vårväder

Känner mig som ett barn igen!
Idag var jag och Bodil nere på stan en runda. En riktig pina när man inte får köpa något egentligen. Vi hämtade iaf ut vårt h&mpaket, med världens finaste sjalar i. Sen köpte vi pärlplattor som man kan sätta ihop. Så man kan göra jättestora motiv. Efter det letade vi efter en hobbyaffär överallt, och jag vet inte vad hobby betyder på norska. Men något annat är det betyder på svenska måste det va iaf. För vi fick en beskriving av en tant i en affär, hur vi skulle hitta en hobbyaffär i sandefjord. Men den fanns minsann inte!
Sen gick vi in på Nille där dom hade en massa påskägg och sånt. Är det påsk snart? Gud vad härligt isf, älskar påsken. Där inne köpte jag en vattenpistol som är en haj. Superrolig! Kostade bara 20 kr, så den fick jag köpa för mamma Bodil.

Nej, nu ska återgå till mitt pärlande igen! Det är verkligen kul att pärla!

Let´s party!

dansadansa



Den här låten ska jag och Bodil** dansa till hela helgen!
Gör det du med!

you are my angel





Saknar mina bebisar Sixten och Disa!


Nu är resan till varberg nästa helg bokad. Dessutom så tappade jag ner min mobil mellan sängen och väggen, och när jag skulle fiska upp den så fiskade jag upp mitt 10-pack med tuggummi. Wohoo, har letat och letat efter det!
Sen får vi skjuts till jobbet också, så helt plötsligt blev inget stressigt längre, utan det här blir nog en bra fredag.

min säng <3

Jag är så himla virrig på morgonen. Nu ligger jag fortfarande i sängen, borde ha gått upp för 20 min sen och tagit mig till duschen. Men gud vad min säng är varm och skön.
Imorse då när min klocka ringde så skulle jag trycka på snooze, min bästa vän. Då står det alltid typ "ringer igen om 9 minuter". Fast imorse så när jag läste vad det stod så läste jag "ringer igen om 9 månader".
Gud vad det hade varit skönt om det vart så, eller 1 månad iaf. Så kunde jag sova tills snön försvann. Som en björn! Härligt!

I förgår så hade jag också en skum natt. Höll nämligen på att skrika på någon i min dröm. Men så skulle jag skrika en gång till, men då råkar jag skrika på riktigt. Så då vaknade jag av att jag ligger och skriker i min säng. Konstigt sätt att vakna på!

Nää, nu måste jag verkligen ta mig upp! Blir nog kepa på jobbet idag. Sen underbar HELG!


FF

Det är helt perfekt! I helgen så har jag och bodil ff, eller våra kära kollektivare är ute och reser så vi har lägenheten för oss själva. Så jag och Bodil ska göra en massa kul och va uppe hela nätterna, ha på vår favvomusik på högsta volym, laga en massa mat och skita i att diska efteråt och ja, nu lät allt helt plötsligt som vilken helg som helst.
Men iaf så har Bodil fått sin filmkamera idag, så vi ska starta vårt lilla projekt i helgen. Filma en maaassa, + att vi ska pärla, se på en massa filmer och dricka drinkar. Känner att det här kommer bli en superhärlig helg. 

Dessutom så har ett h&mpaket till ankommit hit till posten, så det ska hämtas på lördag! wiii!

Igår var vi ju på Sportsman och tittade på fotboll, jag, Bodil och Emma. Efter att Liverpool vunnit och nästan alla gått hem, så började vi spela biljard. Till en början gick det väldigt dåligt för mig och Bodil som var i lag mot Emma. Fast efter ett tag så gick det okej. Blev utmanade av 3 killar som ville spela mot oss och vi FÖRLORADE. Gaaah!
Men jag och Emma krävde revansh, och den tog vi hem! Yäää!

Idag när jag och Bodil gick hem från bussen så mötte vi ett par som va ute och gick med sina hundar. 2 supersmå hundar. Killen tog upp den ena hunden och gick förbi oss medan tjejen satt kvar på marken vid den andra vovven.
Så precis när vi gick förbi så ljöd det ett högt och tydligt ljud. Jag kvävde en fnissning! När vi var utom hörhåll för tjejen så sa jag till Bodil, lite halvt skrattande, "gud vad den lilla hunden fes högt!".
Bodil började skratta som in i tusan, och jag trodde det va åt samma sak som jag, så jag bara fortsatte skratta. När Bodil lyckades kippa efter luft i sin skrattattack så får hon fram, "Maja, den morrade!".
Hahhaah!

pusspuss!


gasa!

Det finns en sak som stör mig mer än något annat just nu. Det är att fast att jag och Bodil slutar kvart i 8, och resten av människorna på Kompletts kvällsskift slutar 9, så är vi hemma nästan samtidigt.
Jag och Bodil klev innanför dörren för max tio minuter sen. Nu är Ida hemma, som slutade vid 9.
Detta beror på att vi måste ta en buss som går 5 över halv 9, men alltid är försenad. Medan Ida och dom andra samåker med bil. Uäääää! Orättvist!!

Idag har annars vart en jättebra dag. Bodil fick va på pc igen, och jag, Emma och Bodil får ledigt nästa fredag så vi kan åka till Varberg. Wohoo!
Nu ska vi gå ner till Sportsman och kolla på fotboll och dricka öl.  

Adios!

there is no time for us

Jag har blivit jättedålig på att handla! (Mat alltså.)  Efter jobbet idag så gick jag och bodil nämligen upp till coop, för att ha nåt att göra dom 50 min tills bussen skulle gå. Är så himla sällan som vi handlar på en stor affär. Blir ju oftast bara en tur ner till kiwi ngn gång ibland.
Jag lyckades iaf köpa en yoggi som går ut imorgon, och när jag tänker efter glömde jag kolla på brödet jag köpte också.
Suck alltså! Jag och Bodil som var mästarna av mästare på att handla när vi bodde ihop i Växjö. Hängde jämt och ständigt på favvoaffären City gross och köpte allt dom hade.
Vad har det blivit av en sen man flyttade till Norge egentligen?!

Idag när Bodil kom bort till mig på pc och var lite depp, så satte jag på BD på you tube för att hon skulle få in känslan på riktigt. Så ritade jag en stjärna under ögat på henne och hon gjorde detsamma på mig. Björn kallade oss EMO, vilket iofs inte var något nytt.
Sen när Björn och dom andra gått hem så fick Bodil komma bort och jobba med mig. Wiii, mera sånt tack! Efter att Bodil vart lite allmänt knäpp som hon är ibland, så va ingen av oss speciellt BD-depp längre. Skönt det!
Hon höll nämligen i ett lock som hon satt på dom små pc-lådorna, och frågade ifall det skulle vara samma lock till dom stora. Ehh?? NEJ!
Skojig är hon, min Bodil!

Nu har jag ätit så himla mycket yoggi (eftersom den måste ta slut tills imorgonkväll), så jag spricker nog snart.

Puss hej och ajö, nu skulle jag gärna slippa all snö!

en typisk måndag

Shit pomfritt vad jag blev rädd nyss. Det hänger supermycket snö från taket utanför vårt fönster, och jag och Bodil har nästan väntat (läs hoppats) på att vi ska snöa in. För det har bara varit några ynka centimeter från att  hela fönstret skulle va täckt av snö. Så nyss då så bara small det till, och jag och bodil hoppade högt som tusan. Snön trillade alltså ner och rakt mot rutan. Vilken skräll! (pulsen på 220)
Ja, det var väl ungefär det mest spännande som hänt idag.

För övrigt så trillade jag idag när vi skulle gå till bussen. Jag småtrillade lite hela tiden på vägen eftersom det var så himla mörkt och halt, alla fotspår var så himla mycket djupare än vad jag trodde, så jag trillade lixom ner i dom hela tiden.
Men sen på slutet när jag skulle gå nerför det sista isberget så trillade jag pladask. Skulle ta ett superstort kliv och sätta ner foten på marken, men där var det tydligen en isfläck och mitt ben gled iväg och jag föll som en stock. AAAAJ, min höft!
Men gud vad kul det var ändå! Jag skrattade som tusan, och bodil höll nästan på att kvävas. Och som det alltid är när man skrattar när man ligger ner, man kan ju omöjligt resa på sig. Så jag låg där och skrattade och visste hela tiden att vi höll på att missa bussen och jag var tvungen att resa på mig. Men då skrattade jag bara mer istället. 
Fast vi hann med faktiskt! 

Nää, nu håller min falafel på att kalna, måste kila! Auf Wiedersehn!

beeeachy



En bild från i fredags på Bodil för att hon är så snygg och för att drinken är så snygg!

bara dårar rusar in

Mitt bästa sömnpiller är verkligen att kolla på film. Så himla tråkigt att det är så. Då vill man ju inte alls somna egentligen. Sen så vill jag aldrig visa för Bodil heller att jag blundar när vi kollar. Så idag låg jag med kepan långt ner så hon inte kunde se om jag blundade, fast sen visade det sig såklart att hon också hade sovit sig igenom filmen.

Idag har iaf varit en typisk tristess-söndag. Det som har hänt är att vi brände våra pizzor som vi sett fram emot att äta. Sen så fick jag nästan ett hjärtattack då jag såg en myra gå i närheten av min säng. Skrek åt Bodil att hon skulle ta bort den, men hon va så himla seg så den försvann. Så jag sprang och hämtade dammsugaren för att suga ut den ur vårt rum. Men råkade suga upp en massa annat också. Bla, nåt hårt som låg under skrivbordet som jag aldrig hann se vad det var, ett par troser (fast det va dom som blivit strimlade av tvättmaskinen, så det gjorde inget) och en knapp. Jaja, slapp man dom!
Sen gick vi och handlade mat, jag hade nästan glömt min kärlek till tacos. Gott va det!

Nu är det bäst jag gör nåt superkul för snart början den nya veckan. Jobb, jobb, jobb! Tråååkigt ska det bli. Men då går tiden iaf och då kommer varbergsresan komma närmare.

Godnatt på er alla!

maaaat

Sov länge idag trots allt. Vaknade innan 12 nångång av att Jannick knackade på. Var halvt sovande när vi kramades hejdå, somnade direkt när jag la huvudet på kudden igen. Sov tills för en halvtimma sen ungefär.
Har gjort en massa bra men trista saker nu på morgonen. Bytt mail på facebook, lagt in mina teamlistor och flyttat alla msnkontakter. Duktiga jag!
Är så otroligt sugen på lingongrova med tartex och gurka nu. Men har bara gurka, och eftersom man bor i helvetesnorge så finns inget att köpa heller. Får bli nåt annat...hmm.


Gaaah!

Sj för tusan! Kan ni fixa er hemsida så den inte hänger sig varenda sekund. Det är nästan alltid problem med den sidan, dom borde verkligen fixa sin server.
Ikväll blev det sportsman med kollektivarna. Jannicks sista kväll här. Jobbigt att jag inte kommer få sova hela dagen imån. Kommer nämligen bli väckt av Jannick innan klockan 12 så vi kan kramas och säga hejhej.
Jag och Bodil har redan börjat planera resan till Varberg, eller med tanke på sj's cpsida så går det sådär. Men men.
Världens bästa låt får ni iaf:


saknasaknasakna

Nu har Andree, Andreas och Daniel flyttat hem till Varberg igen. Uäää! Allting känns redan mycket tristare här i sandfuckingfjord.

Var beachparty igår i andra kollektivhalvan, Turisten va där, likaså bimbobrudarna med superstora melonbikinis och endast en liten sarong knuten runt höften. Själv hade man svart body och kjol på sig, sen flipflop och solglasögon till det.
Somrigt värre!
Festen va väl lagom rolig ungefär, och folk kom och gick. Framåt småtimmarna så satt jag och Bodil inne på vårt rum och luktade på våra plastblommor som vi fått av Andree, gulle honom <3. Andree spelade deppigt musik på min gitarr och det va väl ungefär dags att gå och lägga sig.
Då måste jag fått spratt, för jag gick iaf upp och gick in till festen igen som va slut ungefär. Claes sa att om jag hämtade hans vodka så fick jag hälften. Så det gjorde jag! Vi shotade och pratade och dansade ochh vid halv 6-tiden så tänkte jag gå och lägga mig. Märker då att jag är utelåst.
Har varken mobil eller nycklar på mig, så jag ropar ut ur fönstret på Bodil det högsta jag kan. Ringer sedan min mobil och tillslut svarar Bodil. Hon kommer och öppnar och jag stormar in i rummet och ska sitta vid min lilla dator. Allting går allmänt dåligt. Försöker sätta på film men tappar den och ser dåligt hela tiden. Är redo för sängen, men då helt plötlsigt så ringer mitt alarm och vi ska ta taxi till färjan för att åka med A, A och D till strömstad och vinka av dom.
Jag är full som ett ägg! Har okontrollerade skrattatacker hela tiden och är allmänt flamsig och stimmig. Bodil försöker få mig att skärpa mig när vi ska köpa biljett, men det går sådär. Står där med min hawaiikrans runt halsen och sluddrar fram mitt namn och mobilnr för biljettanten och sen får jag gå på.
På båten köper jag en stor macka direkt, när jag ätit upp den så somnar jag på två stolar med en gång. Alla andra somnar också. Vaknar tydligen inte av någonting, så helt plötsligt är vi framme. Jag har Andrees tröja på mig och Andree min och vi bestämmer oss för att byta tillbaka. Visar sig då att jag bara har bikini under och ingen jacka eller nåt med mig heller. Kaaallt!
Går med A, A och D + Tor som ska till gbg, till stationen och försöker att inte va alltför sentimental när vi ska kramas och ha oss. Bodil och jag tar färjan tillbaka och är sorgsnare än sorgligast. Buhuu!

När vi är tillbaka i Sandefjord igen så tänker vi gå hem snabbt som ögat eftersom jag inte har någon jacka. Men så blir det inte. Slinker in på gina på vägen och tröstshoppar en massa. Äter sedan världens godaste kinamat. På hm så börjar 2 barn prata med mig. Dom frågar vad jag heter, och skrattar när jag säger Maja. Sen säger den ena att jag är kul. Bästa komplimangen på länge. :D

Tyvärr rann fyllan av mig och nu är våra favvokompisar i Varberg. Somnade framför Benjamin Button innan, och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Ska se om vi orkar träffa Frida som blir 22 idag.  




Andreas <3


Daniel <3


Andree <3


Adios amigos! puss

7 tankar om mig

Nu har min mami skrivit 7 tankar om mig!

-Du är snabb och effektiv med det du tar för dej.
-Du har för lätt att göra av med alla dina pengar.
-Du är bra på att laga mat.
-Du strör alla dina grejer runt dej.(det är jobbigt när man är under samma tak)
-Du skriver snyggt och ritar bra.
-Du är positiv (för det mesta).
-Du tycker om djur (ej insekter) och gråter till och med när en höna dör.

Så sant, så sant!

Ska skriva om min galna gårdagkväll sen, jag har fortfarande inte gått och lagt mig sen igår! hähä!

Glass med chokladsås

Igår var jag och Tor ute och sprang. Superlänge sprang vi. Känns som om vi sprang ända ut på landet, och jag blev så lättad när vi var på väg hem och jag såg sandefjord lysa i fjärran. Backigt var det dessutom, fy tusan.
Dessutom lyckades jag sträcka ljumsken, hurra! Ska egentligen springa imorgon med, men få se hur det blir med det.

Nu ska jag och Bosse snart ner till stan och äta glass med Andree och Andreas. Mmm, smarrigt! Dom åker hem på lördag. Likaså gör Cynthia, Roberto och Jannick. Kan alla sluta flytta härifrån tack!!

Adios!

bokmal

Det är väldigt ofta jag läser en bok som sedan blir film, eller liksom när en film görs på en bok så har jag nästan alltid läst den. Linas kvällsbok, I taket lyser stjärnorna, Systrar i jeans, den nya bion Män som hatar kvinnor, och serien Gossip Girl. Detta var bara några exempel.
 Antingen så läser jag väldigt mycket böcker av olika genrer, eller så är det bara så att jag läser såna typiska böcker som alltid filmatiseras.
Tycker nästan att det är lite jobbigt. För det känns alltid som att jag måste se filmerna, fast samtidigt så vill jag inte riktigt det för då förstör man alltid sina egna bilder av hur allt såg ut när man läste boken. Riktigt stort problem det här! Nää, nu ska jag sluta klaga. Älskar faktiskt Harry Potterfilmerna, och böckerna.

Puss


rädd

Fy vad läskig barnhemmet va. Det är en spansk skräckfilm. Var rädd ungefär hela tiden, så att det kändes i magen. Har sett många skräckis på sistonde som inte varit så läskiga, så det va kul att se en riktigt bra.
Men nu måste jag ta och läsa ett tag i min chiclit-bok så jag kan somna utan att drömma mardrömmar.

Hängde upp min tvätt precis, och såg att jag färgat mina ljusrosa troser grå. Kul! Sist jag och bodil tvättade så strimlades ett par av mina svarta hipsters av tvättmaskinen. Det går bra för mig nu för tiden!

Natti natti, pyjamas pyjamas, som jag och mami sa när jag va yngre.

do you think...

nu har jag suttit vid min lilla bebis (datorn) hela kvällen och har absolut inget att kolla egentligen. så nu har jag svarat på en massa frågor om mina fb-kompisar. t.ex ifall jag tror att bodil skulle kissa på mig ifall jag brann och andra väldigt väsentliga frågor. det vill säga jag är sjukt uttråkad för tillfället.
har dessutom smått ångest för vissa saker som hänt i helgen. glömmer liksom bort dom hela tiden, så kommer jag på det efter ett tag och ångesten bubblar upp igen. känns som om det kommer bli en dålig start på veckan, som startar om cirkus 6 minuter.

nu ska nog jag och bodil ta och se barnhemmet som vi velat se hur länge som helst. ska ta och äta några skitgubbar också och försöka döva ångesten med. lycka till liksom!

godnatt på er som ska sova nu!


Jag är 42

Läste en forumtråd precis om varför det är nr i en del glas i botten. Om ni minns så tävlade man ju alltid om vem som va äldst (högst nr i glaset) på lågstadiet. Verkar som om det är något så tråkigt som batchnr. Bööh! Hade ju kunnat va något mycket roligare som tex...hmmm, arbetarnas lyckonr eller något.

Allt ska visst alltid va så tråkigt! Nej nu ska jag gå och sjunga i duschen.

Glad alla hjärtans dag!

Update

Klarade mig helskinad genom fredagen den 13 igår. Trodde helt säkert att jag skulle skada mig på något vis. Fick iofs ett papercut i fingret, men det får jag ju allt som oftast.
Blev utgång med samma människor som förra fredagen. Till samma ställe med för den delen, Old sportsman såklart.
Vaknade upp idag hos Tor och dom och såg hur mina armar såg ut. Någon hade tydligen använt mig som papper igår och skrivit saker med spritpenna på varenda millimeter. Härligt!
På tisdag ska jag och Tor ut och springa. Han blev nämligen sjukt imponerad av mina armmuskler igår när jag spände mig lite. Undra hur det kommer gå, måste springa supersnabbt!

Idag när jag och Bodil gick hem råkade vi slinka in på gallerian och in på urban. Där köpte vi för 2000 kr var. Hjelp! Känner att det här med att spara inte riktigt är min grej. Attans!

Nu fick vi meddelande om att vi ska infinna oss på Da Vinci och äta 18.30. Blev lite brått helt plötsligt. Ska ha en megadejt med alla varbergare på alla hjärtans dag, och Andrees föräldrar. Är Andrees födelsedag idag, så det ska firas.

Wenga Japi!


En liten historia från Roskilde!

Hahaa, det här va ju kul!


Daterat: Tisdagen den 18:e juli 2006 kl 14:36

Marit och Annelie har dansat i nåt dj-tält hela natten och går framåt morgonen tillbaka till tältet för att göra sig iordning och sova. Tältet är tomt! Dom sätter sig ner och letar upp sina saker och pratar lite grann. Efter ca 5 minuter hör dom ett "Aj! Aj, ni sitter på mig". Dom lyfter lite på sovsäckarna och där ligger Maja (som dom har suttit på i 5 minuter utan att märka).
Lite chockade går dom och borstar tänderna och när dom kommer tillbaka är Maja borta.

The End!


Minnen

Var inne på min gamla Helgon precis, och läste lite dagboksinlägg. Hittade detta:


Den 6/4-06 var inte min lyckodag!

Det börjar med att mobilen inte ringer och jag missar min träning, sen när jag vaknar så går det inte skicka sms från den heller. Baaah!
På väg till min andra träning får jag punka (lagade för övrigt cyklen senast i helgen).
Cyklar på cyklen ändå (den jäveln kan gott ha).
Efter träningen lånar jag Marits cykel och beger mig till skolan för betygsamtal. På väg dit så hoppar cyklen till å jag av. Nästan rakt ut i gatan å aj mina ben blir skrapade.
Cyklar som en dåre tillbaka efter samtalet å fortsätter träningen.
Väl klar där så ska jag å Marit ända ut till univeritetet i regn med bara en cykel för att ha yoga. Efter yogan släpper Marit av mig vid simhallen å jag går hem.
Klockan är 8 när jag är hemma och jag åt frukost vid 12, är mkt hungrig.
När jag står som bäst å lagar mat börjar det göra ont i min fot, å efter ca en timma kan jag inte längre stå upp. Jag ligger i sängen å kallsvettas å tårarna rinnner ner för kinderna.
Mats hämtar mig å vi åker till sjukhuset (prisa sjukvården).
Får tabletter å kryckor (där rök modevisningen som jag skulle gått dan efter i skolan).

Men jag överlevde i alla fall dagen. det kunde man inte tro.


Hahahaa!! Visar ju på att jag iaf har haft det värre med mitt karma. Så nåt gör jag bättre!

denna karma alltså

Nu har jag suttit på youtube hela kvällen och ätit godis. Känns alltid som om jag måste neutralisera min mun när jag ätit godis och äta typ en frukt, eller nåt annat nyttigt. Så fast att jag är hur mätt som helst så har jag nu en tallrik yoggi och müsli framför mig.
Hade helt glömt bort att klockan va mycket, så jag och Bodil stod i köket och sjöng på en låt från filmen G för fulla halsar när en arg Shaker kommer ut från sitt rum. Hjäälp!! Gömde mig bakom väggen tills han gått in igen, sen skulle jag smyga tillbaka till vårt rum. Steg i minst 5 vattenpölar på vägen, vem är den skyldige? Väldigt tydligt tecken på KARMA iaf, som så ofta har börjat visa sig för mig nu för tiden.

Nu ska jag äta min yoggi och läsa lite. Fredag imorgon! Wohooo!

Sandefjordsnö










Se upp i backen, 4 hål i nacken!

Jag har gjort en så irriterande sak. Fick frågan på blogg.se ifall jag ville att mitt lösenord skulle sparas på den här datorn då jag skriver min mail. Sånt är ju alltid skönt, så ja tog jag. Men såklart hade jag skrivit min mailadress fel, så istället för en punkt innan com så har jag gjort ett komma. Så nu måste jag ändra det lilla kommat varje g jag loggar in. Gaaah!
Nån som vet hur man ändrar så den kommer ihåg en annan mail istället??

Snart ska jag, Bodil, Andree, Andreas och Daniel åka pulka. Eller blir stjärtlappar och skateboards utan hjul, men låter härligare att säga åka pulka. Om närmare bestämt en timma så blir det nog, när dom har slutat jobbet. Vi har ju inte samma tider som dom, fast vi jobbar kväll alla. Här räknas 12-20 som kväll iaf.

Puss


7 sanningar om mig från Bodil

Eftersom alla lägger upp 7 sanningar om sig själva så tänkte jag inte vara sämre. Tyckte dock att det va ganska svårt att komma på, så jag och Bodil skrev 7 sanningar om varandra. Så här är dom hon skrev om mig:

1. du har fruktansvärt svårt för att bestämma dig. tex mellan glass eller kakor, sen när du valt så ångrar du dig alltid.
2. du är superhärlig när du vaknar på morgonen och det första du säger är något superpiggt som "vet du vad jag drömde!?!" med ett sömnbarnsligt léende.
3. du har FÖR många väskor och skor. (som du inte ens använt).
4. du är sjukt bra på sveriges geografi (iaf om man jämför med mig : D)
5. du är logisk - and i like it!
6. du är rädd för myror.
7. du kan sjunga med i en låt som du hör för första gången, jag vet att du kan det. även fast jag låtsas att jag inte tror dig : O



Nu skickade hon en bubblare till mig också. Här är den:

bubblare: du kan göra sjukt roliga ljudeffekter

Ifall ni vill veta vad jag skrev om Bodil så gå in här: bossebodil.blogg.se

Hoppla

På bussen till jobbet idag hände det en kul grej som jag har levt på hela dagen. Har haft helt ofrivilliga skrattanfall bara för att tanken på vad som hände dök upp i mitt huvud hela tiden.
Så här var det då. Jag och Bodil satt på bussen som hade åkt ungefär halvvägs till jobbet. Då kliver det på först en man som ser lite allmänt skum ut. Konstiga kläder och konstiga tänder, fast lite udda männsikor är ju inget konstigt i sig. Men efter honom så kommer det en dam. Och hon ställer sig med sidan in i bussen, som om hon va för tjock för att gå vanligt i gången. Sen sätter hon fart och börjar galoppera utmed gången, i sidledd.
Jag bara frustar till av skratt, försöker verkligen hålla mig eftersom man ju inte ska skratta åt andra. Men folk som galopperar på bussar måste ju vara ett undantag. Sen ser jag att Bodil också skrattar och då brister det.
Efter vi har klivit av bussen så viker vi oss dubbla av skratt, sen galopperar vi bort till Komplett.

Nu så är vi hemkomna från en hemskt kall hemfärd. Nio minus står termometern på. Brrr! Nu ska jag laga mat, stuvade makaroner och färsbullar blir det!

Nya kläder



Jeansjacka från MQ
Solbriller från H&M
Kofta från Topshop
Hårband Monki
Väska Topshop





Nu är det bara somaren som saknas!!

filmfilmfilm

Hemma från Hasse & Tagemaratonet nu. Blev iofs bara 3 filmer. Först ut va "Släpp fångarne loss det är vår" (min favvo), sen blev det "Ägget är löst" och till sist "Mannen som slutade röka".
Idag har jag bara ätit frukost och druckit en massa pepsi. Men nu har vi precis slängt in en tvätt, så då hinner jag ju äta en g till innan den är klar så vi kan sova. Är så himla sugen på all min frukostmat igen, så det blir nog en repris. Frukost är ju så himla gott. Mmm!

Här kommer lite pics från förfesten i fredags hos oss:



Den superbra bilden som tor tog på oss.
Daniel, Bodil, Andree, jag och Andreas är det iaf.



jag och en väldigt full Andreas.



Daniel, Bodil och en halv Andree



Tor!!



På Old sportsman. En växjöbrat och Jim som vi hade H&T-maraton med.

The end!

Finns inget bättre än att sova lääänge

Klockan är halv 4 och jag har sovit tills nu, jäklans! Kommer inte kunna sova inatt iaf. Fast det är ju bra att jag inte kommer somna under Hasse och Tagefilmerna ikväll. Såg att Jim hade skrivit till mig för 2 timmar...hähä!

Nu blir det Snook och frukost!

PS. Här har det snöa typ 50 centimerter till. Har aldrig bott nånstans där det är såhär mycket snö tror jag. Känns som om man är i fjällen. Skulle kunna åka skidor till jobbet ifall jag haft några.DS


Äppelkriget

Första natten på tre stycken som jag ska sova i min egen säng och inte på en soffa. Känns skönt att kunna vakna upp utan att ha höftsmärtor pga att ha legat likadant hela natten.
Igår hade jag och Bosse förfest här, sen bar det ut till Old sportsman. Sen vidare med svarttaxi för enbart 50 spänn till Tomas och efterparty. Sen efterefterfest hos Jim, Tor och Emma. Hellyckad kväll med supermycket dansande. Det var ett tag sen. Men jag har gjort illa min hand på nåt konstigt vis. Eller jag är ju mästaren av mästare på att skada mig på fyllan, så det är väl inte så konstigt egentligen. Men jobbigt är det iaf!

Idag har jag och Bodil hängt med Andree, Andreas och Daniel hela dagen. En massa film först här och sen hos dom. Daniel har verkligen världens bästa skratt, alltså när han börjar skratta kan man inte hålla sig. Så mina ögon har runnit hela kvällen nu, och jag är lite smått uttorkad skulle jag tro.

Imorgon ska vi till Jim och dom på Hasse och Tage-maraton. Är supersugen på att se "Släpp fångarne loss det är vår" just nu, så det är inte en dag för tidigt.

Nu ska jag sova! Nyktert och i min säng! Lovely!


sleeeeep

Gud vad jag længtar efter min sæng just nu. Blev ett besøk uppe på berget æven igår, och det ær ju ungefær lika med lite sømn. Nu ska jag och Bosse jobba...bøøøøh!
Det rikigt orættvisa ær att Andree och Andreas ær lediga idag och ska gøra en massa kul och sova en massa. 5 min tills jag børjar.
Adios!

utflykten till berget

Har bara sovit 3 timmar i natt. Men det var inte så fasligt jobbigt att jobba ändå faktikst. Drack iofs kopiöst mycket kaffe, men nu känner jag mig nästan lite pigg.
Började skriva med Andree på facebook vid halv 12-tiden igår kväll, och vi bestämde att vi skulle ta och se film ihop. Så jag och Bodil började knalla bort i det jobbiga snöovädret mot berget. där Andree, Andreas och Daniel bor.
På vägen så ser vi först en skylt som varnar för snöskottare. Jag skrattar en del och tänker, "ofta det ens finns nån som går runt och skottar snö hela dagarna, och som att man skulle behöva varnas för det". Vi går en bit till och vips så ser vi två skottare som är ute mitt i natten med reflexoveraller. Vilket jobb alltså, det kan ju bara va Norge som har såna jobb.
Efter mycket virrande på vägarna hittar vi till slut till rimit i början av berget där Andree och Andreas väntar på oss. Dom har med sig en bräda (skateboard utan hjul) som dom åkt ner för berget med. Jag testar lite, men den snurrar mest bara runt runt tills jag trillar av.
Hemma hos dom så tittar vi på film till klockan 3, efter det så pratar vi en massa och helt plötlsigt är klockan nästan 6, så då orkar vi inte gå hem. Då är det dessutom bara 4 timmar tills vi ska gå upp. Somnar iaf i soffan och klarar av att gå upp halv tio, mycket imponerande skulle jag vilja säga. Tar bussen hem och byter kläder och tar bussen till jobbet.

Undra vad vi ska göra ikväll. Jag och Bodil är sugna på att baka...hmm! Skitgubbar skulle ju va väldigt gott.

Pocahontas



Igår när jag kom till jobbet med hårbandet på bilden, så var det första som hände att Björn sprang förbi mig och gjorde indianljudet (iiih--iiiih---iiihhh). Efter det var alla indianskämt igång. Min teamledare Kenneth kallade mig för Pocahontas hela dagen och höll på och säga saker som, "skicka en röksingnal bort till pocahontas om att hon ska hämta datorerna", och "var har vi Mayaindianen?"
Sen när jag kom tillbaka från rasten hade Öystein och Kenneth satt på Pocahontaslåten på youtube och körde den på repeat. Gick bort till Bodil för att beklaga mig på all mobb på pc-avdelningen, och då kommer Fredrik (en annan teamledare) fram till mig och säger: "du ser ut som en prinsessa idag Maja".

Såå, idag hade jag inte hårbandet på mig och gud vad jag har fått höra det. "vart har du ditt hårband?" Hela dagen lång, så imån är det väl bäst att Pocahontas besöker Komplett igen. Så har dom nåt att skämta om på pc-avdelingen iaf.

kan du klockan?

Igår så frågade Bodil ifall jag ville följa med ner till posten idag på morgonen och hämta vårt h&mpaket. Jag svarade, ifall jag orkar. Ställde klockan på halv 10 då det var tänkt att vi skulle gå. Men sen imorse så ringde bodils klocka 2 ggr, och min ringde inte alls. Bodil gick iaf upp och frågade, ska du med eller. Jag mummlar halvt sovande, neeeee. Sover vidare och min klocka ringer aldrig. Bodil kommer tillbaka hem och tar sin handduk för att gå coh duscha. Tänker att, shit nu måste jag ställt klockan fel, bäst jag kollar vad den är. Men då visar det sig att den bara är 10 över 9.
När jag sen masar mig upp vid 10-tiden så sitter Bodil ute i soffan helt fixad och klar med sin laptop. Hon skrattar och säger att hon råkat gå upp en timma tidigare. Såå jaa, det va visst hon som inte kunde ställa klockan rätt.

Nu ska jag gå och borsta mina tänder. Har ätit en så himla god svensk frukost med yoggi vanilj och egenkomponerad müsli, som man kan köpa på hemköp. Sen lingongrova (världens godaste bröd) med tartex och keso. Mmm, skulle kunna äta frukost för evigt.

pics

Huuu, kollade saldot nu ändå, och det va som jag trodde 5000 jag gjort av med. Nästan på kronan faktiskt. Skönt att jag fick 9000 i lön idag!

Okej, här kommer lite bilder från helgen.



catwoman



pizza på bussen



världens godaste buffé på andrum.

Jaa, nu går det så himla sakta att ladda upp bilder, så det får räcka för nu!

Göteborgswekend

Ibland när man har nåt att berätta så känns det så himla jobbigt att skriva ner det. Så kan det va när jag ska skriva brev eller så också. Som att jag får skrivkramp bara för att jag vet att jag har så mycket att skriva.
Men nu ska jag iaf ta tag i det här och skriva lite om vår gbg-resa.

Det började med att vi fick gå redan halv 4 från jobbet på fredagen för att vi skulle slippa bilköerna vid 4. Så vi tog bussen hem och ringde en taxi som kom och hämtade oss lite efter 4 och körde ner oss till färjan. Där så gick och beställde biljetter och sen tog vi våra gigantiska rullväskor och rullade bort mot båtingången. Då kom det fram en vakt och bad att få se våra leg. Helt ovetande om varför plockar vi fram dom och visar för vakten. Han tittar på dom och säger sen: "tyvärr, ni är för unga för att få åka med. På fredagkvällar och lördagar så måste man vara 23 för att få åka med utan målsman."
WHAT!! Hur kan dom ha en sån regel? Det är ju på helgen man kan åka hem, men då får man inte det.
Men efter lite tjabb och fjäsk så får vi iaf åka med. Så vi går på lite halvt skakiga och råkar på en vakt direkt igen. Måste visa leg en gång till och vi är båda helt säkra på att vi ska bli avkastade. Men han ger bara tillbaka våra leg och vi går vidare, och det visar sig att vi visst råkat gå in i baren. Hähä! Förklarar varför vi behövde visa leg igen.
Kom helskinade till Strömstad efter en supergod fetaostsallad och en rejäl shopping i taxfreen. Väl där så går vi bort till tågstationen för att hämta ut våra biljetter i sj-automaten. Men det är låst in till tågstationen så det går inget vidare bra. Vi hittar iaf vår buss och går och frågar busschaffören ifall man kan visa bokningsnr istället för att hämta ut biljetterna. Men det kan man såklart inte. Känner oss lite smått stressade av att vi inte kan ta ut våra biljetter och inte har en aning om vart närmsta ATG-ombud i strömstad ligger. Men då ropar busschaffisen att det är någon som går ut ur tågstationen, så vi kutar dit och en snäll sj-tant släpper in oss. Biljetterna är fixade!
Bredvid tågstationen ligger en pizzeria där vi går in och köper pizza och öl. Hinner knappt ens dricka upp ölen innan vi måste springa ut till bussen med vår pizzakartong. Sätter oss bak i bussen och smaskar i oss vår pizza som vi båda precis sagt att vi inte va sugna på.
Somnar mätt och belåten efter att ha pratat ett tag med mami i mobilen. Blir väkt av att det sitter en kille och tittar på mig och säger "HEJ". Svarar sömndrucket "hej" tillbaka, och det visar sig att en jobbigt tonårsgäng (woho, jag kan skriva tonårsgäng utan att det kan inefatta mig längre) har gått på. Fulla och skräninga frågar dom oss en massa saker hela tiden och frågar om vi vill ha öl. Självklart vill vi det egentligen, men inte av dom tack!
Bussen stannar i Torp och vi kliver lättade av. Busschaffören hissar upp bagageluckan och jag drar ut min väska. Det visar sig att Bodils väska har åkt in en bit i bagaget så hin klättrar in efter den. På väg ut igen så hör man ett "pssssyyyy" och luckan stängs igen, utan att Bodil har hunnit ut. Jag får lite smått panik och tänker, "shit, han kanske kör iväg nu med Bodil i bagaget". Springer fram till chaffisen och säger: " Eeeeh....hmmmm, jo det är så att min kompis sitter inne i bagaget....heheh..." Chockad öppnar chaffören luckan igen och där sitter Bodil ihopkrupen bredvid sin väska.
Jag kan inte sluta skratta och jag skrattar säkert i 10 minuter för att det hela är så roligt. När vi tillslut kan samla oss och gå iväg till nästa buss så ser vi att chaffören också sitter och skrattar ihjäl sig.
Sista bussen vi åker är det bara vi i. Så vi synkar våra ipods och sjunger med i alla partydängor för hög hals.
Sen kommer vi fram till göteborg där vi sminkar oss lite snabbt eftersom det blir utgång direkt. Robert, Gustav, Jimmi och Robin möter upp oss, och vi låser in våra big bags på stationen. Blir synthklubben Haket, där vi känner att vi inte rikigt passar in. men men...trevligt var det ändå.
Köper nattmat och sätter oss på stationen vid tretiden för att vänta på att klockan ska bli fyra så vi kan hämta ut våra väskor. Klockan bli 4, men inte öppnas det ändå. Frågar några vaktisar och dom berättar att det inte öppnar upp fören vid 5. Gaaaah! Funderar på våra alternativ att åka hem utan väskorna och hämta dom på morgonen, Men bestämmer oss till slut för att stanna ändå, eftersom vi redan väntat en timma. Frusna och dana hämtar vi väskorna vid 5 och tar första bästa taxi till Hisingen och Roberts place. Somnar direkt!

Lördagen ägnas åt fika med Linnéa, avvinkning av Stina vid tåget och sen shopping. När stan är stängd sätter vi oss på en kinaresturang och äter mat och efterrätt. Slurp!
Sen traskar vi bort till en bio för att se ifall det finns biljetter kvar till "I taket lyser stjärnorna". Det gör det inte, men vi irrar enda bort till Ullevi nästan där det ligger en annan bio. Där får vi reda på att det går nattbio vid 11. Biljetterna är slut där med, men vid halv 11 så släpps dom reserverade som inte är uthämtade. Så vi bestämmer oss för att vara där då trots att vi bara sovit ca 3 timmar under natten. För att fördriva tiden tills dess så går vi till ett fik i närheten och dricker capuccino. Blir pigga igen och går tillbaka och lyckas få biljetter i mitten på 4:e raden. Bion är bra, men som vanligt inte lika bra som boken.
Åker hem till Robert och de 6 kattungarna som bor där och somnar.

Tidigt på söndagen tar vi spåret till Bodils moster och kusse. Blir fika och prat, sen känner vi att vi behöver åka till stan igen för att shoppa det sista. Bränner nästan sönder mitt kontokort av all shopping och vid 4 så är vi klara och sätter oss på Andrum för att äta veg.buffé. Godare har jag knappt ätit. Efter ett tag så rullar vi jäkligt mätta bort till Hemköp och köper med oss massa god svensk vegmat. Love it!
Tar tåget till strömstad och färjan tillbaka till sandefjord. Så var den helgen över!

Så snabbt gick det allt. Och hade så otroligt roligt! Men jag vågar verkligen inte kolla mitt saldo på mitt svenska kort. Huuaah! Brände säkert minst 5000 på kläder  gbg, Hjälp! Ska iaf ta en massa kort på allt så det kommer snart upp. + lite kort från helgen.

Nää, nu ska vi se Bert! puss puss

soulmate

Nu har jag och Bodil tittat på två avsnitt av Bert. Jag har kommit på hur lika jag och Bert är. Han har nämligen precis som jag endast ett namn, Bert Ljung. Jag heter bara Maja Olofsson. Sen så när han får glasögon så är det precis som det var när jag fick mina. Jag stod på vår balkong och kollade på allting med mina glasögon på. Upptäckte att man såg tegelplattorna på huset mitt emot, och att våra tapeter hade skarpa mönster. Bert ser Åkes klotter och att det inte är en kaffefläck på skolkartan, utan att det är Madagaskar.

Jaa, så kan det va! 

Annars är vi hemma från Gbg nu. Har varit en underbar helg med ytterst lite sömn, men hur kul som helst. Dessutom var resan något alldeles extra. Är fortfarande förvånad att vi tog oss helskinade till Göteborg på fredagen. Ska skriva ett inlägg om helgen snart, men nu är jag så trött så jag måste vila en stund.

Kram på er!

RSS 2.0