om 50 min..

...går tåget till emmaboda. Kom hem från jobbet ganska nyss och har hunnit med att äta och duscha. Så nu är det bara att fixa till sig och ta sig ner till stationen.
Har hört att det är dåligt med platser på campingen, usch, jag vill inte bo sj i ett litet hörn. Måste finnas lite plats för mitt tält vid Stina och Linnéa.

Igår var jag ute med Bodil, Lina, Amdi, Stina och Emma. Min bror Johan var ute med så det var kul. Mindre kul att jobba idag, har bara sovit lite mer än 4 timmar inatt, så jag får hoppas jag inte somnar på tåget och vaknar upp i Kalmar eller nåt sånt.

Nä, nu måste jag kolla igenom min packning så jag har med mig allt!

Festival igen!

Väntar precis nu på att min pappa ska ringa så jag kan boka min emmaboda-biljett. För emmaboda ska det bli! Chihoo! Stina och Linnéa ska dit och en massa fler, och justice spelar och doktor kosmos också, dom har jag inte sett sen första året jag var där, typ 03 eller nåt.  Nostalgi nästan!
Får hoppas på att både min ekonomi och vädret håller. Har dock sett en trist väderrapport på smhi med regn på lördag. Men jag har fortfarande Stinas stövlar här, så det ska väl lösa sig!
Måste skriva packningslista och så ikväll för imån jobbar jag 8-18 å sen är det bara hem och packa. Jobbar 7-12 på tors så jag åker direkt efter jobbet, stressigt värre.
Nu ringer pappa!

Adios!


Sommartider hej hej!

Så, då har man stått och sjungt "Vi har linné, linneor och linnéparken" med Johan, mamma, Stina, Emma och Jocke. Efter Rongedal och "Sommartider" så blev det till och med fyrverkerier. WOW! ^^
 
Helgen då!
I fredags så var jag på Harry Potter-fest, maskerad hos Stina med Linnéa som firade att dom fyllt 21. Efter lite tårta och quidditch så fick vi skjuts in till stan och så blev det deluxe. Träffade en massa jag kände så det var kul!
På lördagen så låg jag mest och försökte sova på balkongen, men det var lite svårt när man nästan smälte bort i hettan. När Bodil slutat sitt jobb gick vi till stan oh tog en burgare på Oxgrillen, sen hämtade vi mitt paraply (äntligen!) och lite dricka och gick hem till Stina för att ha en lugn förfest på hennes tak. Det var kul att se allt folk uppifrån på storgatan. Hihi!
Vid 12-tiden bestämde vi oss för att gå ut och träffade en full Julia som skulle till deluxe, vi gick till loft och terassen. Där var det leg 23 men vi kom in utan att ens visa nåt leg. Oh Yeah! Trodde ett tag att jag börjat se lite äldre ut, men efter loft så gissade en kille att jag va 90:a, och när jag sa att det va fel så gissade han 91. Tack lix!
Iaf på terassen var det sjukt mkty folk och jag hade mina vita keds, men dom klarade sig faktiskt nästan helskinade genom kvällen. Efterfest med mitt span skulle det bli, men det var ett väldans väntande så till slut sa vi hej och gick hem ändå. Skulle ju gå upp vid 8 och fara till Halmstad.
Ja, på sön klockan 8 ringer då klockan och det är bara att stiga upp, laga matsäck och köra till Halmstad och Tylösand. Där blev det sol och bad för hela slanten! Sen var den helgen slut, och snabbt gick det.

Nu jobbar jag bara 3 dar till och sen har jag långhelg, dvs jag är ledig på fredag. Wihoo!
Blir kanske emmaboda till helgen. Vore kul!

    


Jag som Cho Chang, Snape, Ron och Sibylla och sen Harry förstås! (Sibylla och Snape var födelsedagsbarn)

 MAT!

 Takutsikt!

 Stina och Bodil

 Jag och Bosse!

 Mamma och Johan på Allsång!


Nu ska jag sova! Godnatt

XXO

Gud vilken blåst!

Ja, det blåser verkligen mkt ute nu, kom från ingenstans. När jag cyklade hem från jobbet var det minsann så vindstilla det kan va, dvs så man knappt kunde andas i värmen. Men nu har det börjat slå i alla fönster och jag avr tvungen att springa ut till balkongen och rädda alla saker som låg där och va redo att flyga iväg.

Om en halvtimma så börjar Allsång i Linnéparken, dit ska jag med mamma, pappa och Johan med som är hemma några dar. Rongedal kommer dit och sen vet jag inte mer direkt.
Tänkte ta och skriva lite om helgen när jag kommit hem från allsången. Förstår bara inte riktigt hur jag ska kunna ta mig ner till stan på pappas skraltiga lilla cykel. Kommer ju blåsa ut i vägen eller ner i diket. Huah!
Ja, det är väl bäst man ger sig iväg nu då, hinner kanske gå dit om jag ger mig av på stört.

Puss och Kram!

Jobb(igt)

20 minuter kvar tills jag slutar, och imån är det fredag. Pratade med Linus min bror nyss som låg vid havet i Halmstad. Grrr! Medan jag sliter som tusan! (inte nu dock)
Nu efter jobbet ska jag ner till stan och hem till Stina, där ska det letas upp en outfit som jag kan ha imån på Harry Potter-festen jag ska på. Ska vara Cho Chang så det ska va gråa kläder (kjol, kofta och strumpbyxor) och sen svarta kinaskor, vit skjorta och slips och en trollstav också. Har ju redan hennes svarta hår och bruna ögon. Great! Ska försöka hitta nån brun tröja till Bodil med, hon ska nämligen vara Ron. Hähä^^
Sen blir det Koh thai med Bosse, utomhus i det fina vädret såklart. När vi ätit upp så kommer Bodils lillasyster Lina och hennes pojkvän och hämtar oss och så ska vi ner till ryttartorpet och bada. Härlig kväll alltså!

Imån blir det då Harry Potter-fest ute i Gemla, och jag vill gå ut. Så det blir intressant för dom som ska ut på deluxe att se ifall det kommer några trollkarlar intrampandes där. Jag ser ju iofs ganska normal ut, medan Linnéa som ska va Snape och Julia som Malfoy har det lite värre. Hehe :D

Lite mindre än en kvart kvar och sen blir jag utsläppt till solskenet! Bäst jag jobbar nu det sista!
Puss


4 veckor har gått...

...alldeles för fort! Imorgon börjar jobbet igen och det känns hemskt! Har inte den minsta lust att komma tillbaka dit, särskilt inte när man har hört lite skvaller från Isabel. Men men, får stå ut dom sista månaderna nu. Sen blir det Norge och rikedom! Hähä^^

Helgen flöt på med en väldans fart. I fredags var det utgång med Stina, Julia och Bodil på deluxe. Superrolig kväll och efterfesten höll på till 7 på morgonen. Det är så det ska va!
Lördagen började med att jag lunchade med Bodil, Anna-lena och Emma (som jag inte träffat på jättelänge). Det var jättekul och gott. Åt Koh thai!
Jag och Bodil var mkt partysugna enda tills vi kom hem och slumrade till en stund. Efter det så var vi inte så sugna längre. Fast som dom sex and the city-brudar vi är så bestämde vi oss ändå för att gå ut. Så vi hade en lugn förfest, drinkar i Bodils säng och sen blev det deluxe igen. Kom dock inte ut fören vid 1-tiden, och då var det ändå knappt nåt folk ute så dom 100 kronorna hade man ju kunnat göra nåt bättre för.
På söndagen gjorde vi det vi är bäst på, sova superlänge (var mest jag som gjorde det) och sen äta hela dan. Tog en promenix ner till stan och hälsade på Stina på Royal corner, sen hyrde vi film och Stina kom och tittade efter jobbet.

Btw så var jag och Bodil på Kosta outlet i fredags och jag köpte en fin tröja. Här ser man lite av den:

 
Det här är dessutom från vår lilla sängförfest då jag såg ut som en 12-åring. Händer iofs allt som oftast! ^^
 
Här kommer dessutom en bild på min nya Håkan-tröja:


Usch, nu måste man ju snart gå och lägga sig eftersom man för första gången på just 4 veckor ska gå upp vid 6. Huah! Undra just hur många klockor jag behöver ställa?!

Puss och godnatt!

Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Åhh, Håkan min skatt!
Igår åkte jag och Petter till Ljungby för att se Håkan spela. Det började med att jag köpt biljett för 350, och när vi väl kom dit fick både jag och Petter backstagepass så jag inte behövde betala inträde. Så dags då! Fast kul ändå att få gå backstage!
Sen kom Håkan upp på scenen och spelade i ungefär 1 och en halv timma och det var sådär bra som konserter bara är ibland. Han sa fel, va rolig och sådär charmig som bara Håkan är! Saknade bara en låt, "bara dårar rusar in". Men annars var det helt enkelt en underbar konsert!
Sen kom Uggla upp på scenen och vi åkte hem!

Nu ska jag snart till Kosta outlet och dra mitt stackars kontokort ännu mera, och ikväll blir det fhv utgång med babesen!
Let's party!



<3

För en lång lång tid!



Blir Håkan ikväll i Ljungby! Mmmm, det var verkligen en lång tid sen sist!

Går det bra för dig, eller går det som vanligt?

Jadu, det går verkligen inte bra för mig idag!
Började med att jag skulle ta mig en dusch, bara kroppen då och inte blöta håret. Det brukar ju iofs gå sådär i vanliga fall men nu är det så att jag har inhandlat en badmössa (sån som man alltid hade på gympan på lågstadiet) så jag ska slippa halvblött hår. Då när jag skulle ta på mig den som har hängt i duschen nån dag så häller jag ut iskallt vatten över hela håret. Huah, det hade ju såklart runnit i vatten i den, det borde man ju kunna förutse när saker hänger i duschen. Så fick tvätta håret iaf.
Efter duschen skulle jag va duktig och bära ut soporna som skräpar i köket, då när jag lyfter ena påsen och går mot dörren märker jag att det börjar droppa nåt. Ställer ner kassarna och ser att det är en stor brun fläck där kassen stått innan och sen droppar enda tills där jag står i ögonblicket. Bläää! Så då blir det till att skura golvet vilket iofs behövdes, men det var jag inte speciellt sugen på. Särskilt inte när man precis har smörjt in sig med sin nya body butter strawberry från body shop. Inte får man lukta gott! :/

Nu blir det iaf MAT, nypotatis med halloumi och gräddfil. Mumma!

Aj!

Har fått superont i min rygg. Fick det när familjen tog en pizza i Kalmar. Idag har vi nämligen varit på en dagstripp till öland. Stod i Smp (som iofs kanske inte är några stjärnor på att lista ut vad det ska bli för väder) att det skulle bli soligt där idag så vi packade badväskorna och for dit. Blev ju några solminuter iaf men ingen var direkt sugen på att bada.
Var inne på paradisverkstaden där mamma och jag var förra sommaren och köpte fin keramikskål. Denna gången köpte mamma födelsedagspresent till mig bestående av två assietter som passar utmärkt till mina höganästallrikar. Ser fram emot att få dom i november. Hehe, lång tid dit!
Sen åkte vi till slottskogen och gick lite och köpte en glass, sen satte vi oss utanför ruinen och åt vårt fika. Efter det blev det borgholm och lite shopping. Köpte 4 pastatallrikar som passar till mitt pastafat och ett vanligt vitt linne. Hittade 3 jättefina röda koppar med vita prickar på en vintagebutik. Kände att jag inte riktigt hade råd med dom dock.

Imorgon så spelar Håkan Hellström i Ljungby och dit ska jag antagligen. Petter har jobbat med att sätta upp scenen så han får både gratis inträde och backstagepass...grrr! Men det betyder att jag kan få skjuts iaf. Hurra!

Godnatt på er alla! puss

pics

Ja här kommer bilderna då från linus:








Och sen en bild på priset jag vann:



Ett linne och en tygväska från märket SKANK!

No limit tour

Skating stod på schemat idag! Linus hämtade mig ju runt 2-tiden och sen bar det av mot jönköping och ungdomens hus.
 Dagens skate-outfit!

Skateboardåkarna var jätteduktiga fast att det ser lätt ut att åka. Så är det ju nämligen inte! Det bjöds på en massa skills och sen blev det skate-skola. Fick lära mig ett trick som var ganska snyggt faktiskt och som jag klarade till slut.
Mina bilder blev sjukt dåliga dock för min blixt var av och det tänkte jag inte på. Så bilder kommer lite senare när jag övertalat bror att lägga in sina.

Ifall ni vill veta mer om No limit tour så kan ni gå in på http://www.nolimitskate.se/
bye!


Kaos

Blir snart galen på min dator. Den får då och då för sig att den har två nätverk och då funkar inte internet, så var det då idag och det var så länge sen det hände sist så jag mindes knappt vad jag skulle göra. Skrev till Bodil och hon skrev att jag var tvungen att ta bort ett nätverk. Tog bort ett men det funkade fortfarande inte så jag tog bort det andra med, sen fick jag typ reparera och då kom ett tillbaka och det funkade. Wihooo! Blir smått galen på sånt här.
Dessutom skulle jag ta och sortera upp kläderna som låg i mitt rum. Ni vet, slänga i tvätten, stoppa in i garderoben och hänga upp på galgar. Problemet var bara att trots att jag slängde en massa i tvätten så räckte ändå inte galgarna till. Vet inte om det beror på fler kläder eller borttappade galgar, tror iofs mest på det första. Så det är fortfarande nästan lika stökigt på mitt rum. Baaah!
Om lite mindre än en timma ska linus komma och hämta mig och vi ska ju till Jönköping som jag skrev igår. Undra vad man ska ha på sig, man vill ju inte direkt slå sönder några av sina fina kläder. 

Shit, nu är klockan redan halv 2 ser jag, måste göra mig iording och äta. 



Anders på allsång på skansen!  

Släkt och åter släkt!

Har kommit hem från alla resor nu och har bara en ynka semstervecka kvar.
I lördags så åkte jag hem från Gbg och hann som vanligt typ bara va hemma en timma innan jag skulle iväg (detta har resulterat i att mitt rum numera mest bara ser ut som ett bombnedslag). Direkt till släkten for jag och dubbel 50-årsfest för morbor Sven och hans fru Gunilla. Hade verkligen hur kul som helst och det var sjukt länge sen jag träffade allihopa. Kan inte ens minnas när alla var med sist. Blev mkt dans, musik och barhäng, det som min släkt är bäst på! Hähä!
Dan efter blev det hem till ellanda och träff med hela familjen som inte heller händer så ofta. Lämnade av Johan på tåget och sen åkte vi till brogård och släkten igen där dom spelade volleyboll. Vi kusiner bokade biobiljetter till narnia och for till stan. Sen hem igen och kunde inte sova! Har typ vant mig vid att sova 5 timmar om nätterna! Fast kanske inte ändå, vaknade inte fören efter 2 idag och tänkte jag skulle ta och städa. Men det blev inte så mkt av det, var tvungen att uppdatera mig över internetet med bloggar, mail och allt annat. Puuh!
Sen blev det bio på kvällen med släktingar igen, Mamma Mia den här gången. Superbra, gå och se den!
Träffade E som också var på bio, frågade om jag ville komma och kolla på film. Men nää, bäst att hålla sig hemma!
Imorgon blir det Jönköping med bror Linus, där ska vi titta på skejtande tjejer som är bäst i Sverige och förhoppingsvis bli skejtsproffs själva! :D

Godnatt!

Inaktivitet

Ojojoj, vad jag inte har skrivit här på länge. Har ju varit och rest en massa och imån så åker äntligen jag och bubblan på vår roadtrip!
Cypern var helt underbart och det var Roskilde med! Fedde le grand var helt klart det bästa på Roskilde, kom till konserten och då höll folk på att gå och dom släppte inte in mer folk för att det var alldeles för många i tältet. Det var försenat med nästan en timma men jag och Marit slank in ändå och som genom ett mirakel kom jag längst fram. Så himla härligt!! Alla dansade som galna! Stod och dansade i enbart linne som var helt blött pga uthällda vattenglas över hela mig, sen direkt när vi kom ut ur tältet vid 2 på natten började jag såklart frysa som en galning och trodde verkligen jag skulle vakna upp sjuk dan efter, men ack nej, jag klarade mig. (peppar, peppar, ta i trä)
Nu håller jag på att tvätta och har som vanligt inte packat medan bodil packade för flera dar sen.



Den underbara blå havsvattnet på cypern!




Lite solbränd och påväg till piren och MAT!



Mamma och jag äter och alla i bakgrunden har sjukt långa hår!

Nu ska jag hämta sista tvätten och ta tag i packningen så inte Bodil går och lägger sig.
Adios!

RSS 2.0