Bite the Bullet!

Det blev folkparken med Bodil igårkväll. Alla planer på att hänga med Stina och Stina strulade en massa och gick i kras.Men Bodil va en pärla och följde med och såg Bullet fast hon skulle upp och jobba dan efter.
Bullet va bra och det va en massa folk och man fick tom en skiva. Chihoo!
Erik va givmild och bjöd på både öl och vegetarisk pirog, sen blev det efterfest i hans lya där Hakim, Staffan och Tb också bor. Erik sa till mig och Bodil att vi inte fick snoka i Hakims rum, så när han gick ner med soporna så smet givetvis jag och Bodil in där och kollade runt. Provade hans hattar och tog bildbevis. Kommer upp när jag orkar lägga in bilderna.
Annars så träffade jag min gamla tränare ute, det va kul och längesen. Lite otippat att träffa honom på en Bulletspelning faktiskt.

Nu har jag iaf hämtade Bodil på hennes jobb och vi har varit och handlat. Har dock tappat bort vårt matkort och det finns verkligen ingenstans, vi letade i säkert en timma. Bodil sa till mig att när jag tappar bort saker så är dom verkligen helt borta. Så sant, så sant!
Nu blir det iaf snart mat, har inte ätit sen 11 imorse och då åt jag dessutom bara lite pasta som inte ens vad gott så nu ska det sitta fint med mat. Har hyrt Marie Antoinette med som vi ska titta på nu.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0