olika anledningar.
Jag har dessutom fått lite saker gjorda, skickat ansökningar, mailat massa mail och fått bra mail själv.

Ps. I Mars ska jag och Bodil se Hoffmaestro i Stockholm, det kommer bli grymt. Ds


mycket att göra och inget blir gjort

Har ungefär tusen jobbiga saker att göra. Ringa dit, maila henne, fylla i dom papprena, skicka papper till norge...
Samtidigt måste jag söka jobb, jobb och åter jobb. Känns som att jag inte kommer någonstans i allt jag ska fixa. Så är allt så krångligt också, maaah.

Några bilder från när min bror Johan var hemma och vi promenerade ner till sjön.






min kusin har två gulliga hundar


någon med storlek 37?

Enda sen jag flyttade från min lägenhet till Norge så har mitt rum varit fyllt av flyttlådor. Man kunde knappt ens komma fram till sängen, fram tills för en vecka sen. Har lyft ut alla lådor och ställt dem i ett annat rum så länge.
Så nu ska det rensas, städas och skänkas.
Började nyss med mina två flyttlådor fulla med skor. Har bestämt att jag kan inte ha mer än en flyttlåda med skor, hinner ju ändå inte använda alla.
Det är jobbigt det här med att skiljas från sina saker. Att bestämma vilka som ska bort, vilka som faktikst är så slitna så de måste slängas. Vilka andra ska få lyckan att få. Buhu!

Snart ska jag göra något roligt iaf. Ska äntligen äta Koh thaimat med Petter och sen se Sherlock Holmes.

nyårspics








<3

points

Jag har fått ett superäckligt skridskoskavsår. Gjorde ganska ont när jag åkte i måndags så jag kollade efteråt och då var huden helt bortskavd på en fläck, så jag satte ett plåster på. Sen dess har det bara gjort mer ont så idag drog jag av plåstret och det var asäckligt. Svimmäckligt ungefär!

Det har kommit så himla mycket snö här hemma. Snöade hela dagen igår och en hel del idag också. Lovely! Min kisse kan knappt gå ut för att det är så högt med snö, så hon drunknar nästan i den. Fast kul ser det ut.
Jag var bara ute en kort stund eftersom det gör så ont när jag går, synd om mig. Istället har jag varit inne och varit ambitiös. Sytt en mörkblå veckad kjol av second handtyg, och stickat en armvärmare till mamis födelsedag.

Enjoy!



Skridskofilmen från igår, jag fjantar omkring och mami mesåker!


yesyes

Idag var mamma och jag nere vid sjön här i byn och åkte skridskor. Är tjugo centimeter tjock is, och man kan åka runt hela sjön. Så härligt!
Filmade lite när vi åkte runt på isen, men den får komma upp imorgon tror jag för den bearbetas fortfarande.
Lite pics så länge:









tjugohundranio

Januari

I januari hade jag bott i Norge i tre månader och åkte till Göteborg med Bodil över en helg. Bodil blev inlåst i bagageutrymmet på bussen, och Robert som vi bodde hos hade en massa söta kattungar i lägenheten.

Februari

I Februari hängde vi en massa med Andree, Andreas och Daniel innan dom skulle åka ifrån Norge. Det var en massa snö så vi åkte stjärtlapp en kväll.

Mars

I Mars åkte jag, Bodil och Emma till Varberskompisarna och hälsade på. Älskar allas miner på den här bilden, haha.

April

I april så jobbade jag nästan inget alls. Var hemma vid påsk i nästan tio dagar tror jag. Det började bli varmt så man kunde sitta ute och sola litegrann. Så väl tillbaka i Norge så tog jag och Bodil en sista minutenresa och for tre dagar senare iväg till Kreta i en vecka. Underbart!

Maj

Maj-månad och vi trodde vi skulle få svininfluensa. Det gick dåligt med sparandet eftersom vi köpte brädor och skulle lära oss skejta. Underbart väder för jämnan och takhäng hemma hos oss blev det en massa, tills hyresvärden satte stopp.

Juni

Midsommar i Växjö, mina kusiner från Spanien var hemma och hälsade på och sen blev det festival, Peace&Love. Varmt som tusan var det, som syns på bilden. Såg världens bästa Håkankonsert som har släppts på dvd nu tror jag.

Juli

I juli var det "sistafesteniprostgården", beachpartytema med mina underbaringar Sara och Marie. Marie på bilden drog såklart på sig någon form av nackont samma dag som festen ägde rum.

Augusti

Äntligen var det Augusti, månaden då jag och Bodil skulle lämna Komplett och Norge. Vi hade 80-talsfest med massa fina människor, och annat löst folk. Piercade tungan också, och hade några smärtsamma mundagar då jag verkligen insåg hur mycket jag älskar mat.

September

September månad började jättedåligt med att min kattälskling Sixten hade cancer och tillslut blev tvungen att avlivas.
Förutom och trots detta blev det en jättebra månad. Var i Stockholm en vecka hos mina syskon. Besökte Sara i Malmö för första gången. Var i Göteborg och såg Håkan med Petter, och Andreas Tilliander med Linnéa som jag sedan hade en jättefin helg med.
Sen blev det då Rom med familjen. Underbara stad, underbara glass!

Oktober

Oktober kom till slut. Månaden då jag och Bodil skulle göra av med pengarna vi sparat, och for utanför Europa för första gången. Hade många underbara dagar, men några riktigt jobbiga också, i LA, SF och NY. Jag vill tillbaka!

November

I november döptes dom två små bebisarna som jag känner. Min kusin Elmer och Isabels dotter Nomi.
Jag var pank och blev tvungen att åka tillbaka till Norge och jobba ihop lite pengar igen.

December

Jobbade mest hela tiden och sov på luftmadrass i andras hem, ganska jobbig månad med konflikter hit och dit. Avslutades med massa släkttid. Här är min släkt på mammas sida när vi framför vår konsert på morfars 80årsfest.

tjusigt



Såhär såg jag ut på min morfars 80årsfest och på nyår


nybakat





Bakade mitt favortitunnbröd häromdagen.


RSS 2.0