Packning i en evighet!

Nu har vi packat och packat, inte blir det mindre heller. Eller jo, det har det väl blivit, men det känns inte som det. Nu är vi så himla slut i hela våra kroppar så nu får det va nog för idag.
Har precis tagit en dusch, kände mig som världens lortis förut med trycksvärta på hela mig. Uää!

Orkar knappt tänka på resten av helgen, först imån då allt ska flyttas hem redan vid 10, sen ner på stan och fixa allt viktigt som att växla pengar och så. Sen söndag då det värsta ändå kommer med städning för hela slanten. Dessutom så är det jätteonödigt för vårt badrum och kök ska renoveras nu lagom till att vi flyttar, så vi ringde idag och undrade om vi verkligen va tvungna att städa det speciellt noga eftersom dom ändå ska riva ut allt. Men såklart måste vi det!

Nä, nu ska jag sminka mig och sen får vi se om vi går ut kanske en sista g på deluxe!



Jag och min favvo!!

Hide and seek

Sorgligt värre!
Jag har jobbat min sista dag på dosen!

XXO


hur många skor kan man ha?

Nu så har jag börjat flyttpacka. Har packat 2 lådor hittills och båda innehåller skor och åter skor. Har ändå slängt 5 par! Snyft!
Det är verkligen jobbigt att packa ihop sina saker. Ju mer man packar ner, desto fler saker har man kvar...går ju inte ihop men det känns verkligen så. Nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag, men det bryr jag mig inte om utan nu blir det lite avkoppling i form av bio. Wall-e ska jag och bosse se på! Blir kanske sista biobesöket i Sverige på ett tag.
Nää, nu måste gå ner så vi får några platser.

Puss

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Man ska aldrig ligga och sova på en kudde som har utstående ränder...det har jag gjort nu och halva mitt ansikte är randigt och har varit det i 30 min nu så det verkar va kvar för att stanna. KUL!

Igår blev det förfest med vår framtida Roomie Ida, ska bo i samma kollektiv som henne i Norge. Efter det blev det såklart deluxe och där hade jag några beundrare. Hähä!
Imorse lagade jag mat till bodil och staffan och i utbyte så diskade staffan upp hela vårt diskberg nästan. Chihoo! Mera sånt tack! Just det ja, fick reda på det glädjande beskedet att vi ska ha diskmaskin i norge. Som att komma till himlen!

Nu så ska jag och Bodil göra oss iordning för 2 fester. Först blir det fest i mina och bodils favvohus vid spetsamossen, dom är sexkantiga och ser lyxiga ut. Det är Stina som känner nån som bor där tydligen. Efter det så blir det fest hos Simon från mitt jobb. Måste passa på att träffa alla nu innan man flyttar, men på Ida lät ju Sandefjord helt underbart. Längtar faktiskt tills nästa vecka då vi flyttat dit.

Nä, nu ska jag försöka sminka över mitt randiga ansikte.

Ha en trevlig kväll! Puss



Amela och Simon!

Hoppas verkligen att Amela är där ikväll!


håret trillar nog snart av

Japp, nu har hela kvällen (nästan) fördrivits med att bleka mitt hår och färga det på nytt. Men inte svart utan mörkbrunt. Efter blekningen så hade jag typ alla nyanser av färger som finns, i mitt hår. I botten var det helt vitt och en del var svart och en del jätterött. Det är så konstigt att det kan finnas så mkt rött under en färg. :O
Nu ska jag snart skölja ur sista färgen och torka håret. Puuuh! Jobbigt att klockan redan är halv 12 och jag börjar halv 8 imån. Kommer max få sova 6 timmar inatt igen!

Var ute och sprang efter jobbet idag. Var jätteskönt! Måste verkligen börja göra det ofta igen.

Nää, nu är det upp till bevis om håret blivit brunt! Bye!

inte för att jag är på humör

Idag har jag och Julia varit på utlandsjobb-mässa i Kristianstad. Det kändes ganska bra faktiskt! Fick en mailadress till en kille i Sandefjord om ev jobb.
Annars så fickparkerade jag (sjukt nöjd! :D) och åt jättegod asiatisk mat på nåt ställe där i Skåne.

Imorgon ska jag göra nåt åt mitt fula ofärgade hår. Måste köpa en massa blekning och färggrejer imån efter jobbet. Dessutom får jag absolut inte glömma att posta brevet till cykelförsäkringen + ringa och boka besiktningstid på lägenheten.

 bye :*


2 veckor kvar!

Tills vi flyttar till Norge! Imorgon ska jag och Julia ner till Kristianstad på en Norgemässa och fhv bli lite klokare. Tyvärr så är bussen som skulle gått dit inställd, så vi måste köra. Försöker få tag i pappa om att låna hans bil, men han ignorerar mig. ^^
Helgen var  supermysig, Sigge kom redan på fredagen och vi hade filmkväll då. Sen på lördagen gick vi på stan ett tag och jag köpte en ny glittereyeliner från make up store. Supersnygg i en gammelrosa färg.
Sen på kvällen blev det inflyttningsfest hos Annai och Thea och jag kände ungefär hälften av alla gäster. :) En massa kul folk att träffa igen. Utgång blev det och roligare hemgång har jag knappt haft. Skrattade hela vägen hem!
Igår mådde jag dock inte så bra och jag och Sigge sov enda tills 5 på eftermiddagen, sen gick vi ner till tåget och hon åkte hem.

Nu så måste jag snart göra mig iording och fixa mat. Börjar klockan ett idag. Blev helt paff innan när jag satt i soffan i nattlinne och tittade på tv och det ringde på dörren. Kollade i titthålet och såg en gubbe med tumstock utanför. Just det ja, dom skulle mäta våra fönster idag, kom jag på (fråga mig inte varför). Fick svepa min morgonrock om mig, men lite pinsamt att öppna i det. Jaja, nu har han gått iaf.

Nej, nu ska jag försöka få tag på pappsen igen!

XXO

++++++

Igår ringde jag till en hyresvärd i Norge, och efter mkt om och men så fick vi iaf ett rum i ett kollektiv i Sandefjord. Kommer bo på samma ställe som 2 andra som jag känner. :)
Var lite orolig före jag ringde att jag inte skulle förstå vad norrmannen sa, men det var inga problem faktiskt. Imponerande!
Igår fyllde Simon på mitt jobb 23, så efter jobbet så köpte jag en flaska rödvin och åkte hem till Carro (simons tjej och sambo) och där var den en massa folk. Det skulle bli överaskningsparty! Så lite efter 6 så stängde alla vi gäster in oss i deras sovrum och sopade undan alla spår efter oss som skor och väskor. Simon kom hem och misstänkte ingenting såklart! Carro bad honom att hämta hennes mobil i sovrummet och när han öppnade dörren så skrek vi SURPRISE! Hihi! Ni skulle sett hans min! :D
Sen blev det pizza och tårta och vin! Härlig kväll!

Nu så har jag redan slutat jobbet, gör dock bara trista saker som tvättar och städar och diskar! Var nyss nere i tvättstugan och när jag skulle hänga upp min tvätt så var det ett par kalsonger med...UÄÄÄÄ!! Måste ha legat i tvättmaskinen sen innan. Dessutom så låg Bodils tröja där nere så jag tog upp den. Måste hon ha glömt sen igår!

Om 3 timmar så kommer Sigge hit och stannar hela helgen. Ikväll ska vi bara ha det mys och fhv gå ner på videomix och andra gymnasie-nostalgiställen. Sen på lördag så blir det fest!!

Pusspuss


Bite the Bullet!

Det blev folkparken med Bodil igårkväll. Alla planer på att hänga med Stina och Stina strulade en massa och gick i kras.Men Bodil va en pärla och följde med och såg Bullet fast hon skulle upp och jobba dan efter.
Bullet va bra och det va en massa folk och man fick tom en skiva. Chihoo!
Erik va givmild och bjöd på både öl och vegetarisk pirog, sen blev det efterfest i hans lya där Hakim, Staffan och Tb också bor. Erik sa till mig och Bodil att vi inte fick snoka i Hakims rum, så när han gick ner med soporna så smet givetvis jag och Bodil in där och kollade runt. Provade hans hattar och tog bildbevis. Kommer upp när jag orkar lägga in bilderna.
Annars så träffade jag min gamla tränare ute, det va kul och längesen. Lite otippat att träffa honom på en Bulletspelning faktiskt.

Nu har jag iaf hämtade Bodil på hennes jobb och vi har varit och handlat. Har dock tappat bort vårt matkort och det finns verkligen ingenstans, vi letade i säkert en timma. Bodil sa till mig att när jag tappar bort saker så är dom verkligen helt borta. Så sant, så sant!
Nu blir det iaf snart mat, har inte ätit sen 11 imorse och då åt jag dessutom bara lite pasta som inte ens vad gott så nu ska det sitta fint med mat. Har hyrt Marie Antoinette med som vi ska titta på nu.

Trevlig kväll!


Uäääää!

Min kropp har blivit puckad! Känns som om jag fått världens alla åkommor. Har ont överallt! Nu har jag iaf varit på en liten shoppingrunda på apoteket och köpt allt som ska kurera mig, passade dessutom på att köpa majskolvar på torget. SLURP!
Snart ska jag ner på stan igen och träffa Stinadarling som är i Växjö över helgen, och den andra Stinan med. Blir fika först och sen utgång ikväll antagligen.

Nu ska jag titta på ett till OC-avsnitt och äta upp thai-maten från igår.


Ställ aldrig enbart en klocka

Försov mig imorse, men en och en halv timma dessutom. Kan inte minnas att min klocka ringde, men den måste ha gjort det för alarmet var inställt.
Vaknade med ett ryck och undrade vad Bodil gjorde uppe så tidigt, kollade klockan och märkte att det visst inte var tidigt.
På jobbet mest bara skrattade dom åt mig, sj tyckte jag det var himla jobbigt. Måste jobba in mer än en timma. Så imån kommer jag antligen få jobba 7-18. Kul!

Iaf så skrev jag till Bodil att alla skrattade åt mig. Detta var hennes svar:
"Hähä! Fast det va ganska kul. Jag gick in på toan och så hör jag ´FUCK´, ja bara Maja??"

Så nu blir det till att börja ställa 2 klockor igen!


Tandläkarskräcken är botad

Så nu har jag äntligen varit hos tandläkaren. Och hör och häpna, jag hade inga hål. Leon yttrade tom kommentaren "vilka fina och välskötta tänder". Tacktack! Efter all denna tandtråd och flourtabletter så ska man väl ha något.
Men iaf så sa han att min gamla tandläkare hade gjort nåt galet med en av mina tänder, och jag är inte förvånad. Tack och lov så slipper jag gå dit nån mer gång.

Idag har jag varit dukitg och lekt hemmafru! Har diskat och gjort fint i köket och nu så ska jag snart ta ut pajen som står och doftar i ugnen. Så blir det film med Lina och Bodil. Igår såg vi hajar som hajar...kul som bara den!

Nä, nu blir det mat!
Mumma!

Ursäkta de dåliga bilderna!



Chinos från bikbok för 299 eller 399



Fredagkvällens outfit!



XXO

Maraton

Nää, ingen löpning alltså. Utan OC-maraton är det som har pågått hela dagen. Min "to do -lista" ligger här brevid mig och ger mig ångest då jag ser att jag bara har bockat av en sak och det är gå ut med soporna.
Det här med "to do-listor" är så himla jobbigt. För jag känner mig beroende av att skriva dom för det känns bra, men samtidigt vet jag att jag inte kommer göra allt jag skriver upp och jag blir mest bara stressad av den.
Istället för att skriva en massa jobbiga och tråkiga saker som man ändå aldig vill göra borde man istället skriva upp saker som man vill göra.

Min nya to do-lista!

sov länge   [X]
gå runt i myskläder hela dan   [X]
ha ett oc-maraton   [X]

Så, nu var sakerna avklarade och ikryssade, känns mkt bättre!

Bjuder dessutom på en bild i min oc-tröja!



<3

Likt Törnrosa

Imorgon är jag ledig! Ska ta en riktig slappdag och bara ta hand om mig själv. Sånt behöver man verkligen ibland.

Helgen har varit späckad!
Först i fredags så var det jobbfest med utgång på deluxe. Jätterolig kväll!
Lördagen börjar med att jag blir väckt av Bodil som ringer och när jag till slut bestämmer mig för att svara så lägger hon på (senare förklarat med att hon kom på att jag kanske sov). Efter det kan jag inte somna om, så det blir till att gå upp vid 9-tiden med enbart 5 timmars sömn i kroppen. Buhuuu!
Cyklar ner på stan med Bodil och köper present till kusin Sofia och dessutom en vit tunika som jag letat efter och ett par nya jeans.
Sen tar vi bilen och köper flyttkartonger till Bodil och åker hem så jag hinner byta om.
Anton och jag kör hem till mig och hämtar pappa och sen bär det av till Brogård och kusinkalas. Trevlig värre!
Proppmätta och glada skjutsar jag hem alla igen, packar sovkläder och kör till Värnamo. Men först in på shell för att köpa en latte...trött!
I Värnamo kör jag till Prostgården där jag träffar Sigge! Gud vad jag saknat henne. Vi går till Gästgivargården och tar några öl och pratar. Kommer i säng framåt 4.
Söndagen har spenderats hemma hos Saras mamma där vi har spelat kort och ätit pannkakor.

Nu är jag hemma igen och har hunnit med att se Casanova med Bodil och Lina. Ska nog ta och lägga mig i sängen med min laptop och kolla lite på OC, sen ska jag sova och sova och sova!

Godnatt!

RSS 2.0