skinsskinsskins

Må det ske ett mirakel så att den här helgen aldrig tar slut.

I fredags var det en hejdundrans fest här hemma hos oss. Strömavbrott, matkrig och ett glas vin över datorn. Yey!
Nu har jag och Bodil klippt varandra och snart blir det årets första grillning.

MUMMA!


Stoppa primatförsöken

Vid klockan två idag var jag, Bodil och Linus och demonstrerade med Djurrättsalliansen mot dom plågsamma djurförsöken på apor som SMI (smittskyddsinstitutet) utför. Vi var över tvåhundrafemtio personer, så det kändes mäktigt då vi stegade mot SMI.

SMI är nordens enda djurförsökslaboratorium som fortfarande använder apor i fruktansvärda försök. De har under lång tid kritiserats för sin bristande djurhållning, slarv med rutiner och händelser där flera apor har dött av oförklarliga skäl. Aporna fångas i det vilda eller föds upp på anläggningar i Kina. Landet saknar helt djurskyddslagar och transporterna till Europa kan ta över tjugo timmar. Vid en händelse dog fyra apor redan under transporten till SMI. Vi kräver att Smittskyddsinstitutets meningslösa apförsök avslutas och att aporna får nya hem.
djurrattsalliansen.se


Släpp ut djuren, forskarna i buren

last saturday


we look so good together


det var bra dar

Har hunnit med en massa efter jobbet idag. Brukar mest bara vilja lägga mig i min säng och sova när jag kommer hem. Men det här soliga vädret gör mig pepp för det mesta.
Så nu har jag bakat surdegsbröd för första gången, vilket projekt. Lagat bönbiffar och bakat har jag också hunnit med. Nu ska jag och Bodil ut på en kvällspromenad, det är ju fortfarande ljust ute. Har inte hunnit vänja mig ännu.

Bilder från förra onsdagen:

Årets första glass

Ett vaktbyte vid slottet

Bodil och Klas spatserar till Slussen.

första maj kommer va en bra dag

Kan knappt fatta att det här är sant. Har varit och kollat på en lägenhet idag, och den är så himla fin. En trea med massa fin konst, underbara möbler och stor balkong. Så skulle vi få svar på fredag, men redan nu när vi kom hem så fick vi ett sms om att båda tjejerna som hyr ut denär helt överens om att det är vi som ska få den.
Är så himla glad just nu!

Iiiiiiiiihhh!

Jag har fått


min farmors mammas symaskin. Hur fin?!

kontraster

På vår toalett ligger det lite olika sorters tidningar och böcker man kan bläddra i när man har långa toabesök. Två av tidskrifterna är Forum (moderaternas ungdomsförbunds tidning) och Befriaren (Befrielsefront djurens tidning). Ganska skarpa kontraster mellan att läsa om människor som kämpar för dom som inte kan föra sin egen talan, och ungdomar som svarar på frågan "vad vill du bli när du blir stor?" med RIK.

Gissa vilken tidning jag helst av allt bara vill spola ner i toaletten?

RSS 2.0